Ну хотя бы создание такого удивительного противопоставляющего и настраивающего определенным образом людей раздела UA-RU, на данном форуме еще в далеком 2007, как раз в разгар правления Ющенко. http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=7&order=desc&page=7 Оно все из мелочей складывается...
Loster, вы прикидываетесь или реально, как один персонаж отвечаете на вопрос, что полезного для жизни производит РФ, - стойку для самолёта? Или вторжение в соседнюю мирную страну пытаетесь оправдать какой-то давней хернёй?
Я не знаю де ви це взяли, але краще вам заткнутись, бо маєте шанси закінчити як Ющенко "любі друзі". І те, що його не обрали на 2 термін, та % ясно говорить, про підтримку населенням його політики навіть на заході країни. Хоча в дечому він був усе таки правий. І старання Росії винищити все українське в Криму ясно мені про це говорить. Знаєте, у кожного з людей своя історія, але вас сильно нервують заробітчани з України? Ми до вас приїхали вкрасти щось, зруйнувати, чи зробити роботу і отримати за неї чесно зароблені гроші. Якщо вже вас нервують заробітчани, чого ви не закрили кордон? Не ввели якісь правила для роботодавців? Як це зробили, наприклад, японці. Так, нам жилось нелегко, і Росія, доречі, зіграла в цьому не останню роль, у нас були проблеми через корумпованість влади і ми як могли старались це змінити, не лише в Росію їздили Українці. Канада, Італія, Іспанія, Польща - українці їздили працювати по всьому світу, ніхто не скаже, що ми - ліниві, чи якісь негожі, ми самі зробили собі ім'я в світі. У кожної країни є свій час. Ще ви будете до нас на заробітки їздити. Хоча я не думаю, що тепер Українці приймуть вас з хлібом-сіллю як прийняли б раніше. Вам ще потрібно буде довести свою "нормальність". Може для вас, це все нічого і неозначає і ви можете добре ставитись до українців, говорити, що то все політика і т д і т п. Але 80% підтримки Пуйла говорить мені про багато що. Сказати чесно? Я просто не можу заставити себе добре ставитись до росіян. Просто не можу. Але я вас не ненавиджу, ні, це не ненависть. Це більше схоже на презирство. І мене вже навіть якось не цікавить, як раніше, нормальний росіянин чи ні. Зараз я просто цураюся усіх росіян як прокажених. Хоча і розумію, що це неправильно. Безтолково? Шукати винуватих? Ви взагалі про що? Знаєте, усі наші "винуваті" за свої вчинки поплатяться. В десятеро. Я не священник і не Господь Бог, щоб гріхи відпускати. І ми не ті люди, щоб робити щось "безтолково". Жити нормально? Це сарказм? http://forum.lvivport.com/forumdispl...er=desc&page=7 Це ви називаєте фактом? Пусті балачки, навіть непопулярні, на ЛФ? Зайдіть краще в темку "Котики". Вам скинути ссилки з деяких рос. форумів? Що ви взагалі нам тут хочете довести, що ми в чомусь неправі, чи те, що росіяни - нормальні люди? Нормальних людей у Росії - 20 %.
Ты либо олигофрен, либо нахал, как ваше пуйло. ЧТО ТЫ НЕСЁШЬ??? Это Украина показывала "фокусы" с Тузлой?, это Украина продаёт втридорога газ России по НЕОБОСНОВАННЫМ ценам? ЧТО ТЫ НЕСЁШЬ? Уже за "крымнашнуичто" от таких, как ты, как от прокаженных надо отгораживаться, потому, что НИКТО не протестовал, когда взамен черноземов Крым был прирезан Украине, НИКТО не возбухал, когда Крым оставили за Украиной взамен базы и внеблокового, безъядерного статуса. Так КТО ТЫ ТАКОЙ, чтоб что-то менять? КТО? Шел бы ты, ватник ссаный, по добру... ПиСи Я с Дона родом, но и то понимаю, что вас таких ГНАТЬ надо в три шеи и в Украине как можно только ограничивать вам "свободу слова". Потому, что свинью, которая лезет на стол, надо БИТЬ ДУБИНОЙ ПО ХРЕБТУ. Вежливость и толерантность вы привыкли принимать за слабость.
