Хто з форумчан у 2012 році планує приєднання до громадських рухів

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 3 січ 2012.

?

Чи входите Ви до громадських об*єднаннь? Створюєте їх власноручно.

Голосування закрито 2 січ 2013.
  1. А нафіга?

25,0%
  2. Я вже є акивним учасником ГО.

25,0%
  3. Немає ГО відповідаючого моїм поглядам.

25,0%
  4. Буду намагатися створити власне ГО.

12,5%
  5. Поки подумаю.

12,5%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ого як забзділо кровопролиття. Бо знає чия кров прол"ється. Особливо в Стрию.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я й дію в силу свого обмеженого масштабу. Для організації такого об'єднавчого ресурсу потрібно крім грошей ще й масу енергії, яку одна людина після немаленького інфаркту в віці під 70 просто не потягне. Та й знань по сучасним технологіям -нету малувато. А ось ідей по реанімації України достатньо.
    Хватає лиш сил для написання більш серйозного видання моєї книжки, перше видання якої вже розійшлося по людях.

3. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну все правильно - хто на що здатен. Дякуючи, що взагалі ХОЧ ЩОСЬ ВІДБУВАЄТЬСЯ.
    А ось ідей, як і способів лікування - має бути лише одна!!! Не варто лікувати всіми методами - достатньо (і вконче бажано) одного, але з очікуваним і прогнозованим гарним, прийнятним результатом!

4. olegp

olegp миється в бані

если будет подходящий

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та вона, ця ідея, лежить на поверхні, тільки сліпий та тупий її не бачить - обчиститися від постколоніальної культури "рашен" та ставати на кращі рейки європейської, хоча би того ж ПУРИТАНСТВА без бездумної кількості їжі та напоїв в новорічну ніч.

6. bayard

bayard Дуже важлива персона

первое что надо сделать:
    о_О

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З 2-х пятилеток ХТЗ, де в кожному дворі висіли на гілках коло під'їздів гранчаки напоготові.

8. bayard

друже:) почніть з бздящої черкащини;)

9. ГРАНД

Та то воно ще із загальнокацапського запою не вийшов. подивіться на його фото і все зрозумієте. Пьянь звичайна, яка бухаєт при своїх же дітях. Нехай варнякає.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та й Черкащина омоскалилася. Жлоб з якоїсь Золотоноші вже не хоче узвар та пиріжки з калинами коло дороги продавати, вже пропонує на москальському суржику :"Каму капучіно с чєбурєком?"

11. bayard

согласен:

12. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так а москалі тут при чому? Невже капучіно з чебуреком вигадали теж вони? :rolleyes:

13. ГРАНД

Це в Софіївці. Там всякого зброду що серед торгуючих, що серед шоферського люду. :)) І не факт що вони Золотоніські.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Там, там. А які там колись пиріжечки продавали, а які домашні ковбаски.
    Ну Белл в Попова радіо украв, то чому б не вкрали італійці в москалів капучіно, а узбеки - чебуреки. Чебуреки видно Тамерлан під Єльцем стирив в "народа-пабєдітєля"

15. bayard

железная логика! особенно при том что çüberek и cappuccino исконно русские слова.......

16. ГРАНД

Було. А взагалі базарчик починав як виключно м"ясний. На який звозилась свіжина з навколишніх сіл. Потім підтягнулись цигани із Золотоноші, та вірмени-втікачі із Азейбарджана. І понеслось.......:))

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні. Ще раніше були і виносні борщі й молоко з пиріжками, навіть справжні лівобережні великі вареники на пару. А потім появилися прилавки і понеслося...

18. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Вот и все ваши идэи громадские :пожрать да поспать да по-ть.:))

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ти шо!? А може й ти відмовишся від клятих хахляцких витребеньок типу борщу. Я би на твоєму місці з принципу повернувся до щі.
    Ото дійсно буде громадянсько-патріотична позиція - щі та розсол і ніякої іноземщини.

20. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну так Янукович до того і веде - і максимальна економія вже не тільки на свята але й і кожен день.
    Я звісно "сліпий та тупий", але не бачу якогось результативного впливу на владу своєю ощадливістю, скоріш навпаки - чим більше я економлю, тим більше жиріють "донецькі"...
    Прокопе, прошу, не заплутуйте тему - і без Вас достатньо тих хто заплутає так, що мало не здасться.
    Зверніть увагу- деякі учасники форуму мають "пунктики" і в якої б гілці не говорили - завжди про одне і теж. За таким принципом можливе створення клон-ботів - з повідомлень учасників формується набір фраз і у випадковому порядку вони заливаються на форум. Відмінностей між живою людиною і клон-ботом ніяких... хіба що боти можуть бути більш ввічливі ;)
    Панство! тем про москалів-хохлів і так більш чим досить. Давайте в цій обмежимося темою гілки, а ?

а де твій аватар? :)