Хорошо, что еще торт "Киевский" не переименовали. Я на свой день рождения заказывала в украинском ресторане.
Ну да.Не надо держать одесситов за идиотов. Вот пример с одного форума. http://o1.ua/statics/more-odessa.html И там еще много чего. Если Одесса и была лояльна к новой власти ,то это уже в прошлом.А уж они то точно знают кто сжигал людей в Доме профсоюзов.
Носяться з тим Правим сектором.Де вони і чим зараз займаються? Чи це просто така ТМ розкручена? Всі про них говорять, всі бояться...і ніхто не бачив.
Я була про вас кращої думки. Єдині хто не хотів ні з ким воювати - це ми. Ми зробили все, що від нас залежало, для збереження миру не лише тут у нас, але і в цілому світі. І в результаті ми знову, в котрий вже раз, станем жертвою вибриків Росії. Блін, я мала велику віру і надію в те, що прийшов новий час. Що воєн вже не буде, ну нащо? От скажіть? Нащо? Вам треба був той Крим? Вам потрібні були жертви? Ми 20 років жили мирно, чого ж ви не можете просто тупо жити мирно??? У вас мало своєї землі? Ми зовсім тугі і з нами не можна говорити??? Ні, ми хочемо СРСР і щоб весь світ був з нами в СРСР, а ти сидиш, дивишся на це все в повному ауті і думаєш - вони це реально чи просто собі гонять? Давайте вже приходьте нас "спасать" скорше, бо цей тихий терор мене вже дістав, швидше би воно все закінчилось.
И майдаунов никто не видел? Ну-Ну... Можно успокаивать себя как угодно, но Одессу Путин прихватит, как только предоставится такой шанс.И похоже его уже дали, в Крыму вовсю идет подготовка. Это не Донбасс , который немного чемодан без ручки...
Шановний KLIBERN, Прохання негайно перепостити спростування російського фейка на усіх доступних ізраїльських та єврейських ресурсах. Дякую. Россияне придумали псевдоукраинского врача, который распространяет ужасы в сети. ФОТО
Так и я говорю.... ---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ---------- Добре, Борисе, але це вже є на наших ресурсах.
Дякую. Але бажано ширше розповсюдити спростування. Також івритом та англійською. Де тільки можете, дуже прошу. Фейк розтиражований на 2000 ресурсів.