хто такий "справжній українець"?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем duncan, 2 лют 2011.

?

справжній українець:

1. живе в Україні

11,1%
  2. живе в Канаді(Москві, Парижі...), але любе і сумує за Україною

11,1%
  3. розмовляє українською

11,1%
  4. говорит по-русски, потому что все здесь так разговаривают

0 голосів
    0,0%
  5. має вишиваночку

22,2%
  6. націоналіст або голосує за націоналістів

22,2%
  7. ходе до церкви, віруючий

0 голосів
    0,0%
  8. має український паспорт і цього досить, щоб бути українцем

11,1%
  9. предки воювали на боці Сталіна

0 голосів
    0,0%
  10. предки воювали проти Сталіна

11,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

ради красного словца не пожалею и отца(с) якщо без смІшок,то все то що написав про себе Степаньіч в мене з точністю до навпаки.В мене нема показної гордості українством.Я просто чиню як українець.З молочних зубів знав що я українець .Не женився на руській, бо перш за все дізнавався національність.Відпрацював належний термін в Росії після ВУЗу і повернувся з чужини домів.Вигнав руську приблуду за поріг ,яку син привів.Живу в моїй Богом забутій Україні ,хоча є напрацювання по еміграції.Напевне я несправжній українець.Єдине ,як би прокляті комуняки зробили з мене "степанича" то варто було би удавитись

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Тоrro, дякую за щиру відповідь. Але...можна питаннячко? Вигнали - тому що вона просто приблуда чи тому що вона руська? А якби така сама, тільки українська? о_О

3. Добряк

Добряк Well-Known Member

Сабж.
    Той хто робить справи, що корисні суспільству. А не той, хто в інтернеті лише розповідає про свою любов, про те, що ходить лише у вишиванках, що у нього стіни завішані портретами Бандери і інших.
    Меньше слів - більше діла.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вставлю свої 5 коп. Справа в тому, що українська має шанси на перевиховання, та і виховання взагалі. тоб то їй більш притаманні на підсвідомості сімейні цінности.

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не можу погодитись. В тому смислі, що такі речі не пов'язую із національною приналежністю людини. Це або є або немає. Залежно від конкретної людини.

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як не дивно але пов"язано безпосередньо на генетичному рівні.

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Мда...
    А я считаю свекра настоящим стержнем семьи, он всегда меня любил и помогал во всем...И хоть родом он из Брянска - последнее, что меня интересовало бы, это его национальность. Сейчас он серьезно болен, сыновья вечно на работе, командировки - поездки, рядом невестки...
    жаль, пан Торро...Из этой русской девочки могла получиться и помощница, и хозяйка, и друг.
    Глупо. ОЧЕНЬ глупо.

8. Norton

Norton камышовый кот

це ви серйозно? згоден з Танною в такому випадку....сімейні цінності притаманні любій нормальній жінці, незалежно від національності...

9. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Степаныч, открою Вам горькую ПРАВДУ!

Больше, чем овощь, в Украине в самой новейшей истории, русских никто больше не унижал.

10. Luna

:scratch_one-s_head:
    У русских семейные ценности менее развиты?
    На основании чего такой вывод? К сожалению, в своей семье я наблюдала прямо противоположную картину...И хоть мой личный опыт не показатель, безусловно, но мне сложно согласиться с этим заключением. Вновь приходится верить своим бесстыжим глазам.
    Дед мой, подаривший мне чудную фамилию на - ко, проживает сейчас в Германии с 7-ой по счету ОФИЦИАЛЬНОЙ женой. Брак был заключен недавно, в октябре прошлого года. Ему 82...
    Дед с фа милией на - ов прожил с бабушкой много лет, умер вслед за ней - затосковал...
    Так что давайте не будем обобщать, а?

11. Добряк

Добряк Well-Known Member

Луно, пробач, але приниження людей іншої національності - говорить про певну стадію параної.
    В такому випадку, пане Гранд, в Україні сучасній сімейними цінностями і не пахне, в порівнянні з сучасною Німечинною, Швецією або Швейцарією.

12. Luna

:scratch_one-s_head:А я тут при чем?

13. Добряк

Добряк Well-Known Member

Та в твоєму пості прочитав. тільки-но прокився. туплю

14. olegp

olegp миється в бані

А КАК ОН ИХ УНИЖАЕТ? Ахметова, Чехов?

15. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

В том числе.

16. olegp

olegp миється в бані

полагаю, здесь он унижает не русских, а себя, ну, в какое то мере и страну, которую представляет,
    если я по неграмотности назову Шекспира Шрекпиром, то этим унижу не бритов, а себя:))

17. Forpost

Forpost Стоїк

жизнь, а не я, доказала обратное

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

От усе Ваше "українство" і вилізло назовні.:sad: Це ж треба! Хто думає не так, як Ви, той ущербний! Ви навіть не розумієте, що це у повний зріст більшовизм/нацизм. А потім подібні "українці" плачуться, що їх постійно гнобили.
    Каким образом? Он что, русский по национальности?
    Саме так!

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну кто бы спорил! Дебил-украинец намного умнее дебила-русского, это же очевидно для любого... наци!

20. Inga

Inga Дуже важлива персона

т.е. предполагаете эмигрировать ? :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)