Да, думаю жарт в стиле ЛДПР. Они уже предлагали убрать букву Ы из русского алфавита, ограничение на плохие новости на телевидении, отстрел перелетных птиц, чтобы избежать птичьего гриппа, амнистия к 60-летию Жириновского и т.д. Т.е. это не шутка, законопроекты такие на самом деле существуют, но не имеют ни малейшей перспективы быть принятыми, а депутаты их выдвигают для собственного пиара. ---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ---------- Вряд ли. Они могут ограничить пользование интернетом на манер Китая, но полностью изолировать не выйдет, ибо однажды давши, обратно забрать крайне тяжело.
А хай закривають. Я з рутрекера майже всю літературу, яка стосується націоналізму, зкачав і зробив резервні копії.
Янукович запропонував перенести столицю України до Ростова-на-Дону Віктор Янукович запропонував перенести столицю України з Києва до Ростова-на-Дону. З такою заявою екс-президент України виступив на Ростовському обласному телебаченні. В заяві є кілька пунктів, які, як вважає Віктор Янукович, потрібно негайно виконати. Зокрема, він пропонує приєднати Ростовську область до України та перенести столицю з Києва до міста Ростов-на-Дону. http://uareview.com/rostov-na-donu-stolytsia/ фейк конечно, но мысль прикольная )))
та то фейк, хоть и прикольный ))) я там дописала но не сохранилось почему-то )) хотя сначала тоже повелась
А я, уявіть собі, що за совка був одного разу у "лєнінській бібліотеці": мав відрядження до масквьі, знайома жіночка з наукових кіл попросила зайти туди і "відмітити" на ресепшен її фіктивне "відрядження". Пам"ятаю, отримав за це пляшку шикарного вірменського коньяку.
А хіба вхід в ту бібліотеку був вільний? Шановний Борисе! А ось ті фокуси з мобільним зв'язком, які Ви демонстрували в Севастополі раніше. Ви продемонстрували російським окупантам?
Я віддав військовцям всю документацію зі своїми коментами. Але... мобільний зв"язок був чи не єдиним засобом зв"язку кримських ЗСУ з континентом. Тому той план не реалізували.
Боря, Боря... Старієте, пам'ять підводить... Чи не Ви мені розповідали про класного парня під ніком AndriyDM? І відзивались про нього позитивно.
Пам"ять не підводить. Бібліотечку я встиг завантажити і роздати багатьом через файловий хостинг. І з Андрієм поспілкувався поштою. Не знаю, чи залишилося щось на рутрекері від його роздач? Там багато чого поприбивали, навіть не з початком майдана, а раніш. Щоби москалі не були "самимі читающімі чукчамі"
жаль... А то был бы неплохой отвлекающий маневр - сепаратисты в Ростовской области! Вот и посмотрели бы как "вежливо" ВВП с ними бы обошелся
Підводить, підводить... І нічого ніхто не прибивав. Навпаки, ряд поповнюється цікавими виданнями. Тому, поакуратніше...
Васю, не плутайте м"яке з мокрим. Була роздача "Библиотечка антикоммуниста", 2,2 ГБ зовсім іншого юзера. Анархисты Беллетристика Буковский В Бутусов В Витте С Войнович Владимир Волкогонов Гайдар Егор Документы Жигулин Анатолий Журнал Посев Замятин Евгений Зиновьев А Книги о революции и гражд войне Книги по Отечественной войне Махно Нестор Милюков П Новодворская Рок в ссср Солженицын Солоневич Сорокин Питирим А Сталин Гитлер и пр Троцкий Фельштинский Фельштинский_2 Хабаров Хайек Ф Хроника Черная книга коммунизма І де вона зараз? І подібні роздачі?
Пропоную, спираючись на законодавство Росії, забороняюче третій термін президентства, 04.05 о 12.00 в усіх містах України провести марш "Путин не легітимний"