Хто ЗА війну з Росією? - 2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hauptmann, 19 кві 2014.

1. Feba

Feba Well-Known Member

очень хочется верить, но так же говорили когда путлер Крым захватывал- все идет по плану...в итоге и в Крыму есть погибшие в мирное время и у нас уже страшный счет открыт.
    От правоохранительных структур и правительства- ни какой поддержки, даже моральной.. для меня " аваков" это уже почти ругательство, не сморя на то, какие там схемы он раскапывает

• Подобається Подобається x 3
  2. kym

kym Well-Known Member

Ітого. Росія заявила що відводить війска бо українці не примінять військових до мирного населення.... Скоро рускі будуть заявляти що приводять /відводять війська бо Місяць криво світить))))) Вже не знають як оправдати свої дії. Українці і по факту не планували приміняти війська до мирого населення, який дурак буде стріляти по своїх цивільних. Для цього є спецслужби, внутрішні війська, міліція. Все це підтверджує теорію що росія боїться починати відкриті бойові дії і не почне. Але це не значить що війна закінчилась. Те що зараз відбувається вже отримало назву "гібридна війна". Відкриті бойові дії рускі не почнуть бо знову прорахувались з Україною. Рускі аналітики прорахувались на українському патріотизмі і професіоналізмі . Якщо передивитись руску аналітику то вони вважали що Україна навіть не здатна провести мобілізацію... але мобілізація проведена на східній границі воєнна група військ спвірозмірна з російською. Потрібна кількість воєнної техніки в короткі терміни приведена в бойову готовність і судячи по деяких виступах українських воєнних американці дали доступ українському Генштабу до своїх супутників і тепер там бачуть все що робиться на рускій території і можуть визначити координати куди стріляти - так що тут вроді все нормально.
    Гірша справа з тою АТО. Останні події з тими троьма СБУ- шниками підтверджкують факт масової засилки в СБУ руских агентів і керівництву АТО трудно навіть спланувати якісь акції. А можливо і саме керівництво є агентами. Там потрібні докорінні зміни і інакша тактика.... от тут тре думати як це зробити

• Подобається Подобається x 5
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та нічо вони не відводять

• Подобається Подобається x 4
  4. kym

kym Well-Known Member

Так я сказав - що заявила що відводить.....

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 1
  6. Exitus

Exitus Well-Known Member

в первый раз (за пару месяцев), что ли отводит РФ свои войска.... хи.
    пасаны вышли в исхрайоны, снабжение настроено, .. и час эта Система потянется назад... угу

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  8. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Есть и у нас зиц-председатели. ;) А вообще Медведев и Путин - добрый следователь и злой следователь, для поддержания подследственного в нужном тонусе. Один из наших депутатов, как ни странно, от ПР, сказал про российский герб: "Хоть головы у него и две, но ж..., простите, одна." По-моему, он при этом на тандем намекал.

9. vele

vele Well-Known Member

Силовики не готовы стрелять в боевиков, которые захватывают админздания - СНБО
    Больше читайте здесь: http://ru.tsn.ua/politika/siloviki-...ye-zahvatyvayut-adminzdaniya-snbo-363272.html

Где АТО? Где войска? Какого хрена мы тратим СВОИ последние деньги на оснащение армии и Национальной гвардии? Вы боитесь, что Россия введет войска? И что? Мы наконец-то будем воевать, а не получать по голове от мразей, топчущих наш флаг! Погибнут люди? А они сейчас не гибнут?!?!?

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Самая большая угроза национальной безопасности это предательство правительства, главнокомандующего Турчинова и Тимошенко. И Авакова из их же компании.
    Все возможные генералы из банановых республик сдохли бы со смеху, если б услышали кого называют нынче хунтой.
    Эта АТО , карательная акция - вопиющий пример гуманистического долбоебизма и крайней неэффективности.
    Не слить Украину они могут только благодаря сторонним факторам.

• Подобається Подобається x 4
  10. forester

forester Well-Known Member

Эх, хоть бы глазиком на такую "мощь" взглянуть... Да видно не судьба...

11. zeegroup

zeegroup Member

Турчинова — под трибунал! В Киеве собирается новый протест
    http://u-portal.com.ua/turchinova-pod-tribunal-v-kieve-sobiraetsya-novyj-protest/

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я не піду. Зараз не час робити майдани. Ворог під боком. Треба сидіти тихо, самоорганізовуватись і точити зброю.

13. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ага... Одна он сидить... Квартиру, біднятко, каравулить, а ми маємо летіти-спасати, поки вона в дебілізорі буде спостерігати, як ми це робимо і нам ще хамити при цьому... А от самоорганізовуватись треба... Крім нас самих ніхто нам не наведе лад.

14. Feba

Feba Well-Known Member

забрехався, москалику

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Адмірала Кабаненко призначили замміністра оборони. І генерал-полковника Руснака. Це вже непогано. Коваль, Кабаненко, Руснак... Толкові дядьки.

16. Feba

Feba Well-Known Member

москалику, це що таке у мене в кармі?
    "Иди воруй, спесивая курица! Сама оболгала . Ты скорее всего троль голимый, а не несчастная женщина. Живи - не кашляй."
    :)))
    такі вгадав- я не нещасна жінка, а ось хто ти такий, навіть не знаю, якесь хамло напевно :pardon:
    http://clip2net.com/s/i3GLdl[​IMG]

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Feba, не звертайте уваги, він москаль і ніякий не чарівник, а тільки вчиться :)

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Не варто, бо ситуація і так патова.
    На сході вона катастрофічна (маю на увазі не тільки Донбас).
    Тим більше - людей, яких можна було би сьогодні призначити, а завтра вони все розрулять - немає.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не буду лишний раз описывать то, что сегодня происходило в Донецке - это можно увидеть на роликах и фотографиях и в новостях. Скажу лишь одно - после последних событий я поверил, что Россия действительно всегда хотела уничтожить украинскую нацию, как утверждают украинские националисты.

Каюсь, прежде я сомневался в этом. Я не считал Голодомор геноцидом украинцев, хотя и понимал, почему Ющенко напирает именно на такой версии. Я всегда занимал более умеренную позицию по отношению к России, чем украинские националисты. Но теперь - спасибо за урок - я понял, что ошибался.

После того, что я увидел в эти несколько дней, я больше не сомневаюсь, что Россия всегда хотела нас уничтожить. Морила голодом, истребляла, ассимилировала совершенно осознанно - именно за украинское происхождение. Теперь у меня нет в этом никаких сомнений, потому что я своими глазами видел, как пытались убить за украинские флаги в Украине. Теперь я понял, как это происходило раньше - в 30-х, 40-х, 50-х годах в СССР. Раньше не мог себе в полной мере этого представить, а теперь увидел сам, и своим глазам я верю.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)