Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. forester

forester Well-Known Member

Да, не включало. Но понимание этого даёт основание думать, что сегодняшние волнения это, как минимум в том числе и волеизъявление народа, от которого нельзя просто так отмахнуться.

Давайте я задам этот вопрос руководству РФ. Меня тут же спросят: "а чем докажете"? Прошу, пане, скажите, что я должен им аргументированно ответить? Какие доказательства привести?

Конечно нет. Более того, кроме твёрдой уверенности некоторых украинцев в этом больше ничего нет. Увы.

Пираты Сомали тоже вооружены в том числе советским оружием... И... как бы... ничего.

Следует ли Вас понимать так, что любой, кто захватывает заложников действует по рекомендации Путина?

Пани ollan, при всём к Вам уважении, ну не серьёзные у Вас аргументы. Обратитесь к любому более-менее знающему военному, попросите его идентифицировать военных... Уверен, что любой, кто дорожит своей репутацией не скажет Вам что это российские военные. Даже если они бегают с автоматами Калашникова.

2. vele

vele Well-Known Member

Самооборона Славянска. Или что-то другое?
    А заложников отпустили раньше.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Недопонял. Шо это было? Это Вы о чём?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чому б ні? Скинулися, пішли в магазин, купили автоматів, танків, бронетранспортерів. Потренувались кілька років. Зробили собі пластичні операції, щоб замаскуватись під кавказців.
    А серйозно... Всі все знають, але не тратьте енергії, щоб щось пояснювати проплаченим тролям.

5. forester

forester Well-Known Member

Я не спорю, возможно и Ахметов тоже. Но, простите, считать людей снятых на митингах проплачеными агентами я тоже не могу. Очень уж много денег нужно что бы их оплачивать.

Вы совершенно правы. Жизнь устроена так, что меняют страну не народ, как учила нас коммунистическая партия, а часть этого народа - пассионарии. Так было всегда и везде: и у вас на Майдане "рулила" лишь активная часть населения, остальные всё принимали как данность, и сейчас на востоке происходит тоже самое. Это всего лишь правда жизни, увы бОльшая часть населения превращается в активных пассионариев только тогда, когда видит непосредственную угрозу своему благополучию, жизни, достатку. А довести до этого людей - нужно постараться.

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------
    Я о "захватчики в основном - российский спецназ"

6. ollan

ollan Well-Known Member

Мне больше нравится версия, что это гастролёры.

Конечно-конечно. И ни один телеканал не воспользовался тем, чтобы взять хоть у кого-то из освобождённых заложников интервью. Мол, "что там было? как ты спасся?...", ну чтобы тем самым показать всему украинскому народу и мировому сообществу истинное лицо террористов.:mocking:

7. prius

prius Well-Known Member

Обама балабол,він будучи сенатором від Іллінойсу обіцяв виборцям золоті гори,потім палець об палець не вдарив,потім кандидатом в президенти теж багато що обіцяв і майже нічого не виконав,це чорношкірий Горбачьов

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому він не виконав? Він обіцяв війська повиводити і закрити Гуантанамо. Війська вивів з Іраку, Афганістану, з Гуантанамо випустили 603 чоловіка.

9. prius

prius Well-Known Member

Є ще війска і там і там,і Гуантанамо не закрито

10. zet

zet Дуже важлива персона

Какого народа - российского?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ладно. Пару інструкторів лишилось. Я не казав шо Гуантанамо закрили.

12. ollan

ollan Well-Known Member

Где я это утверждал?
    И почему Вы решили, что я "пани"?

13. zet

zet Дуже важлива персона

Стащила с другого форума...

• Подобається Подобається x 3
  14. Aneko

Aneko Well-Known Member

Точно, один в один! :good:
    А еще
    - ура, Донбасс почти наш наш, на очереди Херсон, Одесса и Харьков. Вперед на Киев!
    - Боже мой, какая антирусская риторика - за что?? Мыжебратья!!.

• Подобається Подобається x 6
  15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я людина патологічно мирна, не сприймаю насилля -- навіть гопоті писок б’ю не одразу
    але зара багато хто говоре за "несиметричні дії"
    то чому не застрелити чи повішати показово, наприклад, янека -- найбільш несиметрична дія, яка тільки може бути
    одразу половина імбіцилів на сході з горя забухає
    друга половина перестрашиться і втече по хатах
    Червона Луганська Морда та Блискуча Донецька Морда одразу стануть найбільшими патріотами
    і на цьому уся ця сепєдарасня закінчиться

от такий майже емоційний і немиролюбний пост)

16. metallic

metallic Well-Known Member

Це яким же чином? Він же у РФ?

Я Вас здивую, але на сході всім наср*ти на Янека та що з ним там буде.

Якщо сепаратистами рухають з РФ, то нічого це не змінить.

17. duncan

а яким чином чечени це робили?
    і яким чином москальські солдати в криму з’явилися?
    я Вас здивую, але, по-перше, це не так
    а, по-друге, зникає будь-яка ідея "легітимності" попередньої влади
    це сигнал, що так може статися з кожним, якщо навіть прєзіка, якого пу ховає в якомусь своєму бункері, можна дістати

18. metallic

Ви ж розумієте як його охороняють. Х*р кого до нього підпустять. Та й хто це може зробити?

Саме так. Він вже нафіг нікому не потрібен. Навіть мітинги на свою підтримку, збирав, майже, виключно з примусово нагнаних бюджетників.

От в те що РФ, може нам такий месседж відіслати, у це я вірю. А навпаки - не реально. Ми на своїй території спецоперацію провести не можемо. А Ви хочете, що б ми це робили на території РФ.

19. duncan

це вже інше питання)
    згідно з опитуваннями -- до 20% досі партію районів підтримує
    поправка: можемо, тільки не хочемо
    так само, як не хотіли в криму
    москальських диверсантів не так вже й багато
    та й боротися тре не з ними -- їх тре відловлювати і показувати по зомбоящику

чомусь у дніпропетровській області сепєдарасні немає)

20. metallic

1) Тільки що на громадському сказали, що менше 15%. Але сперечатись не буду. Дані різні є.
    2) ПР це не Янукович. Так це його партія, але все ж.

Ну дуже багато питань. Наскільки ми щось можемо. Наші силові структури, знищували 23 роки. Тепер маємо. Спец. група прийшла, розстріляла автоколону з керівниками АТЦ СБУ і пішли. Ось рівень професіоналізму.
    До того ж не ясно, на які підрозділи ми можемо покластися. Які насправді керовані у даний час. Дуже багато саботажу та некваліфікованості.

Ви володієте цифрами? До того ж, їх і не повинно бути багато. Їх надсилають, саме стільки, скільки потрібно.

Угу, це легко сказати. А спробуй зроби.

1) Поки що не час. Вони зайняті іншими областями. Коли все відбувалося у Криму, на Донбасі теж було тихо. Закінчили с Кримом, рушили далі.
    2)Там є Беня. І він взіх сепаратистів розігнав. Але якщо схід впаде, то далі буде південь. А потім і Дніпропетровськ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)