Хто ЗА війну з Росією? - 2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hauptmann, 19 кві 2014.

1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А не тот, который ствол полирует? :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. Lutra

Lutra Well-Known Member

Нащо їм здалась та Русь? Ну була така і що? Італія теж не Римська імперія. Невже не можна просто мирно жити? Без ненависті, без непомірної гордості хз за що (просто потому что Русский). Я не знаю. Мені їх не зрозуміти. Єдине, що я відчуваю до росіян - це сором за них і жалість до них, бо не чужі були люди.

Не знаю як на рахунок всіх, але треба бути зовсім вже дурнем, щоб не побачити, що щось тут може не так. Я не думаю, що росіяни - поголовно ідіоти, ні - люди досить розумні. Вони просто не хочуть знати правду. А навіть якщо і докричатися до них, то просто починають оправдовувати брехню. Ну, наприклад, як от в історії з Боїнгом. Ви читаєте ЯП? http://www.yaplakal.com/
    на цьому сайті яскраво виражена думка росіян в темах про Україну. Якщо маєте багато часу і не боїтеся заляпатись брудом - почитайте. Так, для об'єктивності. Але краще не читайте. Побережіть нерви.

Останнє редагування: 28 лип 2014
    • Подобається Подобається x 3
  3. Petrov

Petrov Well-Known Member

СССР умер, но дело его живет. ) Казалось бы, уже выросло новое поколение вне СССР. Но нет, яблочко от яблоньки недалеко падает, какие были родители, такие стали и дети. Страна, которая 70 лет жила с имперским мировоззрением, не может за 24 года преобразоваться и стать цивилизованной. Да и.... пока особо не хочет :sad:
    Впрочем... это не только России касается. Наверное, западным украинцам это все диковато, но на Востоке, Юге Украины, которые были под коммунистами не с 1939-ого, а с 1917-ого таких же кадров, как в России тоже хватает.

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну у нас теж немало тих, хто живе з непомірною гордістю за те, що він українець. Не зважаючи ні на що.

5. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я зараз сиджу в Дніпропетровську, кажуть ніби 10% населення за Росію, але щось я їх не бачу. Дівчата у віночках ходять, у Львові в вишиванках а тут у віночках :) Вишиванку теж зустрічала не раз. Говорять переважно російською, але стараються говорити зі мною на українській. Багато хто говорить суржиком. Усі стараються помагати українській армії хто чим може. Це незважаючи на те, що тут багато символіки СССР. І я, якщо чесно, не хочу щоб серп і молот знімали, адже це також є частина нашої історії, про яку потрібно пам'ятати. І навіть гордитись.
    Незустрічала таких. Точніше навіть я пишаюсь тим, що українка, але не так як деякі росіяни. Не в тому контексті.

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Вас це хвилює? І з якого дива ми маємо "гордитись" сесесером? Країною, яка полюбляла жерти своїх громадян без ліку, та ще й мертвою до того ж... Дивина!

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

Яке б воно не було, та ми теж у тому брали участь. Я просто поважаю жертву людей, які хотіли чи не хотіли, але кістьми лягли за той союз. І Москаль, це були наші люди також.
    Сприймайте це холодно, незважаючи на сьогоднішню війну. Я не говорила, що я підтримую ідеологію, але історією своєї землі завжди потрібно гордитися і її пам'ятати. Якою б вона не була.

І, я пишаюсь тим, що українка, але я невивищую цим себе серед інших.

8. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

??? о_О Я можу гордитися тим, що Україна пройшла стражденний шлях боротьби за Незалежність, у тому числі - боротьби із сесесером, я навіть скорше став би гордитись тернистим шляхом боротьби із червоною чумою мого прадіда на Дону, а от "гордитися" такими явищами, як війна з Фінляндією, поневолення Азії, інтервенція в ЗУ, знищення ЗУНР та УНР я бажання не маю... Я не маю бажання гордитися тим, що наволоч портяночна наробила у Дем’янівім Лазі, Заліщиках, Салині, так само, як не хочу й не можу гордитися Катинью, Хайбахом(705 невинних дітей, жинок та літніх людей комуняки спалили ЖИВЦЕМ у 44-му), не кажу вже про систему "ГУЛАГ", різноманітну коросту типу оргнаборів, комсомольських призовів тощо... НЕ МОЖУ й не хочу я цим всім гордитися.

• Подобається Подобається x 5
  9. Lutra

Lutra Well-Known Member

Звісно що ні. Я вас підтримую, цілком. Про це усе нам ні в якому разі не можна забувати!
    читайте уважніше.

