Хто ЗА війну з Росією? - 2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hauptmann, 19 кві 2014.

1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Аргумент, ага :)))

2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

На своих обижайтесь.
    В.М. Боткин о своей приналежности к русскому народу:
    "И знать не хочу звероподобную пародию на людей, и считаю для себя большим несчастьем, что родился в России. Ведь вся Европа смотрит на Россию, как на людоеда. Я не раз испытывал стыд, что принадлежу к дикой нации".

М.Е.Салтыков-Щедрин: "Если русским предоставить выбрать себе предводителя, они выбирают самого лживого, подлого, жестокого, вместе с ним убивают, грабят, насилуют, впоследствии сваливают на него свою вину. Спустя время церковь провозглашает его святым."

• Подобається Подобається x 8
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З яких творів цитати?

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Против троллей не бывает аргументов.

Пропоную послухати та подивитися четвертий вариянт російського гімна.
    www.youtube.com/watch?v=dNp-BTdvGVs#t=68[/IMG]

• Подобається Подобається x 6
  5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Да всё у вас будет хорошо, никто не спорит.

Вкладення:

• photo_47845.jpg
      photo_47845.jpg
      Розмір файлу:
      81,6 КБ
      Переглядів:
      14
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Увеличилась ретрансляция лозунгов путин-тв

7. Moskal Charivnik

Сумніваюся, що з творів, скоріш за все з листування. Але Щедріна досить будь-який твір погортати, щоб зрозуміти, як він ставиться до російського народу:crazy: Та й Фонвізін з Достоєвським, Некрасовим, Чернишевським чи Герценим далеко не втікли... Але мені особисто більше подобається цитувати Леніна, як сурпрайз для совкофілів-росіяненів, чи Маркса. Убойна штука "О национальной гордости великороссов" - "заікання мізків" гарантоване.:crazy:

• Подобається Подобається x 5
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Скоро серед заможних московських азербайджанців і таджиків буде модно тримати "білу" прислугу. Карєнних масквічєй.
    Білі баби з прислуги будуть носити хіджаби, чоловіки ходити по домівці господаря у шкарпетках. Стежте, щоби дірок не було.
    Мінімальне знання мови господарів буде обов"язковим. І щоби господарі не ламали язика, заздалегідь придумайте собі мусульманські ніки.
    Іванку будуть звати, точніше, підзивати ДженЕт!

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

• Подобається Подобається x 7
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я почитаю з задоволенням якщо є прямі посилання - том, розділ... Таких цитат багато гуляє інтернетом і стільки само гуляє спростувань. Наприклад в Солженіцина я сам шукав першоджерело подібної цитати, по творам, нічого не знайшов.

• Подобається Подобається x 3
  11. Moskal Charivnik

Та я розумію, сам ставлюся так само до цитування. Просто у даному випадку рівень бесіди з отою мадам такий, що... Хоча, цитати ці зустрічав у досить серйозних людей, то гадаю, що можна вірити. А за Солженіцина... Не люблю я його чогось, хоча совок й всі його "прєлєсті" ненавиджу... Доречі, не знаю, чи Вам траплялася книга Некраса Рижого "Чешижопіца", я особисто рахую, що недаремно час втратив на неї...

• Подобається Подобається x 2
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це складніший шлях, насправді все просто, можна зайти на електронну бібіліотеку, знайти персоналію, її твори там є всі, потім просто відкрити твір і пошуком браузера знайти перші слова цитати. І не треба ніяких серйозних людей. Наприклад один серйозний донецький підкацапник стверджував на форумі, що Шевченко в своїх творах ніколи не використовував слово "українець". Нам не віриться. Але я відкрив електронну версію "Кобзаря" і вищезгаданим способом це перевірив, результат - так, це правда.

Зараз ясно що йде війна демотиваторів, але якщо ти впевнений що демотиватор 100% не висмоктаний з пальця - то вдвічі приємніше, інакше скидається на ВКонтактікі, де не особливо перебірливі люди закидують один-одного якимсь мотлохом, в який ніхто не вірить.

• Подобається Подобається x 2
  13. Stepan Bandarenko

Stepan Bandarenko миється в бані

Вот я говорил, что против России нужно бороться экономическими методами. И был прав! Украина перекрыла воду Крыму. Без воды урожая не будет.

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Прокурор Крыма, Наталья Поклонская, вместо того чтобы ловить бандитов, занялась пением!:)))
    http://www.youtube.com/watch?v=TBKN7_vx2xo

14. Moskal Charivnik

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ж зборище дебілів якесь, один Топаз чого вартий. Їх там можна переловити як котенят, аби бажання було.

16. Stepan Bandarenko

Stepan Bandarenko миється в бані

Кроме казаков - все жители Украины. Не хочу их оправдывать, но казаки не подчиняются Путину. Казаки - это вольные люди. Они живут по своим законам.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А поки що попитом користується прислуга з України. Умови ті самі, крім хіджаби. Тарас С. - вища освіта, програміст, стриянин - садівник і вигулювач собак. Іванка О. - вища освіта, педагог, знання романських мов, стриянка - гувернантка.
    Це, Боря, тільки "прислуга". Ще можу з десяток людей озвучити, які не підпадають під визначення прислуги, але батрачать в Московії...

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На Вашу думку посада садівника в Україні - ганебна?
    А професія санітарок - непотрібна?
    Віктор (Киянин), освіта вища, викладач історії дипломатії - Атланта, дослідник в універитеті.
    Олег, освіта вища, фізик - Майамі, програміст з особливими повноваженнями.
    Наталя, освіта вища, хімік - Торонто, програміст на залізниці і метрополітені.
    Олександр, освіта вища, інженер-металург - Канада, авіазавод, дуже старший інженер. :)
    Віктор (2), освіта - ПТУ, інструментальник - Детройт, майстер-супервайзер цеху...
    Денис, освіта вища, програміст - сидить у рідному Житомирі, працює на гамериканську фірму. Коли стає нудно - їде до Каліфорнії побалакати з колегами...

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В жодному разі.
    Не робота ганьбить людину, а оплата за цю роботу.
    Тарас, вищезгаданий, змінив роботу програміста в Львівтрансгазі на садівництво в Підмосков'ї. Хоч там зарплату мав вищу за мою.
    От тому, Боря, мені і не зрозуміла Ваша щеняча радість від того, що азербайджанці і таджики наймають білу прислугу. Хоча розумію, що це звичайний рогулізм, показ своєї зневаги і зверхності...

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Цікаво. чи багато росіян бачить аналогію розвитку подій у своїй країні і Німеччині -30-х?

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)