Толково написано. Треба просто поміняти стратегію і перегрупуватися згідно нових умов. Навіть якщо Донбас відвалиться - новоросам ж гірше, тому Путлер тримає конфлікт на одній температурі, йому треба не результат, а просто щоб конфлікт тривав якомога довше. Відкрита війна проти України - це для нього самогубство, інакше наступ ішов би прямим ударом на Київ, столиця в нас в цьому плані розташована уразливо.
после таких слов, даже не поймешь кого выбрал Бог, евреев или русских? бандеровцы, а вам не страшно быть "людьми", чувствующими добро и зло? з.ы. и еще бандеровцы, вы католики или ваще сектанты какие-то???
наверное потому, что крест должны носить только христиане, а не все подряд... з.ы. так как бандеровиц, не страшно тебе чувствовать добро и зло и не считать себя при этом обезьяной?
это ж как у вас бошки то заполированы, бандеровцы поди сразу за чертями идут ? ---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ---------- ))))))ыыыы а вы как думаете кого выбрал Яхве или Исус Иосифович ? неужели Ваню Иванова ??? ))))
Кац, якшо тобі страшно відчувати добро і зло, то швиденько перехрестися Путлеру і уї***ся голову об стінку. Все-одно відбивати там нічого якшо вижевеш.
абсолютно нет... "заполировали" нам их так: бандеровцы - дебилы и садисты, которые не знают чего хотят, а "для капитана, не знающего в какую гавань плыть, не один ветер не будет попутным"... я по этому собственно сюда и приперся, чтобы понять, благодаря чему бандеровская тупь распространилась по всей окраине. можешь объяснить, на что вы рассчитывали устраивая майдан? ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ---------- artobstrel я бы на твоем месте разволновался, тебя такая глупость веселит, а ведь ты наверное считаешь себя умным?
А по-моєму днрівці - дебіли і садисти "Вы не представляете, как это страшно" - Ирина Довгань, которую истязали в Донецке, рассказывает свою историю http://www.svoboda.org/articleprintview/26558868.html
ти цілковито правий, ми бендирівці садисти, карателі хунти скоро будемо бомбити твій дім нейтронними бомбами, наш хоробрий десант зруйнує кремль під камінь, тому швиденько збирай екстрений рюкзак і тікай в безкраї болота псковської області, там на жуках і шишках ти будеш жити спокійним ватним життям, укрепляти скрепи і співати оди пуйлу.
Тоді Пху*ло матиме плацдарм, що межуватиме з нормальними областями. В тому числі для обстрілів прикордонної території.
к гадалке не ходи, только в башке у меня даже ваты нет, полный вакуум... но это не главное, ты милОк расскажи зачем скакал как козел на майдане, что бы я мог поверить, что ты не такой же дурак как я?
Люди, яка сенсація! ПРИПЕРСЯ щоби ЗРОЗУМІТИ! Це щось небачене! Який оригінал! Ексклюзив! Александр П, скільки за тобою ватників у черзі (= в очереди) в бан? І що означає "П" у ніку? "Александр 2-й?"
Голосуємо, шановні! Fulfill the Ukrainian government's request for military assistance https://petitions.whitehouse.gov/pe...ernments-request-military-assistance/2p7t3d4W