Між іншим, цей форум створюють самі люди, ви в курсі? От ви, наприклад. В мене часу нема. Або даєте факти, або йдете в баню.
Только сейчас посмотрел ролик, это у вас такое по телевизору крутят? Жесть если честно, демонизация России прям какая-то уже. У нас тут никакой подобной пропаганды нет, как и открытых призывов "освобождать" Украину, вступать в ряды ополчения, тайком перебираться через границу и прочее. Ок. Да ничего особо не доказываю, просто читаю разные источники, в том числе и тут, решил прокомментировать некоторые моменты. Отвечаю как могу, никого не оскорбляю и на личности не перехожу. Ну если в баню, так в баню... Если люди создают сами разделы на форуме и муссируют эту тему из года в год - десятилетиями. То значит кто-то эту тему "противостояния" им подкинул. Как-то так рассуждаю.
Нет, мне это нравится: после всего, что они вытворили с Украиной они ещё прикидываются невинными овцами. Не будет вам прощения от украинцев не ныне, не присно, ни во веки веков... Вы и подкинули, кто же ещё... Стрелков в панике. Австралийский и голландский спецназ уже в Украине
Я не знаю, что крутят в Украине по телевизору, потому что живу в Москве. Ролик из интернета, мне очень понравился, удивительно актуально песня звучит, только пару слов заменили. А то я не знаю, какая в России пропаганда. Да, в ополчение ДНР по телевизору не приглашают, но зато какой образ Украины и украинцев создается российскими СМИ... ---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ---------- Ой, Вас уже забанили.
Ну-ну... 24 часа в сутки про зверства "карателей", "хунту", обстрелы территории РФ и распятых мальчиков вещают, а бандитов называют "ополченцами", депутаты и гос.чиновники твердят с экрана безостановочно, что нужно оказывать военную помощь "республикам" ЛуганДонии. Действительно... о чем это вы, какая-такая пропаганда?!
Дорогі українські співрозмовники. Росії абсолютно невигідна війна в Україні! Знаю, вам важко повірити в це, але це так. Знаєте, що таке ХТЗ, АНТК, ЮМЗ, ЗАЗ, МеМЗ, КрАЗ, НДІ Оріон і багато інших імена? Все це найпотужніша промислова кооперація України з Росією. І нам невигідна не лише війна на Україні, нам невигідно ні "завоювання", ні "розчленування" України; все це марення сивої кобили; вірніше, українських ЗМІ, проплачених американцями. Єдиний виняток - Київ Таймс. Нам вигідна дружня і незалежна Україна. Але саме НЕЗАЛЕЖНА, а не залежно від США. А зараз відбувається саме це - Україна потрапила в залежність від Сполучених Штатів, і виконує все, що вони їй скажуть. Військово-політична гегемонія США остогидла не тільки нам, але і Європі (в Європі я був, тому знаю, про що говорю). Ви знаєте, що Німеччина досі окупована військами США? СССР-Росія вивів війська, а США немає. Так, називаються вони по-іншому, але факт залишається фактом - п'ять американських дивізій стоять в Німеччині. Як думаєте, німцям це подобається? І справа не в тому, що американці такі погані. Ми зовсім не проти США, що не проти народу США, що не проти уряду США, навіть не проти світового лідерства США! Ми лише проти світового панування США. Різниця між лідерством і пануванням: лідерство не передбачає політичного і тим більше військового втручання у внутрішні справи інших країн. А панування передбачає. І представляє серйозну загрозу для цих країн. Що ж до дуже болючого питання по Криму, то ситуація складається з чотирьох обставин: 1) Крим опинився у складі України в результаті незаконних дій уряду СРСР в 1954 і 1991 роках. Процес передачі Криму пройшов з численними порушеннями законів, що діють в обох випадках. Але якщо б справа була тільки в цьому, це можна було б стерпіти. 2) Переважна більшість населення Криму ніколи не вважало його українським, незважаючи на нав'язливу українізацію, проведену урядом УРСР. Я був і в Криму, причому в радянський час, тому думка кримчан про хрущовському "подарунку" знаю. Тому референдум не був сфальсифікованим, він відображав реальні бажання і настрої кримчан. 