Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Психологічно готові до окупації...
    Правильно, в партизанити легше, аніж захистити...
    Можна і десять років партизанити, і двадцять...

• Подобається Подобається x 2
  2. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

А Ви і на правду скептик..

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви готові партизанити? Для цього необов"язково стріляти.
    Вчора ми відрядили двох хлопців з певним вантажем до Херсонщини. Довезли, хоч було стьомно. "Плата за страх" читали/дивилися?

Васю, краще скажіть: набої 7,92х33 (для Stg-44) - раритет чи щось із сучасного підходить?

4. VasMT

Я реаліст. Почитайте уважно гілки про Крим. Більшість вже махнула рукою на Крим, а Боря Кієвскій одним із перших, не розуміючи, що за Кримом піде Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Харків, Донецьк.... І при цьому, без жодного пострілу. По "многочисленным заявкам трудящихся".

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

Я, Боря, готовий і партизанити, і воювати, і на печі лежати. А Ви, я бачу, тільки сієте поразницькі настрої, прикриваючись напускною бравадою і "мотивацією". Скільки разів радив - постеліть на столі карту, і тільки тоді починайте читати новини.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я більший реаліст, Васю. Тому, на відміну від Вас, готуюся.
    Так що скажете з приводу 7,92х33? Окрім "жменьки у колекціонерів"?

6. VasMT

Я не знаю, Боря. Але раджу не заморочуватись нс тому мотлоху. 7,62 і 5,45 на 39...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, папіредники в усьому винні, я в курсі.

• Подобається Подобається x 3
  8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 4
  9. liyama

liyama Well-Known Member

краще створіть опитування з такими пунктам де можна проголосувати за кілька :) :
    - дайте мені автомата завтра готовий їхати і стріляти
    - ніколи не тримав в руках автомата і не отримував колотих, різаних, вогнепальних ран та навіть не вистріляв більше одного ріжка з автомату - одного разу на воєнній кафедрі дали розібрати автомата, а обраним 1% з групи два рази стрельнути на полігоні :mocking:
    - мене ніколи не били лежачого ногами по голові, не ламали ребра\руки\ноги, я навіть по морді чоботом не отримував, а ви про якісь колоті \ різані \ вогнепальні
    -маю досвід бойових дій у горячих точках , як найманець поїду за Х доларів в день
    -маю бойові поранення в т.ч. кульові, завтра добровольцем йду воювати
    - не буду воювати, втечу до бабусі \ мамусі в село у погріб як тільки запахне жареним , там переодягнусь в цивільне і буду із хлібом сілью зустрічати окупантів
    -я типу пацифіст , хоча насправді просто боюсь :blush:
    - перейду на бік окупантів
    - пункт на ваш вибір
    от буде картина

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

P.S. я за жидівський варіант - кожному більш меньш боєздатному чоловікові\жінці в Україні видати на руки на постійне зберігання автомата із кількома ріжками патронів , декому кулемета, а кому не вистачить автоматичної наступальної зброї роздати хочаб по гвинтівці і пістолету, і нехай те добро зберігається у дома в кожного, як тільки раптом хтось нападе у кожній хаті його будуть чекати з кулеметом, в т.ч. і "баби" бо в Ізраілі ВСІ пройшли підготовку , а з дембелем як пішли додому то НЕ здали зброю а отримали назавжди для оперативності при мобілізації і можливості самозахисту \ партизанського опору .

10. Dred

Dred Well-Known Member

11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

ВО-ПЕРВЫХ, НЕТ никаких "МЫ". Отвечать надо за себя - я с Дона и я с Вами никакие не "МЫ". И забалтывать словесами не надо - есть очевидность и есть её оценка с точки зрения общечеловеческих понятий - морали, совести, человечности, но НЕ ЦЕЛЕСООБРАЗНОСТИ. С "братом" в данном случае никто не "ругается" - никто никому не "брат" - это издержки влияния советской(!!!) пропаганды в Вас говорят, от которых Вы либо откажетесь, либо таки и будете ресницами хлопась в непонятках "а шо такое?"... Есть госграница, есть международные нормы Права, на которые Россия ПЛЕВАТЬ хотела - вот она, реальность. Так же, как и то, что именно Россия нагло, вероломно и подло ВТОРГЛАСЬ в Украину. Посмотрите в словаре значение слов "суверенный", "независимый" и "государственная граница", после чего - "интервенция" и "аншлюс". А если не дошло - пересмотрите ролик, который про пони, потому, что тогда это точно про Вас. И "коськать" украинцев не надо - свою свору скаженую баюкайте и приводите в чувство, пока гробы цинковые в Россию не поехали... Ваша проблема в том, что вы никак не хотите ничему учиться и потому эта дурь "украинцы такие же русские" не даёт вам осознать простую вещь - порядочные люди не навязываются. Ни с братством, ни с дружбой. Я уже говорил - ВСЕ историки российские, ВСЕ пришли к выводу, что русские НЕ СЛАВЯНЕ. Как бы вас от этого ни колбасило - это есть факт. И факт этот ни хорош, ни плох - это простая "штука", нейтральная. И рано или поздно все равно с этим придется смириться, как бы ни колбасил когнитивный диссонанс...

Останнє редагування: 13 бер 2014
    • Подобається Подобається x 13
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Після цього допису вона щезла безслідно.

13. Dred

Dred Well-Known Member

Для Васька, Яник єдиний президент він іншої альтернативи крім нього не бачить, ну прямо як в Росії Ліліпутін безальтернативний лідер :mocking::mocking::mocking:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То хай сяде поплаче, а тоді хай збере трахамудію - і гайда в Ростов.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Некоректне запитання. Варто його ставити так - хто готовий сам воювати з Росією?

16. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Я б навіть сказав "проти Російських інтервентів"...

17. RUSSIAN

RUSSIAN Active Member

А Ростов-то вам чем не угодил? Я сам в Ростове родился и всю жизнь прожил. Уж где-где, а в уж на Дону к украинцам всегда относились хорошо.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені по-барабану. Там Янукович живе у друга.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Да там Янек в телевизоре обосновался. Что странно. Дом купил в Москве на Рублевке, а телевидение "радует" своим присутствием только в Ростове. Что ж там за друг у него такой долготерпеливый...

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І зараз теж?
    Домік то він купив, а от чи живе там, хтозна...може він у Ростові в якомусь підвалі сидить та ручки ламає ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)