10. Loster

Loster миється в бані

Думаете много? Может вы в таком окружении вращаетесь?:)
    Ну вот могу сказать про провинцию. На самом деле отношение ко всем эти событиям пофигистическое, да с легким налетом негатива.
    Читаю тут иногда форум и поражаюсь, что дескать в Пyтинa в России восхваляют и боготворят - да ладно))
    В большинстве своем отношение уважительное, президент как-никак. И если типа "русский" пишет "Пуйло", скорее всего это не типичный "русский" ))

Чиновники на местах, да. Везде портретики вешают дорого президента, как иконостас. Ну так им по должности положено. Был презик Медведев - висел он. Дальше кого выберут - тому и будут поклоны бить. Ну а на Украине не так?

Противостояние США/Россия? Ну так оно видно невооруженным взглядом. Как и раскручивающийся противостояние США/Китай.

Крым наш? Ну и что?)) С точки зрения обывателя - это раньше было интересное место для отдыха с низкими ценами, сейчас цены взлетели, что там делать?

С точки зрения геополитики, да круто к России новые территории пришли. Как пришли? Изучил все источники и наши и не наши - вопрос непонятен.
    Но факт, есть факт - произошло присоединение. Если был честный референдум - замечательно. Если был нечестный референдум? А где была украинская СБУ и не пресекла на корню? Не сработали вовремя, расслабились, ну и получили.... Законы политики, как законы джунглей, суровы везде.
    Если бы та-же СБ Великобритании так расслаблялась, то Ирландская республиканская армия давно-бы раскроила вотчину Кемерона на кусочки. Хотя что-то теперь Шотландия зашевелилась...

Россияне-добровольцы воюют на стороне ополчения? А может не добровольцы, а наемники? Так любая война привлекает лихих людей готовых за плату резать кого укажут, а что на стороне Украины наемников нет?

Касательно сми и разных источников.
    Наши СМИ - войска украины расстреляли автобус с детьми. ппц.
    Сми ua - расстреляли автобус с детьми террористы. ппц.
    Где тут правда? Кому это выгодно своих убивать и зачем? Детей то за что? Вопрос темный Но мысль такая сразу, что в силу известного неприятия западников к восточникам, скорее всего дело рук западников, банально по психологии.

Про сбитый самолет тоже дело темное. Все валят друг на друга. Отличились все. Украина допустила пролета гражданских над территориями боевых действий, банально по ошибке могло прилететь. Ополчение отличилось безумными идеями про самолет "несвежих" мертвецов для провокации. Ждем результатов независимого расследования.

11. Mathilda

А что, российским наемникам или кадыровцам украинские дети - свои?
    Потом, это не первый случай, когда "ополченцы" стреляют куда ни попадя.
    А украинским войскам своих убивать тем более не выгодно. Потому что "ополченцы" как пришли, так и уйдут, а украинцам еще жить вместе после этого.

То есть, западники так ненавидят восточных, что готовы детей стрелять? Да побойтесь Бога. :sad: Если на то пошло, то и у восточных украинцев к западным тоже есть предубеждение. Недавно об этом тут писали. Но это все не до такой степени, как говорят российские СМИ.

12. Loster

Loster миється в бані

Я и говорю, дело темное...

Вот почитайте - по сути прямой репортаж из донецка.
    http://kroha.dn.ua/viewtopic.php?f=903&t=179150&start=410

Вроде все участницы старой регистрации - не фейки.

Искренне жалко людей....

Если почитать всю ветку, то опять же обе стороны "хороши"....

Ополченцы, тем что долбят армию из установок раположенных в жилых кварталах, армия - то что присылает ответки, которые летят куда попало и убивают обычных людей...

13. Mathilda

Почитаю. Только у меня знакомые есть из Донецка, в реале.