3) У Криму (у Сімферополі) готувалася точно така ж кривава бійка, як і в Києві. Тільки в якості ударної сили повинні були виступити не українські націоналісти, а екстремісти з числа кримських татар, ведені Чубаровим та ідейним натхненником Джемілєв. Про це мовчить і Київ (щоб не визнавати свою вину), і Москва (щоб не баламутити російське і татарське населення Криму - нам разом жити ще довго). Це було загрожує великою кров'ю, і цього ніяк не можна було допустити. 4) В результаті доконаного перевороту в Києві до влади прийшли відверто проамериканські сили; і вступ України в НАТО стало більш ніж реальним. Це означає появу в Криму натовських баз, встановлення повного контролю НАТО над Чорним морем і взяття в натовський приціл практично всього чорноморського узбережжя Росії. А також Кавказу і Кубані. Це для нас вкрай небезпечно і також неприпустимо. Всі чотири обставини зійшлися в один час в одному місці. У нас не було іншого виходу. І наостанок. Я військовослужбовець запасу російської армії. У званні рядового. Але починав служити ще в радянській. І у нас було багато хлопців з України, в тому числі і західної. Нормальні хлопці; з одним з них ми дрова кололи (сільський хлопчина з Рівненської області); другий ("дід") пригощав мене в їдальні і примовляв: "На, їж І не говори, що хохли жадібні!" (Із Запоріжжя). І я навіть уявити собі не можу, як стріляю в когось із них. І ніколи не вистрілю першим, хто б не наказав. І навіть якщо першими почнуть стріляти вони, то і відповідь вогонь відкрию не відразу; а тільки коли буду абсолютно впевнений, що це не провокація третьої сторони і не випадковий постріл якогось українського солдатика....
Ватник, изыди! Зря старался. Вы, тупицы, так и не поняли, что НЕ ГЛАВНОЕ, на каком языке общаться с Украинцами, а главное, человек пришел в ЧУЖОЙ ДОМ или тупое вяликарусскае хамло. "Доконаний переворот"... ТЬФУ!
Извини, мне просто нравится украинская речь . Но если получается коряво, больше не буду. ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Чистые погоны - чистая совесть. ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Разумеется.
Ты сам понимаешь, ЧТО ТЫ НЕСЕШЬ? Какой "переворот"??? Какой "доконаний"??? Рада осталась в том же составе, что была, а какой орган является законодательным в Украине??? Про Крым дуру гонишь!! При сссрии кто-то был против присоединения Крыма к Украине? В 1991-м его опять оставили Украине за внеблоковый статус, отказ от ЯО и за базу в Севасе, тоже НИКТО не был против, так КТО ТЫ ТАКОЙ, чтобы молоть такую чушь чудовищную про "законность"? Ты юрист? Может, ты политолог? НЕТ? ТАК тебе с такими речами на Болотную в ряды лубянских провокаторов. "Ехай..."(с) ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ---------- Это безмозглые тагильские никчемы придумали, ты тут ещё зацитируй свой дембельский блокнот, убогий... Тьфу!
Кого Вы обмануть хотите? Я в России живу. Кстати, Вы правы - война с Украиной России совсем не выгодна и не нужна. Но тем не менее руководство России эту войну ведет, при поддержке значительной части народа. ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Почему тагильские? Я там жила в детстве.
Потому, что "Тагил рулит!", могу еще челябинских назвать или Нягань вспомнить - хрен редьки, как говорится...
А президент? А правительство? Не было ни импичмента, ни смерти, ни добровольной отставки. По сути, власть была поставлена в ситуацию: "Или всё будет по-нашему, или всё разнесём нахрен!". Вот это и есть переворот. А кого-то об этом спросили? И тоже никого не спросили. Втихаря решили в Беловежской пуще. Хотя народ СССР на референдуме однозначно высказался за сохранение СССР. Я уже сказал "можно было стерпеть". Пункт 1. По остальным, я так понимаю, возражений нет?
Минутка юмора. Руццкие пугают Обаму ответными санкциями. Посмотрите на этого кретина http://youtu.be/DRcQlfVIMV0