Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Завжди КАТЕГОРИЧНО був проти жінок "за кермом" будь-чого... Ви мене одною цитатою практично змусили не тільки засумніватися, а й навіть схилитися до думки, що можливо ця Жінка вийняток... Бо ж сформулювати "концепцію", яка дійсно(на мою думку) зможе обїєднати Україну змогла Людина. Й не для переконання будь-кого, а просто - Вона ТАК ЖИВЕ, Вона ТАК РОЗУМІЄ...

• Подобається Подобається x 6
  2. vele

vele Well-Known Member

мой дед был танкистом и погиб в чехословакии весной 1944г

• Подобається Подобається x 4
  3. simargl

simargl Active Member

Ну, опять же повторюсь, прежде чем начинать диалог, надо сперва создать какую-то базу для этого диалога. А у тебя её так пока что и нет.
    Заметь, за несколько посещений этого форума, я ни разу не сказал, что украинцы какие-то "не такие", только потому, что они украинцы. Или что амеры какие-то не такие, только потому, что они амеры. Ну, ты понял мою мысль - сравни свою аргументацию с моей.
    Если ты когда-нибудь читал Библию или Коран (или скажем, Махабхарату), то должен знать, что Дьявол всегда стремится доказать, что человек плох именно тем, что он человек. И через то доказательство бросить тень на Бога, выставив Его несовершенным создателем несовершенных существ. Но сколько он не старался, до сих пор это ему так ни разу и не удалось.
    Нет, человек ни в чём не виноват, и я не виноват в том, что я таков, какой я есть. Да и никто не виноват. Причина всегда в другом. Если быть точным, в рабстве: ведь когда человек становится рабом момоны, он перестаёт быть самим собою.
    А мир глобальной олигархии - есть мир момоны.

Что же касается диалога, существует три его уровня:
    1 - ты критикуешь мнение оппонента;
    2 - ты критикуешь самого оппонента;
    3 - ты критикуешь национальность своего оппонента, его отцов, дедов, прадедов, землю, на которой он рождён... и т. д.

Скажу кратко - третий уровень самый низший. И подлинно духовные сущности, имеющие хотя бы самое малое представление об Истине, до него никогда не опускаются.
    Кстати, я бы рекомендовал поучиться хоть вот у них что ли: http://bahai.kiev.ua/en/ поскольку без некоторого знания о том, что такое есть Правда, не сделаешь не только революции, но и вообще никогда не сделаешь ничего толкового.
    Так что, успехов - тебе предстоит очень долгий путь.

:mocking:
    Ну, и на прощанье:

:good:
    Ты мне будешь ещё рассказывать? Да ты просто их живьём никогда не видел - это ж такие монстры, что жуть просто. Вот запрещённый секретный ролик про НИХ :haha: который открывает всю правду. Так что желаю тебе успешных Открытий!!! -
    http://youtu.be/lyQbIggk8dU

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Путлєр вже дам їм визначення - націонал-прєдатєлі. Черга тільки за появою трійок і воронків.

• Подобається Подобається x 3
  5. Bastard

Bastard Well-Known Member

simargl,а ще є така штука , демагогією називаєтся. Коли підраховують кількість блох на сферичних конях у вакуумі. Чим ти і займаєшся.

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

+++ Або пукають у ванєнку з водою й рахують бульки. Сенс однаковий :crazy:

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Цікавий приклад комп"ютерного черевовіщання. Нехай жжот!

• Подобається Подобається x 2
  8. simargl

simargl Active Member

Не, на сферичных конях только гасконски бандеровцы скачуть.:good:

Что ж, каждый сам выбирает свою судьбу, но когда падает с лошади в последний раз - он об этом уже не узнаёт.:sad:

http://youtu.be/gGeWNtJ7Cn0

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Левко Стек:

Щоб ви відповіли людині, яка минулого року на 1 квітня написала, що в 2014 Янукович переїде жити в Підмосков'я, а в Межигір'ї проводитимуть екскурсії, Фірташа арештують в Австрії, а Тимошенко балотуватиметься в президенти, Захарченко втече з країни, а Парубій стане керівником РНБО, Курченко втратить все, а Коломойським захоплюватиметься півкраїни, Кличко піде в мери Києва, а Дарт Вейдер в президенти України, Наєма і Скрипіна можна буде дивитись на Першому Національному, а Чаленко проситиме гроші на прожиття в Москві, Леніни почнуть падати, а люди в Одесі і Донецьку вигукуватимуть "Слава Україні", українці перестнуть їздити в Крим на відпочинок, натомість вистрояться в черги до воєнкоматів. От, що б ви відповіли цій людині 1 квітня 2013 року?"

• Подобається Подобається x 8
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я б відповів, що і першоквітневим жартам є ліміти. Краще вже про марсіян, що прилетять і звільнять Україну.:)

• Подобається Подобається x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут є тема про вибори президента, де періодично відбуваються істеричні припадки на кшалт "Усьо пропало!!! Нічого не змінилося!!!####)))". В тому числі частенько від добродія Педро, який заплюсував цей допис.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нічого не пропало. Все тільки починається. Ще недавно я не могла такого уявити в Донецьку. В очікуванні Ляпіса юнь і підлітки співають Гімн України. Це найголовніше - ментальні зміни народу. Все буде добре.

Не знаю автора.

http://www.youtube.com/watch?v=286Yey2fpIc

• Подобається Подобається x 9
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не все пропало. Як видно навіть з ЛФ. Ми з Самойловичем виступали за кордон по Збручу. Самойлович зник. Я перестав. Мікі перестав мене матюкати. Значить Схід і Захід разом?
    А серйозно... Син найбільшого українофоба в Одесі - український патріот. Коломойський воює за Україну разом з Тарутою. Навіть Гєпа мабуть вийняв синьожовту стрічку з загашника... Не все втрачено, Ома.

14. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

От тільки Гепі не вірте - знов перефарбувався, я впевнена.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Покидьки російські:

http://od-news.com/index.php?option=com_content&task=view&id=40309&Itemid=2

• Подобається Подобається x 1
  16. Nedilya

17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Как же стыдно ((( Я надеюсь, что одесситы на это не поведутся.

18. Nedilya

Боюсь, что могут и найтись. Хватало во время Майдана гопников, и сейчас сепаратисты не только пенсионерок с красными флагами собирают. :sad:

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

20. AlexandrDP

AlexandrDP Member

Матильда ,добрый день.
    Вы с ф."Слово"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)