Хто за люстрацію?! :)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 7 гру 2009.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Від чого відмовляється?
    А цю фразу
    можете сказати собі.
    Повірили Сівковичу? Вірте! Я йому не вірю.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це про віру в "великомученика" з Хоружівки...

Від проведення аналізу... Який запропонований комісією. В Україні..

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Якій комісії? Комісії з членів ПР? Так вони пропонували взяти аналіз еякуляту. Це що нормальна комісія може таке запропонувати.

4. VasMT

По-перше Ви не зрозуміли.
    Для того, щоби зняти всі питання про отруєння/неотруєння, надати біологічний матеріал "потерпілого" для аналізу в лабораторію Діоксинового центру Інституту екогігієни і токсикології імені Медведя. Одну із сучасніших в світі, доречі.
    По-друге, слухаючи вчора засідання ВР і перечитавши стенограму ні слова про еякулят не знайшов. А було ось що:

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я не проти, щоб він здавав ті аналізи. Тільки він вже їх здавав і не раз. Це виглядає так само, як і з плівками Мельниченка (100 раз перевіряли чи вони справжні), так само і з Гонгадзе (100 раз перевіряли справжні останки чи ні).
    В нас комісії створюються не для розкриття, а для заплутування.

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

Чому ж дотепер все покрито мороком?
    Чому нема жодного звинувачення?
    Чому сам "потерпілий" незаінтерисований в швидкому розслідуванні?
    Чому..?
    Висновок напрошується сам собою...

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це де така сучасність? В Києві? Імені Мєдвєдєва (чи путіна)?
    Щось ви невдало жартуєте...:haha:

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну а чому не знайшли тих, хто замовив вбивство Гонгадзе. Вже ніби і самих вбивць знайшли, а замовників нема.
    Це якби Ви або я щось накоїли, то нас би швидко знайшли, а там…

9. VasMT

Для тих, із анекдоту -
    http://www.medved.kiev.ua/

10. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Кандидатив впрезиденти намагаються експлаатувати найбіль "касові" теми - це зрозуміло. А добре було б трансформувати ідею УНП політичної люстрацію в економічну - натворив або накрав - геть з влади і більши туди ні ногою.

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це питання боротьби з корупцією. Гриценко автор непоганого закону. Там були досить жорсткі покарання за корупцію. Закон прийняли, Президент наложив вето, а потім вето не подолали, хоча, коли закон приймали голосів було більше 300.:dntknw:

12. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

хм... люстрація вона і є люстрація. а "натворив або накрав" - це кримінальна відповідальність. Це зовсім інша площина, і вона повинна працювати незалежно від політичних переконань.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Это ясно.
    А что будете делать с Паном Ющенко?
    Он ведь в КГБ СССР служил.
    Или для него будет отдельная статья в "Законе о люстрации"?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Янукович во не служив...:nea:
    Він "зону топтав"...:preved:
    Бугром.:sorry:
    Тєрпігорец,однако...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  15. Letunka

Letunka Well-Known Member

Та взяти всіх кандидатів - майже усі колишні комуністи. Окрім напевно, Василя Противсіх :) І у разі прийнятя такого закону вся ця шайка підпадатиме під його дію

16. Tanka

Tanka Well-Known Member

А яка різниця люстрація - не люстрація? Ну будуть при владі не бувші комуністи а їх діти, яким вони передадуть статки і що?

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А попадут под люстрацию авторы этих строк

«Плакат шипит: «Коммунистов

На небо — сквозь ад крематория!»

А люди идут сплоченно, их поступь —

ответ и суд:

От всякой фашистской сволочи очистит себя история!

Люди в церковь идут.

Сколько ему заплатили — гитлерюгенду из

Калифорнии?

Ну что же, запоминайте, как шагает

рабочий люд…»
    И. Драч

«Я син простого лісоруба,

Гуцула із Карпатських гір.

Мені всміхнулась доля люба

У сяєві Кремлівських зір».
    Д. Павлычко

18. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Просто заборонити КП - і все.

19. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

о ні... заборонити не треба, вони і так вимирають та маргіналізуються. Приклад самого Пйотра Нікалаєвіча дуже показовий :) Раніше за такі приколи у партія зробила б те, що Янукович обіцяв на "плівках мельниченка" зробити одному донецькому судді... гггг
    Треба засудити, причому виключно на основі документів і свідчень людей, що постраждали від тої системи.
    приклад, який можу навести: Стрийський р-н, здається, село Монастирець (точно не пам"ятаю, тато розказував, можу звякнути й уточнити): прийшли комуняки, стали описувати по селу, у кого яке майно є. Визначали "куркулів". А прийшли неуки комуністичні, от в одній бідній сім"ї, де було 8 дітей і майже нічого з багатства, одна біднота, були жорна. Комуняки не знали, як записати, та й написали російською мовою "мєльніца"... і пішла вся сім"я у Сибір, бо МЄЛЬНІЦУ мали. А скількох застрелили, замучили, тишком знищили? І є ж купа документальних свідчень, але поки порушили тільки тему голодомору. Зверніть увагу, навіть тепер не відомі всі поховання репресованих у 932-1933 і в 1937-1939 роках... Бояться розголосу нащадки і "правоприємники"

• Подобається Подобається x 3
  20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

а де твій аватар? :)