Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? Ні! Це - по-Вашому. На моє переконання, український патріот добре пам'ятає свою історію і не повторює колишніх помилок. Як чому? Крішнаїти виженуть. Інші - не западенці.
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? Людина, яка повально зневажає інших людей тільки тому, що ті притримуються інших поглядів, не може претендувати на повагу до себе, ІМХО. В усякому разі із боку цих, інших, людей. :padonak:
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? Цю гілку можна назвати "а почему аборигены сьели Кука". Нє? Зі: молчит наука. (с)
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? Чоловіче, це була війна, логічно, що одні вбивали інших. А що робили з тими, хто ненавидів комунізму? Мабуть, якщо порівняти кількісно, то таких вбивств на шиї радянської влади буде троха більше. І ще питання: Що робив Вєлікій пісатєль у Львові на Гвардійській, де жили командири і офіцери нквд? А чим вуідсутність памятника може заваджати прогулянці сквером?
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? щодо "величі"... назвіть, будь-ласка, кілька творів, які написав письменник галан... і хоча би коротко, про що в них розповідається...
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? Я зустріав українських патріотів - буддистів. І мусульман. І юдеїв. А зустрічав і таких - прямі нащадки, носії прізвища дуже відомого діяча культури. Але вони не просто приходяни МП, а навіть дозволяють собі публічні висловлювання "на священиках КП нема благодаті". Ну а коли синок перед парламентськими виборами агітував за ПР ... єдине пояснення - живуть у Пасажі, надто Майдан шумів їм ночами...
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? О!!! Вот "глас не мальчика, но мужа"(с)!!! Я бы еще уточнил. БОЛЬШЕВИКИ. Т.е. носители большевистской идеологии. От которых ничем не отличаются наши современные ура-патриоты. Кроме полярности. Додано через 3 хвилини Хотели кушать... Но вот однако еще есть предположенье...(с). І я кажу: від того "майдану" тільки головна біль.
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? Я так і зрозумів. Більшість "радянофілів", на моє переконання, хотіли тільки добра. І боролися за його досягнення тими шляхами, які вони вважали правильними. До речі, їхні шляхи нічим не відрізнялись від шляхів їхніх противників, у даному випадку ОУН/УПА. Що ті, що інші вважали себе, і тільки себе єдино правильними. І не зупинялися для досягнення своєї мети ні перед чим. У більш, набагато більш м"якому вигляді ми це спостерігаємо і сьогодні.
Відповідь: Хто вбив Ярослава Галана? Він написав безсмертний памфлет.Який пролив бальзам на душу всіх українофобів,католикофобів...і т.д.