Дуже рідко заходжу на ЛФ. Бо кожен раз це викликає ностальгію - відійшов в минуле наш старий добрий ЛЬВІВСЬКИЙ форум. А за гебешний тролів я повторюю вже 10 років - не звертайте на них уваги, це їхнє місце роботи і за це вони дістають гроші. Вони не зацікавлені в якійсь правді і яку думку ви про них висловите. Вони зацікавлені написати побільше слів. Чим дурніших тим краще. Бо за кожне слово вони отримують гроші.
Таке враження, що ті, що йому відповідають, теж тролі. Воно денно-ношно тут рублики заробляє, за виключенням походів на кухню-в туалет-в магазин-по зарплату, а вони раді старатися - доказують щось, аж гай шумить! Чи сліпі такі?
НАТО - это разумная защита от кремлевской любви. без вмешательства России Польша начала нормально жить. Очень мало, в основном пьянь, наркоманы, гопота и бесноватые коммунисты, которые хотят в СССР , среди них полно засланцев из России. Вам бы давно пора уйти. Денег все-равно всех не заработаете, иногда стоит вспомнить, что пора и честь знать... Да неужели? А Вы приедьте в Славянск пообщайтесь, на оружие и форму посмотрите, говор послушайте... Да они, в общем-то и сами не скрывают. http://www.youtube.com/watch?v=-QP6sM5VnUQ А вообще-то, как мне кажется, в период оккупации нашей страны соседями, стоит все-таки модераторам отфильтровывать явных троллей, коим товариСЧ forester и является.
На днях, важко переносячи жесточайший запор, я, в якийсь момєнт разового облєгчєнія подумав, що скоро-скоро ЛФ вабше стане хвіліалом "Масковського камсамольця" Мене майже завжди такі екстріми несподівано просвітляють
Еліка, ну Ви ж розумна жінка. Адміністрація вже ж нераз попереджала - НЕ ГОДУЙТЕ ТРОЛЯ! Воно ж пише, як культурна сволочкультурний дописувач. Так, щоби модератори не мали до чого придертися. Ніхто би на нього не реагував - воно би і звалило звідси.... ---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ---------- Мікі, я завжди шаную Ваше унікальне почуття гумору.
Не будете відповідати тролям, то й модераторам роботи меньше буде. От Ви зараз самі ж цього троля підгодували, навіщо? Який толк з того? Троль щось зрозуміє, прийме Вашу думку? Воно ж все рівно залишиться при своєму. Треба бойкот влаштовувати не тільки рос.товарам, а й тролям, бо вони теж товар.
В режиме военного времени должны действовать другие правила. Не забываете, что форумы читают гости и их много. А товариСЧа корми-не корми - писать он будет, будет типа комментировать.... А без ответов на его бредни, будет создаваться мнение, что он прав и с ним даже спорить боятся... Не учитывать тех, кто просто читает, но не зарегистрирован на форуме - не стоит. Я была на двух форумах Острове (ЛФ - это как бы не совсем удавшееся продолжение Острова) и еще одном львовском форуме, который, не разобравшись сразу что там и как и кто делает погоду, посоветовала читать знакомым, чтобы лучше понять ЗУ ее жителей, о чем сейчас очень-очень сожалею... Там много приятных, адекватных, интересных, людей, но пары-тройки хватает, чтобы основательно вредительствовать... В политических темах надо стараться думать, чем слово отзовется, как мне кажется. Особенно в трудные периоды для страны
Олю, чесно сказати, у мене він продукуються, як противага тому чумовОму, що зараз діється... А так, взагалі-то, я мужчина дуже серйозний, - випиваю щоденно фермерського молока щонайменше півлітра, ходю прямо, тєлєвізор теж не перестаю дивитися. ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ---------- Договорилась наконец... Донбасс неистребим... Где кончается дурак и начинается дура так же трудно понять, как разницу между зелёным человечком и русским спецназовцем...
Мики, у Вас проблема с трактовкой - наверное молочка перепиваете все-таки Я имела в виду, что с Острова тут никого не осталось практически, хотя анонсировалось об]единение, что, лично меня огорчает Спешка в оценках, Мики, иногда не есть хорошо. Слова не блохи - вылетят - не поймаешь
Та є багато, Еліко, що Ви? Чи Ви скучаєте за маргіналами? Так вони всі скупчилися на такому рашинському срачі сайті, як Діалог. http://dialogforum.net/forum.php І там з Раисси вирішують долю України. Там тільки Луна з Невермайд воюють сердешні. Як їм не надоїло ще в тому гадюшнику?
Ні, вони на іншому форумі. Я там навіть зареєструвалася, але забула пароль... Так склалося, що в мене був дуже важкий рік, не до форумів було... Там дуже багато людей, які мені були цікавими. Я й зараз у мережі тільки через те, що такі події...
Що, ще є один? Це який? Поділіться. Вся шобла звідси... Як в пеклі всі разом зібралися. Там їм і місце. І ще всяких різних русофашистів привели. А хто така Фей? Вона була на Острові? Як читаєш, то таке враження, що якась оберунтерша.
И там и здесь между рядами Звучит один и тот же глас: «Кто не за нас — тот против нас. Нет безразличных: правда с нами». А я стою один меж них В ревущем пламени и дыме И всеми силами своими Молюсь за тех и за других. М. Волошин "Гражданская война" Написано почти сто лет назад, но как будто про сегодняшнюю Украину.
Застрелюсь - не скажу бо, по-перше, то дуже велика державна таємниця, а, по-друге, я й сам таких не знаю
Не думаю. Совок був ізольований від автоматичних дзвінків за кордон, тільки в останні роки іноземці могли телефонувати до совка. Несанкціоновані модеми і факси виловлювалися на рівні міських АТС. Тільки військовці мали свою обмежену мережу обміну даними. Нічого дивного у цій пропозиції я не бачу. Нехай собі сидять в ізоляції. Якщо Ви хочете щось стягнути на Рутрекері або Кінозалі - робіть це зараз, оскільки у будь-який момент російські сайти стануть недоступними для українських користувачів.