Відповідь: Хто такі "рогулі"? Этаким снобизмом веет от этой ветки. Они - "рогули" необразованные, а я весь такой умный, интеллигентный. К чему такой снисходительный тон? Может людям не повезло с воспитанием и образованием. В то время, когда вас водили в художественную школу и на фехтование, ему, может, работать приходилось? Вы не думали об этом. В конце-концов, не бывайте там, где "рогули", и не общайтесь с ними, если это так раздражает. И это - Львов - культурный и научный центр! Что же говорить о рабочих городах? Приезжайте к нам в Донецк, ваши "рогули" покажутся вам белыми и пушистыми.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? ви невірно зрозуміли, крім того, в зв'язку з аварією форуму - частина ознак - втрачена. Рагуль - це не є неосвічений, це не по місцю народження/проживання, це не по віросповіданню чи мові спілкування визначається. Рагуль - це високе звання так само, як і звання мудака - є виключно заслугою, і люди роками вдосконалюються, щоб дійти до того стану, коли всі оточуючі одностайно скажуть: "Рагуль!" Рагуль - це стан душі. Стан душі буває і у неосвічених людей - і не рагульський.....І у високоосвічених, до того ж керівників підприємств/міста/області - і раптом рагульський.... і навіть як керівник нафтогазу - самий націоналістичніший український націоналіст Івченко - гм.... продемонстрував всі ознаки! а думка цікава... влаштувати "симпозіум передовиків"....
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Чого конкретно Ви вказуєте до національного забарвлення окремих представників єлітарного клясу? нет лучше вы к нам! Зы : бывал в Краматорске, впечатления странные, к сожалению.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? і подаю без купюр цитату з іншого форуму.... слова не мої - але скільки в них цікавих думок, щоб не сказати - істинної правди! першоджерело тут
Відповідь: Хто такі "рогулі"? ...я все розумію, але мені потрібні орієнтири тому, не тра' ба, може вони трохи й спаскуджені візуально, але вони 100% не рагулі!!! ЗІ : принаймні мені іменно так хочеться вважати, о'к!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? "Рогулі" це потішні дрібні створіння від 30 до 40 см. зросту і зеленого кольору в яких на черепі присутні вирости (рожки, від 2 до 6, деколи більше) також зеленого кольору. Зустрічаються в різних натуральних і ненатуральних середовищах. Особливості поведінки: постійно лають "мудаків" "Мудаки" теж що і "рогулі" але в особливості поведінки входить постійна лайка "рогулів". Подано за визначенням Болонської Академії Наук, Мистецтв та Журналістики.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Никак не пойму...... ИвчеНКО - ведь ЯВНО не москаль.... Что надо ВАМ ещё, Галичане????? Полные непонятки у меня - русского!!!!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Івченко явний корупціонер . Мені теж соромно що націоналісти його вибрали . Є *бабло* справедливості не треба .Який сором...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Подождите, подождите.... Что-то я вообще в полных непонятках..... Уже года 3 на форуме мне доказывают, что коррупционерами, сволочами и христопродавцами могут быть только русские (по ЗУ терминологии - МОСКАЛИ)!!! Неужели смогли ТАКОГО ЖЕ воспитать и в исконно ТИТУЛЬНОЙ нации? Тогда, МОЛОДЦЫ! Респект Вам, Братья Украинцы!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Не утріруйте,Полковнику,Ви прекрасно розумієте,про що мова... Чи,може,в Росії інша стуація і ваші політики і праві,і ліві - "крістально чєсстниє"? ІМХО.У мене слово "політик" має багато синонімів.Злодій,мздоїмець,хабарник,аферист,брехун,нелюд... А,коли такий лізе до національної ідеї,то для мене для нього взагалі слів нема... ЗІ.Мій дід напевно в могилі перевертається,дивлячись на тих"націоналістів"...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Спасибо. Понял. Не дурак. НО!!!!! Зачем ТОГДА выделываться постоянно о москалях и прекрасной ТИТУЛЬНОЙ нации??? Опять НЕПОНЯТКИ.... Как понять, Вас, Галичане? Или.... москалям НЕ ДАНО? Только афроамериканцам???????
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Тому,що в Росії ТИТУЛЬНА нація - росіяни,в Україні - українці,в в Молдові - молдавани і т.д.А тюрма була одна - совок.Тюремні привички не так просто викорінити,мусить пройти не одне покоління.