ради красного словца не пожалею и отца(с) якщо без смІшок,то все то що написав про себе Степаньіч в мене з точністю до навпаки.В мене нема показної гордості українством.Я просто чиню як українець.З молочних зубів знав що я українець .Не женився на руській, бо перш за все дізнавався національність.Відпрацював належний термін в Росії після ВУЗу і повернувся з чужини домів.Вигнав руську приблуду за поріг ,яку син привів.Живу в моїй Богом забутій Україні ,хоча є напрацювання по еміграції.Напевне я несправжній українець.Єдине ,як би прокляті комуняки зробили з мене "степанича" то варто було би удавитись
Тоrro, дякую за щиру відповідь. Але...можна питаннячко? Вигнали - тому що вона просто приблуда чи тому що вона руська? А якби така сама, тільки українська?
Сабж. Той хто робить справи, що корисні суспільству. А не той, хто в інтернеті лише розповідає про свою любов, про те, що ходить лише у вишиванках, що у нього стіни завішані портретами Бандери і інших. Меньше слів - більше діла.
Вставлю свої 5 коп. Справа в тому, що українська має шанси на перевиховання, та і виховання взагалі. тоб то їй більш притаманні на підсвідомості сімейні цінности.
Не можу погодитись. В тому смислі, що такі речі не пов'язую із національною приналежністю людини. Це або є або немає. Залежно від конкретної людини.
Мда... А я считаю свекра настоящим стержнем семьи, он всегда меня любил и помогал во всем...И хоть родом он из Брянска - последнее, что меня интересовало бы, это его национальность. Сейчас он серьезно болен, сыновья вечно на работе, командировки - поездки, рядом невестки... жаль, пан Торро...Из этой русской девочки могла получиться и помощница, и хозяйка, и друг. Глупо. ОЧЕНЬ глупо.
це ви серйозно? згоден з Танною в такому випадку....сімейні цінності притаманні любій нормальній жінці, незалежно від національності...
Степаныч, открою Вам горькую ПРАВДУ! Больше, чем овощь, в Украине в самой новейшей истории, русских никто больше не унижал.
У русских семейные ценности менее развиты? На основании чего такой вывод? К сожалению, в своей семье я наблюдала прямо противоположную картину...И хоть мой личный опыт не показатель, безусловно, но мне сложно согласиться с этим заключением. Вновь приходится верить своим бесстыжим глазам. Дед мой, подаривший мне чудную фамилию на - ко, проживает сейчас в Германии с 7-ой по счету ОФИЦИАЛЬНОЙ женой. Брак был заключен недавно, в октябре прошлого года. Ему 82... Дед с фа милией на - ов прожил с бабушкой много лет, умер вслед за ней - затосковал... Так что давайте не будем обобщать, а?
Луно, пробач, але приниження людей іншої національності - говорить про певну стадію параної. В такому випадку, пане Гранд, в Україні сучасній сімейними цінностями і не пахне, в порівнянні з сучасною Німечинною, Швецією або Швейцарією.
полагаю, здесь он унижает не русских, а себя, ну, в какое то мере и страну, которую представляет, если я по неграмотности назову Шекспира Шрекпиром, то этим унижу не бритов, а себя)
От усе Ваше "українство" і вилізло назовні. Це ж треба! Хто думає не так, як Ви, той ущербний! Ви навіть не розумієте, що це у повний зріст більшовизм/нацизм. А потім подібні "українці" плачуться, що їх постійно гнобили. Каким образом? Он что, русский по национальности? Саме так!