14. Lutra

Lutra Well-Known Member

В Україні - не так. Президент - це просто представник держави, який обирається на короткий термін, а слово депутат уже прирівнюється до мата. Якщо для вас закони джунглів - це основа законів суспільства, тоді я не дивуюся поведінці росіян. Для них це все,певно, абсолютно нормально. І нетреба говорити, що Україна розслаблялася, просто один з гарантів нашої безпеки вирішив, що українці не мають права жити на своїй землі, і що ми навіть не українці зовсім, а " околиця Росії" яка ще просто цього не розуміє. І почали поливати нас брудом, що ми бог зна хто, тільки не люди. Забороняли товари, вводили непомірні ціни, наплювавши на контракти і користуючись своїм становищем. Та, ми вже не 1 рік маєм справу з Росією і до цих "бзиків" вже звикли. Єдине, власне, в чому відрізнявся схід України від заходу це в тому, що схід завжди думав, що Росія нам друг і брат, і якщо що, ми будем битись на 1 стороні. Захід же завжди знав, що Росія - це країна, від якої тіки й жди падлянки. Тепер же в думках ми єдині. Міф про братні народи був розвіяний дуже швидко. І ми всі вповні відчули на собі гарячу "братню любов". Мене дивують ваші слова про найманців, я не знаю чи є українські найманці, але тут різниця в тому, що Російські найманці - це загарбники. І якщо в Криму ми були трохи в шоці від того, що відбувається, і до останнього думали, що може Росія одумається, то тепер ми точно знаєм, що орду нічого не зупинить, і якщо не будем боротися "вічливі чоловічки" наповнять всю Україну. У нас ніколи не було ні війни, ні тероризму нічого абсолютно! 23 роки ми жили в мирі. У нас було 2 революції через 1 єдину людину, для якої золотий батон був дорожчим за людське життя. І якого покриває Росія і яку покривав " великий бізнес" в Україні. Люди місяцями стояли на площах при температурі -6! І я стояла, бо Янукович - це убивця малих дітей. І неможливо було далі терпіти його правління. Якщо ви свято впевнені, що на заході України живуть нацисти, фашисти і тварюки, які ладні вбити цілий автобус з дітьми, бо цомусь це вигідно, чи збити літак - я не буду вам говорити нічого, бо це безглуздо. Хочете правдивих новин - зайдіть на стопфейк, і побачите, що фейкових новин набагато більше з Росії. Хоча і внас теж бувають. Є багато сайтів, які перевіряють інформацію з різних джерел. Користуйтеся. Мені вас вчити як жити в час інформаційної війни?

• Подобається Подобається x 6
  15. Petrov

Petrov Well-Known Member

Боже упаси. ))) Я как раз в противоположных кругах, хотя и приходится общаться и с такими людьми. Да, много... Меньше, конечно, чем пофигистов, но все равно много.

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Ну Китай понятно. Там, кстати, нет военного противостояния и антиамериканской истерии. Но Россия не может противостоять объединенному Западу и попытки Пуйла втянуть нас в это противостояние могут закончится для России так же, как закончились для СССР.

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Lutra, :give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  16. Loster

Loster миється в бані

Lutra

Все равно продолжаю считать Украину братским народом несмотря на усилия политиканов. Своим друзьям в Украине я лично в суп не плевал и уважаю их. ))

Это все диванная аналитика, как обычно. Но можно порассуждать, а кто сделай первый шаг в отдалении?
    Мне кажется, что процесс пошел с приходом Ющенко, пошли спекуляции на тему внешних врагов в лице России, народ продолжал сидеть в нищете, но назначили в этом виноватых Россию. Сразу запрет русского языка, сразу пошли переписывать учебники истории.
    Ну и в ту пору уже заметил как стало меняться отношение мелких школьников, один узнав что я из России скривил лицо и сказал фууу)), чего не было всего пару лет назад. На детский ум уже повлияло обучение в школе "по новому".
    Кому это надо было? хз. Я лично этому школьнику ничего плохого не делал, а он уже научился делить людей на хороших и плохих просто по национальности.

Ну вот смотрите. Вообще большинство хочет чего? Не бестолково гнобить Россию и искать виноватых, а жить как это говорится - нормально.
    Простому человеку надо себя и детей накормить, воспитать, дать достойную жизнь.

Опять-же взгляд со стороны. Мы тут не в Москве, и нифига не шикуем, но тем не менее, когда был Кучма, я очень много народа встречал приезжающего на заработки из Украины в Россию. Причина - низкие зп на родине, даже по сравнению с нашими.
    Когда был Ющенко - народ все так-же продолжал ездить. Причина та-же.
    Янукович пришел - ничего не изменилось. Уровень жизни не высок, люди ездят.
    Опять смена руководства, у власти Порошенко, правильно ли я понимаю что с ним теперь ситуация теперь исправится и уровень жизни обычного обывателя будет повышаться? Ну хотя-бы в отдельных регионах? Есть надежда?

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

До вас до сих пор не дошло, что в Украине война, и кто к кому вторгся ?

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А тисячі вань, вась, грігорієв із ніжніх тагілов, красноярсков і прочіх мухосранск, поливаючих брудом Україну, українців, виховуючих власних дітей фактами з рашатудей?

Я також счітала росіян братнім народом. Вже ні. Є приємні винятки. Все решта - генетичне сміття.
    Перехрестіться...

А дайте факти.
    І що? Яке це мало відношення до цитати?

• Подобається Подобається x 5
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Россия, конечно, - старший брат, более мудрый, которого младшие братья должны слушаться. Чтобы не получить по попке.

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Русское дворянство, конечно, поступило правильно в 1812 году, когда начало переходить с французского языка (языка оккупантов) на родной русский.

И, кстати, никакого запрета русского языка не было. Были попытки недопущения русского в качестве второго государственного, что, вроде бы, в свете последних событий - и правильно.

• Подобається Подобається x 2
  20. Mathilda

Вот это в них и раздражает сильнее всего - их нелепые, ни на чем не основанные претензии на роль старших.

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=9dpPMpeZAyY

а де твій аватар? :)