Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Не вiрно.

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Я на вас не ображаюсь, я вас дуже добре розумiю.

2. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

А ви їм кажіть: " мої там тримаються. Під стінами древнього луцького замку співають славень путлєру" [CENZ]http://www.youtube.com/watch?v=P3nPizTzuWQ[/CENZ]

• Подобається Подобається x 5
  3. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Я - дочка лiкаря, чистiшого русака, який все життя лiкував волинян.
    Я - онука свого коханого дiда, якого Сталiн упiк на 10 рокiв, як тисячi людей з окупованих терiторiй.

Я прапрапра... онука козацького сотника з Глухiва.
    Менi продовжувати?

4. prius

prius Well-Known Member

Нєє,ви манкрут

• Подобається Подобається x 4
  5. Lutra

Lutra Well-Known Member

Эх, не повернуться вони... Поживем побачим. Та я особливо нічого і неочікую.

Або як весь світ має росіян. Але вони цього навіть незнатимуть, бо після Вови то цвіточки. Неможна піднімати власний рейтинг за рахунок країн-сусідів. Карма портиться дуже. Можете купити попкорн, та воювати з вами будуть не Американці, а Українці. Бо у нас, окрім вас ворогів більше немає.

• Подобається Подобається x 2
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Поводьте себе гідно, як поводилися би предки у нинішній ситуації. І не гадьте на Україну. Дуже скоро Вам стане соромно за свої пости.
    Мої зауваження щодо внутрішнього конфлікту і порада звернутися до єврея-психолога залишаються актуальними.

7. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Люди, ви тримайтеся. Якось воно буде. Головне, що вiйни нема. Буде щастя.
    Додому хочу.
    Хочу в кав,ярню львiвську, хочу на Пiдзамче, хочу в замок Любарта, хочу сала нашого - тут воно зовсiм iнше.
    Буде мир, буде радiсть.

• Подобається Подобається x 3
  8. Bastard

Bastard Well-Known Member

Жаль, що це плющення виливаєтся на ЛФ.

• Подобається Подобається x 1
  9. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

І не гадьте на Україну (С)
    Ви несправедливi. Я люблю Украiну.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як це нема? Йде на повний зріст, але за новою "тактикою спливаючої війни".

• Подобається Подобається x 3
  11. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Як чорт суху грушу

12. Bastard

Bastard Well-Known Member

Львів не на Волині, тролихо.

13. Lutra

Lutra Well-Known Member

З поваги до ваших предків - не постіть більше російську пропаганду. Ми знаємо, що у вас дуже радіють "перемозі над Україною " та Крим вам ніхто невіддавав. З вами ще невоювали. Ви розумієте, що якби українці почали стрільбу то у нас уже була б відкрита війна? Війна на пустому місці! І, зрозумійте, будь-ласка. В України теж є закон. І якщо політики не домовляться і Росія миром не віддасть нам нашу землю, то крові буде багато. І не НАТО і не Америка буде битися з вами - а ми.

14. Boris Art

Boris Art Well-Known Member

К слову про Америку, или ка я узнал новое название Пиндосию.

В Америке действительно есть некое количество русскоговорящего населения таких же пробитых как эти залётные Сибирские - седим на шее, на 8-ую программу мечтаем попасть и получать социалку от ГосДепа, но Америка во всём виновата.
    Очень интерсную тенденцию я вижу в своих русско- и украинско-говорящих знакомых и сотрудниках по работе - те кто очень давно уехали из допустим Москвы (моя бывшая началница и её семья), они отчётлево себе представляют кто такой Путин и с чем его едят - отравиться можно. Люди с Украины - мои сотрудники, знакомые, некоторые - в подовляющем большенстве считают так же. А есть люди которые смотрят Русское ТВ здесь (так же сотрудники, и народ в Русских магазинах) - и они такие же зомбированные как ихние со-отечественники, с той поправкой что ихние-же со-отечественники винят их-же в своих бедах.
    Ну а американские коллеги и друзья спрашивают: "Чё, Путин уже совсем того?"

Чуть о себе: родом из Киева, живу в США около 20-ти лет. В Украине до сих пор мои друзья и родня матери - мои тёти, дяди, двоюродные братья и сёстры и т.д.

15. Gron

Gron тафгай

Україна пишеться так.
    Ман'які теж кохають свої жертви.

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Та вона на рахунок Волині морозиться як рускій партізан. Я її вже декілька раз хотіла розговорити про то. На нашому луцькому форумі вона теж не з’являлась. Я б впізнала.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це з нею?

18. Gron

Gron тафгай

Мабудь сала хоче.
    Ви ж відмовили красноярським, от їх і плющіт.

• Подобається Подобається x 6
  19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Росіянка яка любить Україну і яка щиро вірить у мир між нашими країнами. Все би добре, якби не велике але... =(

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Cхоже гостра інтоксикація від салоголодання, українофільські напади. Але "додому" нам таких не треба. Рекомендую для заміщення лікувальну дієту скломоєм і сільоткою.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)