Не знаю: в тему это или не в тему, война это или не война. Но продовольственную программу Россия уже почти решила, зерна у неё теперь будет много. Монголія відмовляється від російської пшениці http://agravery.com/ua/roslynnyctvo/show/mongolija-vidmovljaetsja-vid-rosijskoi-pshenici
Медія починають говорити відверто: http://www.forbes.com/sites/dougschoen/2015/01/22/russia-and-ukraine-are-at-war/
"Посилаючи регулярні російські війська в Україну, Путін демонструє, що цілком усвідомлює важливість цієї битви. Ми повинні поставити запитання: Чи розуміють це також і наші лідери?"
Можна розглядати різні варіанти, варіант - дійти до Москви і на руїнах Кремля поставити синьо-жовтий прапор - на грані фантастики. Краще вичікування, поступити як німці, вони Берлін не відвойовували, а коли розпався соц.табір - своє забрали без бою. Ну і якщо буде розвалюватись Росія, то не так спокійно як совок.
Збудеться своєрідний закон природи, за яким розвалювались всі імперії, це буде не сьогодні і не завтра.
У розвал совка також не вірили, навіть робили прогнози, яким буде совок у 2000. Але страх перед таким розвалом є і в США ( може бути не одна ядерна держава, а не мнше 10, навіть Буш колись відговорював Україну не виходити зі совка ), ЄС - потрібно налагоджувати нові економічні відносини із новоутвореними державами, Китай - нові непередбачувані сусіди, для України ймовірний сусід Дагестан чи Дагестано-Чечеська Республіка, радикальні ісламісти, ймовірно із ядерними ракетами. Ну і розвал може бути не стільки утворення нових держав, а й приєднання, так є територіальні притензії у Японії, у разі розпаду Курильські острови і Сахалін заберуть, Хабаровський Край і Забайкалля - забере Китай, Карелію - Фінляндія, Калінінградську область - Німечиина...
"Кум Путіна" Медведчук стверджує, що Росія до війни на Донбасі непричетна й російської зброї там немає. Та розповів про те, як відбувався останній обмін полоненими Віктор Медведчук: Мені не цікаво, хто фінансує сепаратистів на Донбасі | DW | 18.04.2018 Надіслано від мого NXA8QC116, використовуючи Tapatalk
Значить не тільки поширює брехню про ихтамнетов Кисельофф. Такий стиль, хто служив у совковій армії, везли військових у товарних вагонах, ніби-то вагони не військові і невідомо ще везуть, на початку війни у Чечні там також "не було" руснявої солдатні, кримські зелені чоловічки - якась невідома самооборона... не один приклад такої підлої брехні.
На Львівщині заборонили публічне використання російськомовного культурного продукту Надіслано від мого NXA8QC116, використовуючи Tapatalk
Не все воно вирішує, але російська музика мені зараз нецікава, так само, хоч не кіноман, але російські фільми, не тільки про мєнтів і солдатів, давно не дивлюсь, так що я небагато втрачаю.
Росія має ворогів і крім України. Так що, дайте іншим зробити ту справу за українців. Росія йде на свою погибель, на превеликий жаль, бо як не крути, а Росія дала світу багато культурного спадку. Та це не є тим оправданням її сучасної поведінки. Час наближається, коли Росія буде покарана Богом, вірніше тим, хто прийде через рік... Мало не покажется. Але й рота дуже не роззявляйте на похвалу переможцю. Як Ванга сказала - переможець переможця згине.
Ніякий культурний спадок не зможе ніколи виправдати ті десятки мільонів нещасних, яких кацапія закатувала, вбила, замучила голодом і холодом до смерті за останні кілька століть В неї завжди була така поведінка. Не лише зараз. Татарва (а кацапи в основному є їхніми нащадками) іншої поведінки не визнає
З цим я погоджуюся. Але з цим : не зовсім. В татар є приказка : Дустыћ урыс булса, билећдђ балта булсын. Що можна перекласти як : "Якщо в тебе друг - русскій, то хай на поясі в тебе завжди буде сокира". При чому, в коментарях до цієї приказки наголошується, що не за пазухою сокира має бути, а на поясі, щоб "друг" чітко її міг бачити.
А у чому аж так унікальна російська кільтура? Гордість літератури - ефіопський юдей Пушкін, одна із найвідоміших імператриць - німецька шалава і зоофілка Катя ІІ, немало художників - українці, теперішня естрада - бездар і гомосеки...
Свого часу (десь до 17-го століття) більша частина території сучасної Росії на картах багатьох країн була як ТАРТАРІЯ...