Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bastard

Bastard Well-Known Member

Треба перевести кармільцоф на самозабезпечення. Тоді вони сепаратиствующі елементи самі на елементи розкладуть.

2. Gron

Gron тафгай

Не треба було відмовлятись від посади декілька днів тому.
    А так, маємо те що маємо.(c)

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Отут згоден. Рухатись треба, а не чекати поки само якось россосеться.

4. Gron

Gron тафгай

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ще раз хотілося б навести слова Остапа Дроздова, в статті якого в ДТ я б підписався під КОЖНИМ СЛОВОМ!!!
    Д О С И Т Ь!!!

"Рятуючи" Схід (який іще довго тягнутиме всіх на дно), Україна ризикує втратити Захід (який завжди тягнув усіх уперед).

Донедавна перевіреним секретом спокою в Україні була відсутність руху куди-небудь. Допоки Україна багато разів марнувала свої шанси і тихесенько жила собі на самопливі — доти вона була спокійною. Це завжди задовольняло Схід. Україна відносно спокійно дрейфувала до Революції-2014 тільки тому, що всі ці роки Україна була Сходом. Вона культивувала інертність, абсолютне толерування дрімучої совковості й боязнь ризикувати. Усі ці роки Схід мовчав тільки тому, що завжди мав свою владу, яка у свою чергу консервувала всі їхні непорушні традиції родом із совєтчини. І він мовчав би й далі — якби не Захід.

Україну струсонули західняки. Основним мотором Революції є вони. Це не Україна захотіла бути іншою — це Львів захотів, аби Україна стала іншою. Решта країни просто вичікувала, коли ж з'явиться "безбашенний" ідіот, який почне першим. Коли на Майдані обжилися галичани, натхненні підтримкою киян, — з садків вишневих коло хати повиходили брати-українці й разом довели справу до кінця. Львів повстав не проти Януковича — а проти України, яка готова була лежати під Януковичем. Галичина завжди марила своєю місією обламати український терпець і розтермосити летаргічну Україну. Це й сталося. Це й запрограмувало неминучий реванш Сходу, який звик усі ці роки бути Україною. Схід фатально важко переживає свій вихід з гри. А Заходу бракує зухвальства стати Україною. Тому, діставши ляпаса від западенців, Схід мститиметься. Довго й жорстоко. Така його онтологія. Він завжди буде злий.

http://gazeta.dt.ua/internal/zahidna-ukrayina-na-vihid-_.html

• Подобається Подобається x 5
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я колись пам'ятаю три роки тому кажу мовляв Галичина повинна стати мотором, а мені одна чеська представниця бюргерів каже "Моя родина не давала згоди бути мотором", хоч стій, хоч падай.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

8. VasMT

Слово в слово автор повторив мої слова.
    Але з Кримом ми вже пролетіли.
    Давайте подивимось на схід.
    Протитанкові рви викопали, відмобілізували нацгвардію і армію, погранців і сбушників на вуха поставили..., а чуваки в повному бойовому через кордон, як карась через дірявий садок.
    Нині в двадцять один нуль нуль збирається РНБО. Може хоч зараз зрозуміють, що досить соплі жувати, пора діяти.

• Подобається Подобається x 3
  9. forester

forester Well-Known Member

Для Вас - всё что угодно:

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Так я, собственно, и не зацикливался по поводу флагов. Ну, махали бы на востоке чёрно-сине-красными флагами, это что-нибудь изменило?

Понятно дело, если бы у меня в городе кто-то начал сепаратистские движения размахивая, скажем, турецкими флагами, то я бы по этому поводу возмутился бы. (Если бы просто ходили с такими флагами на демонстрации, то и нехай). Но, как говориться, есть нюанс: если бы, скажем, Калининградская область всегда была очагом напряжения, а сепаратистские настроения в ней были достаточно велики и, наконец, их там прорвало и граждане начали требовать референдума с перспективой отделения от России, то хрен его знает, как я на это бы посмотрел.

А Россия тоже, вроде как заявила, что не рассматривает вариант присоединения восточных областей Украины и в наших СМИ граждане востока подаются сугубо как требующие федерализации. Да и сами восставшие, вроде как больше о федеральном устройстве говорят.
    Хотя, конечно.....

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хотят ли русские войны...

• Подобається Подобається x 4
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо його збирати? Його і так через день збирають, впору вже не розходитись, там і жити. Шо там вирішувати, зробити 25-ту заяву шо буде адекватна відсіч? Всі знають що мають робити але не роблять.

12. VasMT

Правда дивно?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І так і ні. Все перестраховуються шоб ще гірше не зробити. Але це вже як боятися дати аспірину в кого голова пробита.

14. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Россия заявляла, что и Крым присоединять не будут, и войск российских там нет. Как после этого можно верить?

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Легше за все домовитись із своєю совістю (с).
    Ви ще не ініціювали збір коштів на пам'ятник Турчинову в бронзі?

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Mathilda
    Не кормите тролля. Он не заслуживает Вашего внимания.

• Подобається Подобається x 3
  17. forester

forester Well-Known Member

Верить нельзя, нужно просто к логике обратиться: Россия и Крым-то не знает как переварить, что уж говорить о восточных областях? Думаю, в перспективе, Путин не прочь был бы и их взять под крыло России, но сейчас, не то время.
    С другой стороны, если эти регионы будут сильно просится, а Россия от них отмахнётся, то престиж нашей страны, с патетичными рассуждениями о едином народе и братстве, может сильно пострадать. Так что как поступит Путин... хрен его знает.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Кремль и логика? Путин и логика? Может Вам "к логике обратиться" и признать, что Россией руководят не очень адекватные люди?
    Лавров открыто заявляет о желании перекроить мир, российские политики озвучивают претензии к Казахстану, более того, намекают, что многие бывшие республики имеют как бы российскую территорию... Рашизм в действии, а народ в неведении... В Германии был такой же расклад... К чему это привело, напоминать, я думаю, не надо...

• Подобається Подобається x 2
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)