Хто за люстрацію?! :)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 7 гру 2009.

1. Letunka

Letunka Well-Known Member

Підтримую цей законопроект від УНП. Але ж чи пройде він зараз? Чи не забудуть про нього депутати після виборів?

2. iso

iso Well-Known Member

Добре, що Вам усе так зрозуміло. А от мені, тупуватому, ні:scratch_one-s_head:.
    Очевидно, що хвороба була.
    Причина? Отруєння чи інфекція?
    Випадковість чи ні?
    Якщо ні, то хто замовник?
    Якщо все було задумано як сталося - а отруєння зіграло на руку помаранчевим-то отруєння здійснило оточення Ющенка. Тоді можна пояснити мовчанку Ющенка і гальмування справи. Це можна пояснити і в тому випадку, якщо це не було отруєння, а хвороба/інфекція.
    Якщо б це була дія з боку Синіх- то думаю що слідчі землю б зрили, щоб доказати
    вину синіх.
    А який висновок напрошується до Вас:)
    А у Вас є інша інформація про цей центр?

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2004
    2006
    2009
    .

Висновок один! Брехун прийшов до фінішу першим обдуривши своїх їздових (...) (підберіть слово самі, щоб не було образ)

• Подобається Подобається x 3
  4. iso

iso Well-Known Member

Ющенко стільки говорить і стільки різного, що я уже полишив спроби зрозуміти, що він хоче крім основного - влади. Ще можна зробити однозначний висновок про особу Президента. А з рештою хай розбираються політологи. А я прочитаю через десяток років ...:scratch_one-s_head:

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Через десяток років Вам таке читати буде смішно.

6. VasMT

А Вам стидно... що в новорічну ніч, замість того щоби з гарними чорнобровими робити милі дурниці і займатись пустощами, сидите в мережі на гілці "Про люстрацію!"... :)))

• Подобається Подобається x 4
  7. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Люстрація в Україні є просто НЕОБХІДНОЮ!!! Як це свого часо відбулося в інших країнах екс-соцтабору (Чехія, Польща, Словаччина...).

8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Для мене людська "новорічна ніч" - така ж сама дурниця, як і інші банальності.

А з чорнобривими я буду розважатися будь коли тоді, коли мені буде потрібно і не чекаючи новорічної ночі раз на рік. Я людина вільна і нікого не забов'язаний розважати. То нехай собі соціально залежні сім'янини розважають дружину та діточок, чи коханок, новорічної ночі.

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

В вашем возрасте, если нормально со здоровьем, то вроде бы как всегда потребно..Не ? Или нам не до любви, сначала надо народ освободить ?

Вспомнидся старый анекдот. Отчего динозавры умерли.

Он идет к ней спрашивает: "давай полюбимся ?"
    Она: " Нет, ни в коем случае !" Так и вымерли.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Speedo78 .Скажіть,будьте добрі,кому потрібно проводити люстрацію?Тим хто був при владі 18 років тому назад,чи тим хто скажімо при владі тепер?Я ніколи не був прихильником комуністичної влади.Я знайомий був з тими людьми,хто був при владі тоді.Вони були грішні через те що підтримували ту ідеологію.Вони були номенклатурою.У райцентрі ,в якому я живу їх у білому домі було (давайте порахуємо):1 секретар райкому партії,2 секретар райкому КПУ,секретар.Заступник по оргвідділу і по ідеології.Голова парткомісії і ще двох-трьох інструкторів.Плюс ще чоловік-7-8 в райвиконкомі.Десь 15-18 чоловік разом з сторожами і уборщицями.Наскільки вони краще жили ніж ми, всі інші?Вони мали пільги при виділенні квартир-їм давали без черги,але квартири в основному були такі ж як і у нас,могли бути трохи ліпші.У них була можливість трохи краще їсти (були спецпайки).Вони могли без черги купити автомобіль.Що більше вони могли-ну можливо щось випустив.Ще раз повторю-я не симпатик комуністичної влади і СРСР.Але я думаю і зважую-для кого тепер потрібна люстрація.Для тих чи для теперішніх.Для судді котрому колядували мільйони доларів,чи для прокурора,котрий купує будинки в Європі.Чи для голови РДА котрий продав заповідної землі на сотні тисяч доларів,чи для мера столиці,котрий торгує землею за мільярди доларів.Чи люстрації проводити в Адміністрації президента,котра призначає на роботу в заступники голови СБУ людей з фальшивими дипломами.Чи може по всій державі перевірити всі дипломи у чиновників-для того щоб виявити, що третина всіх чиновників з фальшивими дипломами.Чи перевірити всі ВУЗи і виявити,що основна частина дипломів,що видаються при закінченні ВУЗу не відповідає рівню знань випускників.Фактично відбувається той же продаж дипломів.Я не хочу перераховувати тої зад..ці в якій ми опинились,я маю на увазі всі сфери нашого життя починаючи з дитячого садочка і закінчуючи похоронною службою(медицина,міліція,армія,державні служби і т.д).Кому люстрацію?Я за але мені здається ,що люстрацію потрібно проводити кожному українцю,оскільки ми самі це створили.З нашої мовчазної згоди розрісся спрут корупції,який запустив щупальця у всі закапелки нашого суспільства.Ми даємо хабарі,бо хочемо кращої роботи,ми даємо хабарі,бо хочемо,щоб наші діти учились в кращих вузах,ми даємо хабарі,бо хочемо,щоб до нас краще ставились в лікарні,в суді,в органах державної влади і т.д.І разом з тим ми хочемо,щоб нас прийняли в Європу,щоб нас поважали в світі.Чуда не буває.Так що давайте будемо люструватись.о_О

• Подобається Подобається x 9
  11. Arthur

Arthur Well-Known Member

З чого ви зробили такий висновок?
    Спочатку навели ряд послідовних цитат, які доповнюють одна одну, а потім говорите що це брехня.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

От так уявив собі питання з анкети

13. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

До речі, ініційовано судовий процес та розслідування СБУ про зочини комуністичної партії. Результатом має стати пошук тих, хто компенсуватиме заподіяні збитки. І потім вже проведуть люстрацію. Причому ініціатива виходить від діючої влади.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Ей сколько диять осталось?

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- То хибна думка. Я, наприклад, "сам це не творив".

Злочини з неба не падають - їх свідомо створюють конкретні люди, діячі. І, залежно від розміру антинаціонального злочину - слід притягнуди до покари. Достатньо декілька конкретних гучних процесів, щодо конкретних людей - і відразу стане непринадно іншим таке робити.

16. VasMT

А наведіть хоч два приклади, щоби було зрозуміло градацію "розміру" і види "антинаціонального" злочину... Та придумайте декілька видів покари за них...

• Подобається Подобається x 2
  17. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так це ж не одна людина має вимірювати рівень злочину.

18. VasMT

Але одна людина намагається:
    що

19. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Так як у Німеччині після ІІ Світової проводилися процеси проти нацистів, так і ми зараз маємо через це пройти. Або довіку будемо вважати, що комунізм - це добре і що Лєнін врятував 1/6 суші та й нас укупі. Завдяки комунізму творилися злочини століття. І як ми це маємо забути??????????????

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Повністю підтримую.
    І те,що робилось дотепер - жалюгідні потуги комсомольських перевертнів,породження тієї ж системи...
    А потрібно засудити саму СИСТЕМУ.

а де твій аватар? :)