Хто виїхав по Green card USA Напишіть свої враження і скільки виносить таке задоволення ???

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем Kaspercool USA, 23 вер 2012.

?

Чи хотілиб ви емігрувати в USA

1. Так

7 голосів
    31,8%
  2. Ні

9 голосів
    40,9%
  3. Можливо

6 голосів
    27,3%
  1. prius

prius Well-Known Member

Юрік не пий скломий і не читай кацапских газет

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Тебе ще не трясе?
    А багатьох хитрожопих американців вже починає трясти від майбутніх змін Обами!
    Льотерея починає'сі,
    льотерія'сі кінчить,
    А в кінци побачиш хлопе,
    величезний Кінчик!:pardon:
    *Маючи мільйони нелегалів по-Америці з реальною працею,котрі потребують легалізації,і було винесено питання Закону про легалізацію наявних працюючих в США. Цим і почнуть займатися,а не пошуком нових працівників на неіснуючі робочі місця!
    Будуть нові місця для праці,буде потреба в новій робочій силі,буде і нова РЕАЛЬНА Green Card!
    А коли? А хто то знає,коли!:preved:

3. prius

prius Well-Known Member

Юрік ти певно той кінчик получив бо крутися як дзига,сьогодня дощ,певно книжкі не розвозиш?

---------- Додано в 06:29 ---------- Попередній допис був написаний в 06:23 ----------

Ти нашого баклажанчика не любиш бо обіцяв тебе легалізувати,а тут таке кідалово,мусів знати що він в сенаті теж тілкі сподні протирав,тому ти на гринку бризжеш ядом ,бо навіть зіграти не можеш,бо ти порушив закон і ніколи не получиш грин кард ,навіть якщо виграєш

4. Yurko NOTOCO

5. prius

prius Well-Known Member

Я знав Юрік що ти не вихований,скломий виїдає твій мозок

6. avatarwin

я так і не зрозуміла , хто з вас тут більше кволий?

7. Yurko NOTOCO

Як то хто?
    Я в свої 65-ть ще ого-го...гарую по-гАмериці,поки працю маю,куняк п'ю,Мальборо'си палю,а заплативших купу $ тим мудрегелям лоєрам за ту грін-карту і те своє нинішнє безробіття і випенндрюване викручування по-гАмериці,то в дупцю покопую легойко.А шо дєлать хлопу з Галичини,який купу літ тут з дозволу тої ж гАмерики має право працювати,але не має права на громадянство,як з боку США,так і з боку Неньки-України!Такі закони і тут і в Україні!
    Ніц не пороблю,та й вже давно мені то до-лямпи та еміграція...якої ніколи і не хотілось!
    Добре шо праця є тут мені більш оплачувана ніж нині вдома!
    А завтра побачимо,що сі буде діяти на боїску світовому і в США,і в ЄС,і в Україні!
    І я нон-емігрант то побачу,і Пріуси-емігранти також то-зобачать тут,як Обамчик дасть працю тим,хто-го підтримає і хто за нього завтра голосувати тут буде! Не ті ж,хто $$ за грін-карту лоєрам і $$ їм носив і ще нести хоче!
    Йой! Та ви шо вже посліпли,чи шо,хто куди хоче?!
    Он,напевно і Україна якусь Blue Card для Ізраїля,Рос'ї і Китаю скалатає і також відкриє всім бажаючим в Неньці-Україні жити!
    А мені пофіг...я громадянин Неньки!
    :uaflag::mocking::bandera:
    PS.Шо Avatarwin,злейка Ірка Фаріон більш до вподоби Вам?!Хе-хе...то кобіта моцна!

8. prius

prius Well-Known Member

Напевно ви,нє?

• Подобається Подобається x 2
  9. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я балдю від ваших переписувань))Але не зрозумію одне,чи дійсно так паскудно в тій Америці,як деякі тут пишуть??Хоча самі там сидять...:dntknw:

10. prius

prius Well-Known Member

Юрік за Обаму вже ніхто не буде голосовати,всьо ще троха і він на пенсію, лекциї читати,а замість того щоб стількі років годувати лоєрів,ліпше оженився на якісь пані і вже б давно мав грін кард,і їздив би собі додому,а так сидиш в підвалі і нікуда поїхати не можеш і тількі скиглиш

---------- Додано в 05:29 ---------- Попередній допис був написаний в 05:26 ----------

Та ніц паскудного, як і в інших країнах є + і є -

11. Lvivska Kvitka

Та всюди є мінуси,але якщо настроюватись оптимістичніше і бачити лише плюси,то легше жити буде))

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоді живіть в Україні, які проблеми?:)

13. Lvivska Kvitka

Та проблем нема,просто хочу жити краще)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить є. Тотих дияспорців багато не слухайте, вони давним-давно звалили, накупили всього в кредит і платять до цих пір. І балакають з дітьми по англійськи. Сумнівне покращення. Але навіть і цей свій шлях не годні описати толком шо до чого.

15. Lvivska Kvitka

Та звичайно,що є ))Але стараюся на них не зациклюватися..

16. Yurko NOTOCO

:good:
    Вірно сказано!
    ----
    Вдома,в Карпатах,на Галичині краще!
    Добре там,де нас нема!(с)

Останнє редагування: 5 жов 2014
  17. avatarwin

навіть не питайте, їм соромно про це сказати, тому і пишуть усякі несинітниці

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

якщо немає проблем то і живіть краще

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

і ми так само , усе їмо пємо і куримо, ще до того по декілька разів на рік відпочиваємо на найкращих світових курортах, так що нас цим не здивуєте

18. prius

prius Well-Known Member

Так, але ви не працюєте на адвокатів,а він на них гарує

19. Yurko NOTOCO

Які до-шляка адвокати,лоєри...з ними в мене нема ніяких справ і нічого спільного!
    Ба-a...Юліє Володимирівно,а я вас відразу і не спізнав!
    Все думав же Ірка...Ірка Фаріон зі "Свободи":preved:
    -----
    ''Свобода'',це імунна система захисту і в першу чергу для Західної України!
    ( Юрко НОТОЦО )

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юрку, обновіть базу даних. "Свобода" - це нуль.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)