Хто відвідує матчі Карпат?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Руда Кішка, 23 кві 2008.

1. :cry:я мушу визнати що нам до того як до неба рачки,але я маю надію що ми колись зможемо похвалитись такими вболівальниками, а може навіть кращими...

• Подобається Подобається x 1
  2. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

А як вам останній 3 гри Карпат??
    Як казав один мій знайомий: ПОра переспівати "Карпатам знов програли у футбол":)))

3. Киянин

Киянин Well-Known Member

Ні, переспівувати не треба :) Бо то мегахіт від Гадів :) А ось 11-1 різниця (якщо не помиляюсь) у трьох матчах - це супер! Шкода що ФК Львів готується на виліт :sad:

4. nubis

nubis New Member

"Карпати" – "Зоря" – 1:1
    фотки
    Було багато боротьби у центрі поля, але бракувало моментів.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Карпати грають за принципом: набрали трохи очок, а далі... тому продали, тому продали... потім просто програли, потім нічия... нема футболу і правильно, що Маркевич не зміг тут нічого вдієти. От скажіть, як можна програти Харкову дома 2-0?
    Металісту забрали очки, щоб Ахметову догодити... та ні... хай грають собі, а я інший футбол подивлюся. Мені ФК"Львів " більше імпонує.

• Подобається Подобається x 2
  6. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

У випадку із Зорею навряд чи щось продавалась, бо в Зорі грошей навіть на зарплату футболістам немає некажучи вже про гроші на купівлю матчів

7. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Так говорите, якби самі займаєтеся тою купівлею - продажем!о_О
    Хоча там точно не працюєте!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Минулого року, чи позаминулого Карпати у домашній зустрічі домовилися з суперником про те, що вони повинні виграти... Так воно і сталося 1-0 Карпати вигравали і от на останній хвилині матчу нападник гостей легенько вдарив у сторону воріт Карпат. І що ви думаєте? М"яч візьми і залети в сітку!!!!!.
    Як ви думаєте, яка реакція була нападника? Він злапався за голову, ніби той гол сам собі забив....

9. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Мих, думаєте Димінський купує Карпатам перемогу!? Точно ні!

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Пригадую теж таке. Тоді ще довго по телевізору показували ці моменти.

11. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Цілком згідна..
    Грали б на повну,ото б футбол був!
    Зараз багато що за гроші робиться, а футбол тим більше... Сьогодні це скоріш бізнес, ніж спорт ІМХО

12. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Цей матч якщо не помиляюсь відбувався в Стрию (непамятаю вже чому). Це була перша ліга і грали з Ів. Франківськом. (це знову ж таки якщо мені не зраджує память).

А про те що матчі часто купуються то говорять майже вікрито навіть президенти клубів по телебаченню. Коли по Мегаспорту виступав президент ФК Харків, то казав що в кожно клуба є приховання стаття витрат "Робота із суддями".

13. Сєня

Сєня Member

Сходив я сьогодні на матч Карпат. Одне розчарування : як від футболу , так і від людей, що прийшли повболівати.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так чого ви очікували?
    карпати після нічиєї з Металістом відійти не можуть... корч хапає...

15. Desant

Desant миється в бані

А чого Ви всі так критикуєте Карпати? Згадали сумський Спартак? Згадайте ФКЛ! Ну а як же без Димінскього? А зрозумійте, що бути завжди з командою і завше її підтримувати це не те саме, що погоджуватись із думкою президента! Згадайте ситуацію навколо Ювентуса і Мілану - там теж були інциденти із продажами/купівлею матчів, але ж ніхто із справжніх вболівальників навіть і не думав відветратися від команди. Те саме із румунською Стяуа, де вболівальники вимагали від президента продажу клубу. Можна згадати і Лівер, де прихильникам клубу не подобається тепервішній власник-шейх...Зверніть увагу, я не порівнюю рівні чемпіонатів, я прирівняв відношення наших і європейських вболівальників. Кому там більше імпонує чия гра? ФКЛ? Так, тоді будь-ласка! Вболівайте! Їздіть в доромиль! Але ж навіщо поливати брудом Карпати! Команду, за яку ще недавно горлянки рвали! Бажали їм перемог і це все, впевнений, було за Димінського. Думаєте не прийде знову купа народу на "Україну" із здобутям Карпатами декількох переконливих перемог? Та знову всі прийдуть і будуть казати які всі патрійоти славного міста (власне міста, а не команди). Я ж бо завжди, за будь-яких умов підтримую команду Карпати, я не завжди розділяю думку президента клубу, але завше ходжу на стадіон. аби підтримати свої улюбленців. А всім іншим раджу підтримувати команду, а не місто, адже ПЛУ проводиться серед клубів! І зара не той футбол, коли грали за ідею, а не за бабки, тому приводити аргументи, що вся футбольна політика Карпат побудована на грошах думаю недоцільно.

16. uouiothgs

uouiothgs миється в бані

Потрібно завжди підтримувати свою команду!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Карпати програли, а Львів зіграв в нічию. Хочу сказати, що Львів грав дуже добре, просто не везло вкінці.

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Причини низької заповненості - високі ціни та невисока якість футболу.

а де твій аватар? :)