Відповідь: Хто такі "рогулі"? Перепрошую...Академій не закінчували...Неграмотні(с). КОСМОПОЛІТИ. Від слова Космополітизм
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Я, хоть Академию и заканчивал, НО, что это за ЧЕРТИ, так и не понял.....
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Та то Полковник провокує не піддавайтесь Додано через 1 хвилину А Русские титульна нація ,хоч би що він там не говорив.Вони і на Україні би хтіли нею бути
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Космополиты (в переводе с греческого граждане мира). В 40—50-е годы тогдашние советские идеологи использовали клеймо «космополиты» как синоним людей, лишенных патриотизма и оторванных от родины и своего народа. Фактичне значення цього слова полягає в тому, що космополіти вважають, що люди всієї планети Земля між собою брати і сестри, не дивлячись ні на расову, ні на мовну, ні національну та інші можливі варіанти відмінності між ними... .
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Шановний Полковнику. По-перше ми тут у себе вдома, а як відомо кожен кулик своє болто хвалить . По-друге Ви тут "в чужий монастир зі своїм уставом", отже ведіть себе толерантно... І ще так, не для протоколу... я часто пішки ходжу Львовом різними районами... Так от зробив цікаве спостереження... Є у Львові місця, де з-підполи наливають якійсь шмурдяк (якісь там квартири з самогонщиками чи що...) біля цих місць завше скупчення певного контингенту людей... так от - процентів 70 з них говорить російською мовою і це, нагадую, у Львові З.І: соррі за оффтоп
Відповідь: Хто такі "рогулі"? А вы знаток Я уже давненько таких точек не встречал, как же вы их обнаружили, особый нюх иметь надо. Когда то давно такая точка было у нас в подъезде. Языковой статистике я не вел, однако хватало и русского и украинского языка. Алкоголизм - беда которая не смотрит на национальности. А вы просто слышите, то, что хотите слышать. И, представте себе, что я тоже у себя дома, ни в чуть не в меньшей степени, чем вы у себя, и полностью поддерживаю позицию Полковника.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Пусть будет, если теперь это так называется. Я к стати тоже малость патриот, правда не Украины а своего города.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Точки... дві можу "здати": одна на пл.Вишиванного, друга на вул. Бойчука... Про статистику... я теж її не веду, але це визнав мій хороший товариш, який також повз першу адресу проходить, а погляди має подібні да Ваших. Про те що алкоголізм немає національностей цілковито згоден. А нарахунок вдома... ми всі тут в гостях... трохи поцікавтесь національним складом Львова в першій половині двадцятого століття і все зрозумієте З.І.: я українець лише на чверть, але я намагаюсь бути патріотом України, нажаль виходить погано
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Если можно - конкретнее. Что я ОБЯЗАН делать для этого? Додано через 1 хвилину О! Сразу пшека видно! А у Вас как с Уставом? Додано через 3 хвилини Полковник - ВЫСОКОПРОБНЫЙ шовинист (Мих.) :cowboy:
Відповідь: Хто такі "рогулі"? пшек з мене так собі, хоча теж на чверть:shy: та нічого Ви не зобов'язані... в мене є знайомий - повна Ваша протилежність.... він лізе на російські форуми і починає їм розказувати, які вони кляті москалі і т.п. це так... для роздумів... в кінці-кінців свобода слова, думки і т.п. я у Львові народився і прожив все життя до сьогодні, тому вважаю його своїм містом, а крім того люблю Львів, люблю львів'ян... і сподіваюсь нікуди звідси не виїду З.І.: правда ми так не слабо від теми відхилились - зараз поб'ють
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Я ТОЖЕ, Ну, и что дальше? Дайте хоть одну ссылку на мой пост, где я "починає їм розказувати, які вони кляті РАГУЛИ і т.п.". Сказали - сделайте. Очень Вас прошу. :moskali: Додано через 2 хвилини НЕТ! Мы говорим как раз по ТЕМЕ!!! Однозначно! ИМХО!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? п. Полковнику, у всіх Ваших дописах золотими нитками їдеться про те яка хороша Росія, як було добре за СРСР і як пагано в Україні, чи можливо я невірно читаю або розумію?
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Факт.Можу підтвердити.(Спогади бурної молодості). Українську мову там рідко почуєш.контингент специфічний... 100% по темі. "Російськомовні рагулі".І такі є,Полковнику... А до чого "нюх"?Пройдіться від площі Ринок до "Вернісажу".Або біля колишньої "Баварії"...Сліпому треба бути...