Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Тогда к чему Вы вообще упомянули о его еврействе? Какая разница - еврей, не еврей? Если национальность для России не имеет значения?

• Подобається Подобається x 4
  2. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Дзеко, я вам спiвчуваю. Нацiя принижена, розчавлена, велика бiда на Вкраiнi.

Але я точно знаю, що кожний з вас розумiе - в тому, що трапилось, вина не зовнiшня. З самого початку, з 1991 року все йшло не так, як треба. Пiвторюю: нацiональна iдея "Украiна - не Росiя" була трагiчною помилкою, яка привела краiну до катастрофи.
    Росiяни нi в чому не винуватi. Я живу серед них. Кожний день мене питають: "Как там твои? Тяжело тебе? Хоть бы скорее все закончилось". Нема навiдь роздратування по вiдношенню до украiнцiв, не те, що злоби. Росiяни хорошi люди. Такi самi, як на Украiнi.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

К сожалению, 80-90% самых ярых русофобов-оппозиционеров сегодня - евреи. Не замечать этого не получается.
    Я считаю, что еврей, поддерживающий людей, которые несут по киевской площади портрет Бандеры - это вообще оксюморон. Поэтому Макаревич - либо идиот, либо мразь. Так же и Аркадьев

3. Bastard

Bastard Well-Known Member

О,да, тільки 80% готових до війниз Україною. Певно, для нашого блага.

• Подобається Подобається x 5
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  5. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

???
    Де ви взяли таку iнфу? Мушу вас завiрити - сибiряки не сприймають Украiну, як ворога. Ось Америка - це ворог. Конфлiкт не з Украiною, з пендосами. Це навiдь дитинi ясно.

6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ні. Я не розумію.

http://images.unian.net/photos/2014_03/1394545702-7488-kryim-voennyie-rf.jpg

нацiональна iдея "Украiна - не Росiя" була трагiчною помилкою, яка привела краiну до катастрофи.

Так, треба було всією Україною приєднатися до Росії. Знищити свою культуру і мову і стати нормальними русськими людьми. Вловили суть?

Вони то може і невинуваті, але нажаль їм доведеться відповідати за вчинки своїх керівників. До нас із соплями не ходіть. Ідіть до Путіна.

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Де ви взяли таку iнфу? Мушу вас завiрити - сибiряки не сприймають Украiну, як ворога. Ось Америка - це ворог. Конфлiкт не з Украiною, з пендосами. Це навiдь дитинi ясно.

Якщо ваш ворог Америка - то що ваші війська роблять в Україні? Пошліть ракету на Пентагон. Слабо?

• Подобається Подобається x 5
  7. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Будем ссылками меряться?
    http://maxpark.com/community/13/content/2585898
    Израиль в украинском кризисе полностью поддержал Россию
    Поддержку Израиля можно считать как неожиданной, так и вполне ожидаемой. Так, с одной стороны, страна является главным союзником Соединенных Штатов на Ближнем Востоке, а с другой, - власть на Украине захватили откровенные фашисты, которые уже начали действовать. К примеру, боевики оппозиции, которая теперь стала властью в Киеве, 2 месяца назад совершила 2 нападения на верующих в синагоге в Киеве, что не могло остаться без внимания в Тель-Авиве. А совсем недавно бандеровцы в социальных сетях на полном серьезе обсуждали осквернение могилы еврейского религиозного деятеля рабби Нахмана в Умани. В результате, страна практически единогласно поддержала жесткие действия России. Так, мэр Кармиэля Мила Гринберг заявила, что «Путин планирует ввести туда (прим. На Украину) войска. И это ровно то, что надо сделать».

8. Bastard

Сибіряки себе руснью теж не сприймають.

То ваша смердяча вшива параша ворог всього світу. Недо-орда.
    американці хоча б дали світу Інтернет. за яким ти сидиш, і їх обсираєш. А що дала русня , крім водки ? ЩО ?? Тільки і можете, що пускати потоки жовчі на всіх,хто живе краще, бо відчуваєте неповноцінність.
    Навіть нафту і газ вам добувають "западенци", бо в самих мозгів нема.

9. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

То чого Крим забрали? Треба було Нью-Йорк забрати, там кацапів - море.
    Найвищу в світі ціну на газ теж зі злості на пендосів нам влупили?

• Подобається Подобається x 7
  10. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Ви хочете сказати, що Америка не мае вiдношення до Майдану?:)
    А як же ж "печеньки" мiсс Нуланд?

11. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Вот именно, на Пентагон - слабо. А Крым стырить - в самый раз, по способностям. И чем гордятся? (((

12. prius

prius Well-Known Member

Такі як ти шукають підтримку у генетичного сміття таких як жиріновский та милонов

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Давайте по пунктах. Кожне поняття - на свою поличку. А потім будемо мудрувати над логічними операціями.
    1. Ваша Родіна - яка?
    2. Ви єврейка?
    3. Залежить від 2
    4. Залежить від 1.

• Подобається Подобається x 1
  14. Bastard

Русня ввела свої вшиві вайска в Крим через "печеньки"...
    Що б вИ повиздихували, кацапи

15. Lutra

Lutra Well-Known Member

У Сибіру та на висілках купа українців живе. Не дивно, що хороші люди. Жаль, потурчилися та побусурменились :sad: Але всі хто люблять Україну і несприймають російській імперіалізм захочуть - можуть повернутися. У нас ще поки не європа і хвастатись особливо немає чим. Але все сміття невдовзі з хати виметем.

• Подобається Подобається x 6
  16. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Крим забрали, щоб на пiвостровi не було вiйськ НАТО - все просто.
    Цiна на газ - "чорная метка" для европейських партнерiв, якi лише на словах допомагають Украiнi.
    Зрозумiйте, будь ласка - йде велика геополiтична гра, в якiй роль Украiни - не перша i не друга. Треба взяти попкорну жменю i дивитись на спектакль, в якому дядя Вова мае весь свiт, як немовлят.

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Эх, не повернуться вони...

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

1. Украiна - перша, Росiя - друга.
    2. Я напiвросiянка, напiвукраiнка.

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Жирик - еврей, до речi;)

17. Boris_Kiev

Volynmoya
    можете не продовжувати і не відповідати на мої попередні запитання.
    Влесне мені досить одного слова "печеньки" щоби зробити висновки.
    Попри україномовні пости, я бачу що пише дочка/онука енкаведиста/особіста/вертухая. Дивно звідки взагалі володіння українською мовою? Зазвичай такі дітки вивільнялися від вивчення нєрусскіх язиков.

18. Bastard

Тупа фізда не знає, що натівська авіація за 30 хв. може долетіти до мацкви із Прибалтики.
    Зате боїтся, натівських баз в Криму.
    Одним словом, баньте її по ір.

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Краще запитайте про нову резиденцію Януковича за 50 млн. біля дачки Путіна. Ніяк не можу зрозуміти чом ви так позоритесь тримаючи його у себе?

5 млрд $ нажаль, не бачила. Думаю, що це були вся домога україні від США за роки незалежності. Варення до чаю на майдані було домашнім і українським :) А ще до нас Керрі приїжджав.

• Подобається Подобається x 2
  20. Boris_Kiev

Дякую за відповідь.
    Порада: сходіть до психолога. Бажано до єврея. Бачу як Вас плющить від конфлікту полярних "половин".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)