Хто з форумчан у 2012 році планує приєднання до громадських рухів

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 3 січ 2012.

?

Чи входите Ви до громадських об*єднаннь? Створюєте їх власноручно.

Голосування закрито 2 січ 2013.
  1. А нафіга?

25,0%
  2. Я вже є акивним учасником ГО.

25,0%
  3. Немає ГО відповідаючого моїм поглядам.

25,0%
  4. Буду намагатися створити власне ГО.

12,5%
  5. Поки подумаю.

12,5%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ключова фраза. Придивляйтеся краще, може зрозумієте, чому пуританин би спочатку відремонтував дороги, а потім лиш зайнявся покупкою іномарки не крутіше "Народного авто".
    Я тут теми не бачу. Не можна приєднатися до чогось, якого не існує. Громадянське суспільство в Україні поки що тільки в зародку. Краще придумайте статут громадської організації, опублікуйте її тут і запропонуйте вступити в цю організацію. Але й тоді:
    - наші болотні "друзі" будуть висміювати ваші наміри;
    - маса звичайних форумних тріпачів буде просто обходити цю нецікаву для них тему;
    - а з залишками ви пересваритеся через аналіз статуту.

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

Очень планирую. :)
    Не голосовала, т.к. нет варианта "пока не нашла единомышленников". ;)
    Я уверенна, что они есть, но я видимо, ещё не умею ориентироваться в этой тематике

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Даремно ви так. Це надто важлива тема. Бо громадянське суспільство побудоване на ГО. Варто пошукати інфу про те, що до 90% громадян Заходу є учасниками ГО. А у нас десь 5%. Ще в цьому плані цікава участь ГО в розбудові Східної Європи, коли влада випала з рук комуняк. Це дуже важлива тема. А як інакше структурувати і об"єднувати суспільство у горизонтальних напрямках?

4. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Только движение пенсионеров может объеденить Украину.Патамушо их интересы не зависят от политориентации.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

та отак

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Організації повинні бути різні. Від любителів кошенят до благодійних, ОСББ, тих, що контролює владу, та інше. І ці різні організації в разі чого об"єднати легше, ніж кожного громадянина по одному.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я згідний. Тільки я не розумію, тут тема для реальної організації таких об'єднань чи для трьопу про це? А теорію я вже сам колись писав
    Але це мені нагадує лишній раз українську сторінку пошукової системи -нету на слово "інновації" - вчителів по них повно, а самих інновацій катма.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Краплі каміння точать.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оті "краплі" пустої тріпні в ВР, по різним ток-шоу, форумах дійсно підточать каміння дряхлого фундаменту державності. СПРАВИ ПОТРІБНІ.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Організація справжніх ГО знизу - це і є справи. Це досвід довгострокового об"єднання громадян.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці слова, Ома, це не справи. Справи будуть, коли на цих сторінках з'явиться статут, навколо якого об'єднаються люди і почнуть його виконувати.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

опять наоборот: сначала появляются люди (объединенные общими интересами) а потом появляются статут и лидер;)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Група донецьких бандюків вирішила під шумок розвалу імперії прихватизувати загальнонародні багатства. Ці спільні інтереси привели їх до консолідації в зграю і виборі вожака. Статут один - слухати вожака і все буде о кей.
    Так до кого приєднуватися?

14. bayard

bayard Дуже важлива персона

зачем к кому-то присоединятся?

15. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

http://ostrovforum.net/showthread.php?t=2750
    ось старе посилання (зверніть увагу на дату публікації). Частина з зазначених тез трансформувалися в статут однієї ГО , про неї(ГО) пізніше.
    Взагалі статут - річ нудна - до 10 сторінок сформованих за принципом, якщо те, то інше - досить сухий юридичний документ.

16. serg-shs

не зовсім так. Фактично акції підприємст знаходилися у 90% населення, просто народонаселення вирішило їх обміняти на бутилку пальонки, ну а далі апетит тільки зростав - що проблема пальонки накалапуцяти ?

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не дуріть людей. Фактично людям роздали нічого не варті папірці під назвою "Приватизаційний сертифікат", який не був підкріплений ні законодавчо, ні організаційно, ні інформаційно. Далі штучно було зроблено безгрошів'я, тому ці папірці були фактично обезцінені та вкрадені. А велика частина підприємств була приватизована поза цією схемою.

18. serg-shs

я знаю приклади, коли підприэмства (більшою частиною невеличкі) переходили у власність колективу, і якщо мова шла про продажу, то не за пляшку. Так що у всякому правилі є виключення. У любому випадку, якщо б існувало громадське НАРОДНЕ Об*єднання, тай щей керівники були б розумні, то тотальної крадіжки не вийшло б. Людей довели, а більшою частиною САМІ ДОВЕЛИ СЕБЕ до стану бидла і з ними поступили і поступають, як з бидлом. Врешті решт приватизація проходила і в Польщі і в Чехословатчині і в Угорщині та т.п., але результати різні.
    Від людей багато залежить у людському суспільстві ;)

19. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

А расскажите будь ласка,как происходила приватизация в Чехии и Словакии?
    Там предприятия по честному купили честные бизнесмены?Или все осталось у народа?
    Весьма интересно было бы узнать....

20. serg-shs

Наводжу основні (на мою думку) тези статуту, які мають суттєві відмінності від більшості інших ГО.
    Весь статут досить великий - 9 сторінок і багато в чому повторює Закон України "про об*єднання громадян"

а де твій аватар? :)