Хто ЗА війну з Росією? - 2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hauptmann, 19 кві 2014.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дуже рідко заходжу на ЛФ. Бо кожен раз це викликає ностальгію - відійшов в минуле наш старий добрий ЛЬВІВСЬКИЙ форум.
    А за гебешний тролів я повторюю вже 10 років - не звертайте на них уваги, це їхнє місце роботи і за це вони дістають гроші. Вони не зацікавлені в якійсь правді і яку думку ви про них висловите. Вони зацікавлені написати побільше слів. Чим дурніших тим краще. Бо за кожне слово вони отримують гроші.

• Подобається Подобається x 7
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Таке враження, що ті, що йому відповідають, теж тролі. :) Воно денно-ношно тут рублики заробляє, за виключенням походів на кухню-в туалет-в магазин-по зарплату, а вони раді старатися - доказують щось, аж гай шумить! :haha: Чи сліпі такі? :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

НАТО - это разумная защита от кремлевской любви. без вмешательства России Польша начала нормально жить.

Очень мало, в основном пьянь, наркоманы, гопота и бесноватые коммунисты, которые хотят в СССР , среди них полно засланцев из России.

Вам бы давно пора уйти. Денег все-равно всех не заработаете, иногда стоит вспомнить, что пора и честь знать...
    Да неужели? А Вы приедьте в Славянск пообщайтесь, на оружие и форму посмотрите, говор послушайте... Да они, в общем-то и сами не скрывают.

http://www.youtube.com/watch?v=-QP6sM5VnUQ

А вообще-то, как мне кажется, в период оккупации нашей страны соседями, стоит все-таки модераторам отфильтровывать явных троллей, коим товариСЧ forester и является.

• Подобається Подобається x 4
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

На днях, важко переносячи жесточайший запор, я, в якийсь момєнт разового облєгчєнія подумав, що скоро-скоро ЛФ вабше стане хвіліалом "Масковського камсамольця":haha:
    Мене майже завжди такі екстріми несподівано просвітляють :haha:

• Подобається Подобається x 5
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Еліка, ну Ви ж розумна жінка. Адміністрація вже ж нераз попереджала - НЕ ГОДУЙТЕ ТРОЛЯ! :shout: Воно ж пише, як культурна сволочкультурний дописувач. Так, щоби модератори не мали до чого придертися. ;) Ніхто би на нього не реагував - воно би і звалило звідси.... ;)

---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ----------

Мікі, я завжди шаную Ваше унікальне почуття гумору. :)

• Подобається Подобається x 8
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не будете відповідати тролям, то й модераторам роботи меньше буде.

От Ви зараз самі ж цього троля підгодували, навіщо? Який толк з того? Троль щось зрозуміє, прийме Вашу думку? Воно ж все рівно залишиться при своєму.

Треба бойкот влаштовувати не тільки рос.товарам, а й тролям, бо вони теж товар.

• Подобається Подобається x 7
  7. ELiKA

В режиме военного времени должны действовать другие правила. Не забываете, что форумы читают гости и их много. А товариСЧа корми-не корми - писать он будет, будет типа комментировать.... А без ответов на его бредни, будет создаваться мнение, что он прав и с ним даже спорить боятся...

• Подобається Подобається x 1
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Олю, чесно сказати, у мене він продукуються, як противага тому чумовОму, що зараз діється...

А так, взагалі-то, я мужчина дуже серйозний, - випиваю щоденно фермерського молока щонайменше півлітра, ходю прямо, тєлєвізор теж не перестаю дивитися.

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Договорилась наконец... Донбасс неистребим... Где кончается дурак и начинается дура так же трудно понять, как разницу между зелёным человечком и русским спецназовцем...

9. ELiKA

Мики, у Вас проблема с трактовкой - наверное молочка перепиваете все-таки :scratch_one-s_head:
    Я имела в виду, что с Острова тут никого не осталось практически, хотя анонсировалось об]единение, что, лично меня огорчает :)

Спешка в оценках, Мики, иногда не есть хорошо. Слова не блохи - вылетят - не поймаешь ;)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Та є багато, Еліко, що Ви? Чи Ви скучаєте за маргіналами? ;) Так вони всі скупчилися на такому рашинському срачі сайті, як Діалог. http://dialogforum.net/forum.php
    І там з Раисси вирішують долю України. Там тільки Луна з Невермайд воюють сердешні. Як їм не надоїло ще в тому гадюшнику?

11. ELiKA

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Більше 10 хв. я там не змогла витримати. А скільки там знайомих ніків......

13. Оля

Оля Старожилка форуму

14. SOSED

SOSED Well-Known Member

И там и здесь между рядами
    Звучит один и тот же глас:
    «Кто не за нас — тот против нас.
    Нет безразличных: правда с нами».

А я стою один меж них
    В ревущем пламени и дыме
    И всеми силами своими
    Молюсь за тех и за других.

М. Волошин "Гражданская война"

Написано почти сто лет назад, но как будто про сегодняшнюю Украину.

15. Petrov

Petrov Well-Known Member

Ну на Украине несколько иная ситуация, это не гражданская война, а самая настоящая оккупация.

• Подобається Подобається x 6
  16. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

а кто из украинских политиков не прокремлевский? можете назвать? вопрос про первых лиц, разумеется

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Застрелюсь - не скажуо_О
    бо, по-перше, то дуже велика державна таємниця, а, по-друге, я й сам таких не знаю:yahoo:

• Подобається Подобається x 3
  18. Персі

Персі La mafia è immortale!

То чийсь жарт? )

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не думаю. Совок був ізольований від автоматичних дзвінків за кордон, тільки в останні роки іноземці могли телефонувати до совка.
    Несанкціоновані модеми і факси виловлювалися на рівні міських АТС.
    Тільки військовці мали свою обмежену мережу обміну даними.
    Нічого дивного у цій пропозиції я не бачу. Нехай собі сидять в ізоляції.
    Якщо Ви хочете щось стягнути на Рутрекері або Кінозалі - робіть це зараз, оскільки у будь-який момент російські сайти стануть недоступними для українських користувачів.

• Подобається Подобається x 2
  20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Чебурашки такі чебурашки

а де твій аватар? :)