Хто в домі господар?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Ares, 3 січ 2010.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Я не одружена,але на знайомих сімейних парах ця,як ви кажете,теорія справджується;););)

• Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас так: я сиджу вдома за компом, чоловік в офісі. Розмова по асьці:

18:00. Чоловік пише:
    - Я скоро прийду, зробиш щось поїсти?
    - Ага, зварю зупку, коли будеш?
    - Десь за годинку.
    - Добренько, пішла готувати.

18:30. Я встала від компа, закинула м'яско в зупку варитись, чую "Е-О!". Чоловік в аську:
    - Я затримуюсь, буду десь через годину.
    - Добренько.

19:20. Сиджу за компом, згадую, що треба ще щось до зупки докинути, біжу на кухню, закидаю овочі, глип на годинник - чоловік вже має бути вдома!

Туди сюди, минає пів години, зупка доварилась, дзвінок в двері - чоловік прийшов! :) Сіли, поїли і всі задоволені :)

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

Я мала на увазі варіант, коли живуть окремо. Коли всі разом, то все так складно :wacko: Жінка командує, мама командує, бідний чоловік не знає чого хоче і що може в тому домі, і тоді йому просто простіше прийняти позицію "відчепіться" :)
    А жити з свекрухою - то просто масакра! В мене хороша свекруха, але вона така як я!!! :crazyc: Вона хороша з тої сторони, з якої я хороша. Але з тої сторони, де мені в рот пальці не клади, вона ну просто дзеркальне відображення! Не знаю як ми той тиждень разом прожили.. Але, на щастя, вона частіше йде на компроміси, бо бачить, що зі мною марто сперечатись, бо на її аргумент я знаходжу 10 :)))

• Подобається Подобається x 3
  3. terrible

terrible Well-Known Member

ніби в дзеркалі!:))
    днями було так... іду додому. з вулиці видно наші вікна. дивлюсь-світло в нашій кухні запалало... :mocking: ну добре. заходжу додому. кричу-"жена, я дома!" вона - "ага"... роздагаюсь... заходжу на кухню, цьомкаємось. я відразу-хитро прищурившись-"а поїсти є?" Маруська-"ага. зараз, вермишелька підсмажиться і все." а потім-"і не треба так єхидно, я знаю коли ти додому являєшся!!! ясно? і не зловиш!" о_О:))) ну знаю, що лише перед моїм приходом почала готувати:mocking: ну так що ж? на реї повісити за те, що до приходу вечеря на столі не парує? :))) почекаю півгодинки і поїм... та і все. і ніяку силу характеру показувати не треба. і лад і мир в родині :)

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну і правильно:good:Заодно і апетит нагуляється;)

• Подобається Подобається x 2
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

о, я в таких випадках кажу чоловіку: Хотіла, щоб ти одразу свіженьке поїв, а не підігріте :)

6. Gannili

Gannili Member

згодна з вами))) щеб десь знайти, щоб один пульт був від усього)) а то телевізорів багато і завжди шукаєшь де чий))

7. prius

prius Well-Known Member

В мене всі самсунги один пульт до всіх підходить

8. Forpost

Forpost Стоїк

... http://pult.in.ua/remote_control/universal_remote_control.html

Останнє редагування: 31 бер 2015
  9. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Головний в хаті чоловік. А от хто в хаті чоловік то вже питання інше :dntknw::)))

10. lekca

lekca New Member

хозяин дома тот,кто дом в порядке держит(где чего прибить,покрасить)а кто уют создает тот домовенок(сковородки почистить,полы подмести)

11. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Цікава теорія:scratch_one-s_head:Домовенок:)))ще такого не чула..

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще одні малозабезпечені українці.

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Точно.
    Вчора домiв приiжджаю - опа, украiнський бус стоiть. Пацанчики стару мебель iздять збирають. Сусiд потiм каже, приiхали хитрожопi схiдноевропейцi, плаче менi давай мол безплатно шкiряний диван, а в самих печатки i золотi цепури як в племiнних бикiв.
    Поспiлкувався, чьоткi такi пацанчики, всi прiхвати на митницi, там i особняки дома в два поверхи.

14. Olenall

Olenall миється в бані

завжди були діти - саме маненькі - то вони головні

15. lekca

lekca New Member

В день Христова Воскресенья
    Я хочу вам пожелать,
    Чтоб над всей вашей семьи
    Была Божья благодать.
    Мир в душе, изобилие в доме,
    Жизнь - в гармонии с собой,
    Фото всей родни в альбоме,