Хто ЗА війну з Росією?

Discussion in 'Політика і політики' started by Lutra, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

Я думаю что днепровскую воду по крымскому каналу перекрывать нельзя.
    Во первых мы не звери. Во вторых в Крыму есть люди которые нас поддерживают.

• Подобається Подобається x 1
  2. Forpost

Forpost Стоїк

...

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Пока тут боятся востока, мне в скайп и такое присылают:
    :facepalm:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така тупа підривна робота працює на Раша Тудей, в Україні не працює, розслабся, кац.

• Подобається Подобається x 6
  5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Тільки що тут єден вуйко писал, що словаки иайже йдуть у Закарпаття.
    Тоді я ще безкоштовно підкажу.
    Там як ніц дійде до війни словацько - угорської, оскільки в це же Закарпаття збіраються Мадьяри. Мадьяри воднчас поб"ються з румунами, бо не захочуть на фланці залишити під гнітом своїх земляків у Трансилванії, невже ?

Ой, багато ще праці для зелених людиків - миротворців.

6. Nerto

Nerto Well-Known Member

Помилятися в політичних оцінках і рішеннях ми не маємо права. І перше що потрібно підкреслити, усвідомити і довести до Турчинова, Яценюка й усіх інших керівників – це те, що Захід буде допомагати Україні тільки якщо побачить політичну волю до протидій окупантам та агресорам. Ілюзій тут бути не може. Ситуація в Україні зраз вкрай небезпечна. Окупанти в будь-який момент можуть вийти за межи Криму і окупувати республіку. Російська армія переважає більшість армій світу і має підтримку чисельної п’ятої колони. В таких умовах потрібно використовувати усі прийнятні найзручніші засоби і форми громадського і військового спротиву і захисту агресії.

• Подобається Подобається x 2
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Язиком.

• Подобається Подобається x 7
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це словосполучення російський "ерудит" взяв з останньої сторінки відомого роману Ільфа і Петрова "Золоте теля". Героя, який це сказав під час переходу кордону, звали Остап Бендер (одеський "великий комбінатор").
    Саме через це росіяни вживають слово "Бендеровцы". Чули дзвін, та не знали звідки він.

• Подобається Подобається x 3
  9. borkhes

Паны не могут жить, представляя, что на форуме могут быть не только проплаченные сотрудники отделов? :facepalm:
    Это цитата из новости, которую мне прислали. Ещё была новость про сбитый беспилотник над Крымом.
    Только в отличие от новости про БПЛА, о Румынии когда-то тут рассказывал Vasmt, я помню его рассказ о сценариях учений.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви не проплачений, Ви - щиро "дрємучий".
    Щодо позиції Угорщини мене заспокоїли досить круті підприємці-євреї, які мають бізнесові зв"язки з тією країною.
    Як відомо, євреї відчувають небезпеку за 2 тижні раніше від слов"ян, і якби їхньому бізнесу щось загрожувало, вони би вже виводили активи з певних напрямків своєї діяльності.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Та ну! Добами сидіти тільки тут( а ще як бачу, що і ще десь товчеться на інших український форумах) на ЛФ, то ж де ж ще можна працювати, зарплату отримувати? Є такі фірми, що дозволяють цілий день по форумах шастати? о_О

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Пусть за вашу пятую колону теперь Путин беспокоится.

Где краник находится сообразил? :)))

"Не дай себе засохнуть, MarviN!"

13. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Краще померти стоячи, а-ніж жити на колінах. Класика...

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Газова труба теж іде з континенту...

• Подобається Подобається x 7
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А зачем перекрывать. Пусть покупают. Они теперь богатые... :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  15. Agaton

Agaton Well-Known Member

borkhes

16. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Компенсуємо різницю ціни на газ від РФ,

• Подобається Подобається x 2
  17. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  18. Dimitri

Dimitri Member

Dred, отличие только в том, что Гитлер совершил аншлюс Австрии, как братского народа. А для Путина братский народ как для Гитлера негры :)

19. borkhes

Оля, вы ошибаетесь или лжёте. Будьте добры, расскажите, на каком ещё форуме вы меня увидали. Спасибо.

20. Arabella

Arabella Member

Какие глупости. Не будет между Россией и Украиной какой-то кровопролитной войны. Это невозможно между нашими народами. Как оно все будет - не знаю, но ни о каких сотнях тысяч не может идти и речи даже. Спорить на сей счет не буду, сами убедитесь, уважаемые украинцы. И на всякий случай - я не хочу этим сказать, что украинцы трусливо не будут защищаться и т.д. и т.п. Я просто хочу сказать, что резни настоящей просто не может быть. Между русскими и украинцами не может быть.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)