Відповідь: Хто в Курсі??? Головне аби потім її чоловік ( чи хто там їй мерса купив ) не спалив потім вам машину. Отелли всякі бувають
Відповідь: Хто в Курсі??? Знаєте, думаю ми тут до таких трагічних фіналів не допустимо..., але Ягом, все ж таки фрагментально, побуду троха... тачка застрахована у АСКО.
Відповідь: Хто в Курсі??? 1. Таки поставити паркувальну скобу. 2. Регулярно сипати крупу на її тачку. 3. Лити на капот "зеленку" не раджу - бо наллють і Вам.
Відповідь: Хто в Курсі??? А я просто заблокувала свою сусідку щоб вона немогла виїхати з мого місця, правда зранку ми дуже сварилися, але допомогло
Відповідь: Хто в Курсі??? Васілі, а як Вам така ідея: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=185495&postcount=9 Читайте останній абзац.
Відповідь: Хто в Курсі??? Борисе ідея потужна, відверто скажу ідеї в мене народжувались механічного характеру, але ваші ідеї прикольнійші...
Відповідь: Хто в Курсі??? Васілі, Ви просто збирайте ідеї - якась виявиться прийнятною для Вас і дієвою. Наприклад, на місце мого знайомого почав ставити свій бімер один нахабний квартиронаймач. Знайомий відучив його так: перед тим, як заїхати заднім ходом між бімером та підпірною стінкою, він чіпляв до бамперу Жигулів бляшану трубу (так, що вона виступала в бік стінки) і щосили шкрябав трубою об бетонну стінку. Власник бімера вилітав із квартири в трусах і обмацував у темряві кузов. Так кілька разів - і нахаба знайшов собі інше місце паркування.
Відповідь: Хто в Курсі??? Борисе місце де ставила сусідка та сусід розраховане на 2,5 тачки так от коли припарковані 2 сусідскі, свою ставлю але паркую тільки капот та пів кузова, хвіст лишаю на прохзджій частині...багато було реплік від сусідки але то нічого не дало, вона просто зрозуміла що наша родина ставить там тачки з 77 року, а вона живе тут тількти 4 роки, тому моя хлоднокровність вражає, цю переважно сільську гарячокровіє...
Відповідь: Хто в Курсі??? Васілі, то проблему вже розв"язано ? Якщо ні - ставте паркувальну скобу і крапка. Там необов"язково свердлити шурфики під анкери та заливати їх цементом. Можна просто забити стрижні кувалдою.
Відповідь: Хто в Курсі??? Доброго вечора шановне паньство!!! Підкажіть будь-ласка, може хтось знає, чи правда що піднялась ціна в МРЕО на реєстрацію автомобіля, вартість номерів та пенсіний фонд. на скільки?
Відповідь: Хто в Курсі??? Ще місяць тому все було без змін. Зателефонуйте в МРЕВ (0322) 625343 і запитайте.
Відповідь: Хто в Курсі??? Кто в курсе, где во Львове можно красиво сделать развал-схождение? А то я наконечники рулевых поменял, а на родном сервисе проверочный стенд накрылся...
Відповідь: Хто в Курсі??? Кульпарківська, трохи нижче "Гелікону", за заправкою. Перевірено неодноразово.
Відповідь: Хто в Курсі??? Спасибо ...и снова вопрос: кто знает где во Львове можно купить амики (только оригинальные!!!) Каябу, по кругу?
Відповідь: Хто в Курсі??? Коли я сьогодні загнав авто у мийку і побачив, що моя машина має жовті кругленькі веснушки, то подумав, що певно скоро весна... вони не змивалися навіть після третього нанесення піни... але потім прийшла спасення думка: напевно якоюсь заразою посипають наші дороги, що веснушки так мертво хапають обліцування. Ніхто не в курсі, шо то за хімія? Сама сіль - сумніваюся...