так розумію.... і ще розумію, шо люди отупіли, що думають, наче свастика означає лише нацизм. Гранд, повірте, тиск із Заходу також є. Але він більш інформаційний.
Правильно. Це можливо лише серед людей (суспільств) не свободних. Не зрозумів. конкретніше будь ласка.
і де ж тут тиск? вже ліпше халівуд, балівуд і кремльовскоє тєлєвідєніє згадати от хто насправді мізки прополіскує
Пупер, я певен, що тут 90 відсотків мають акаунти на цих сайтах, що я назвав. Я не маю. Я не заперечую, що і зі Сходу тиснуть. Але і не слід ігнорувати вплив США, Англії та інших країн на культурній розвиток
можна я уточню: і не мали? якщо не мали -- то висновок тим паче є не зовсім точний маю аккаунт на фейсбуці, у вконтактікові також -- але тут тільки два друга, створив його, бо зручно музику слухати як вони тиснуть -- не збагну
А чи знаєш ти, що фейсбук не гарантує, що приватна інформація не буде розповсюджена? А чи ти знаєш, що багато людей намагаются судитись з представниками фейсбуку? А контак - аналог. Люди годинам сидять там, "спілкуються" ні прощо. це не тисне? Заміна реального спілкування електронним для ебе нормальній процес?
нема чого викладати приватну інформацію ))) все, що потрапляє в інтернет -- людині вже не належе аська і форум -- теж ніби "ні про що" ми спілкуємося, це можна по-різному назвати: розвага, життєва необхідність, трата часу, обмін інформацією, але без спілкування ми би не були людьми, ми би були інфузоріями туфельками не тисне "реальне спілкування" -- це яке? з передачею мікробів один одному? моралісти і про паперові листи колись так могли говорити, і про телефон а Вас не тисне, що бездумно повторюєте чужі слова?