Відповідь: Хто такі "рогулі"? Як це я їм можу відпочинок зіпсувати?? Сидимо мирно біля вогнища з гітарою, а вони понаїзджають машинами з гучною музикою, ще й ходять горілку клянчать, в бійку лізуть! Вночі спати в наметі страшно! І чому це не можуть бути місцеві? Люди з міста зазвичай не їдуть бозна куди, щоб набухатись і не повертаються додому серед ночі! А зрештою, що в місті рагулі, що в селі.. Різниці - нуль.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? спірне твердження! і там, і там - вистачає... і виламані штахети після дискотеки, і трахання по ближчим кущам - хто пішки, і десь на відлюдді з комфортом - хто машинами... Всі п'яні - і пам'ятають про чию-завгодно поведінку6 а не свою... і потім тиждень село вдалу дискотеку обговорює... == І взагалі - старий анекдот.... Чиї жінки коли кайф ловлять.... Француз: беру мамзель, веду в ресторан, шампанське, танці... потім - в номери, секс - і вона ловить кайф. Американець: беру "гьорлу", починаєм з джинтоніка та віскі з содовою, шалені гонки на потужних машинах порожніми дорогами, все більше віскі та менше содової, потім - мотель - секс - і ловить кайф. Іван: беру три рублі (то ще тих часів анекдот) та флєшку смаги, йду до Маньки, тицяю їй той трояк, потім випиваємо самогон і трахаємося.... - А коли вона ловить кайф? - Коли я на ранок приходжу трояк відбирати.... == Забув, чого починав відповідати... Власне, vasili - я знову хотів зняття карми опротестувати....
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Ви їм відпочинок аж ні як не зіпсуте, це точно...а от ваші колеги 100%, знаю по собі, про клянчання ви потрапили на бомжів... Ніколи не зустрічав компанії сільських яка пішла на природку без файної провізії, вонилюблять аби було багатто... погоджуюсь, але сільський рагуль принаймні комічнійший, значить добродушнійший, злий та тупий - це клініка. Я не витримую, коли атакують сільске населення, яке б воно не було але воно справжнє!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Прошу не судити по собі! Між іншим, в моїй компанії є хлопці з таких самих сіл, як і Оселя, але вони не лізуть до інших людей за горілкою! І прибирають за собою! А те, що ми такі мирні псуємо відпочинок диким рагулям, то вже звиняйте - їхні проблеми, які мене абсолютно не цікавлять! Та хто їх атакує?? Я просто описала випадок з життя. І нічого проти них я не маю, якщо це культурні виховані люди (бувають і серед них такі), які ще самі можуть запропонувати зіграти на гітарі, поспівати українських пісень. І взагалі для мене не має значення звідки людина - зі села, чи з міста. А рагулів ні міськіх, ні сільких я не переношу.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? цілком погоджуюся - але тут йшлося про п'яні ватаги - тут не сільське населення брудом облили - а п'яні молодіжні ватаги Міські - іноді ще гірші -- Настоюю на відновленні карми - все можна вияснити словами, без різких натисків на кніпки "допис не сподобався"
Відповідь: Хто такі "рогулі"? А чи не здається шановному панству, що деякі дописувачі говорять про селян принизливо і ображаючи їх?
Відповідь: Хто такі "рогулі"? тенденція... Нірванка а можливо таке що їм в медичних цілях потрібна була горілка, чи як антисептик... ЗІ : пам"ятаю на рибалці ми завше пригощали місцевих рибалок коняком та вином, холодно... Додано через 3 хвилини Степаньіч!!! Хорошо.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? того шо аргументував, а я не з тих, що сприймають... ЗІ чого в гілці Параноя не пишете нічого? Додано через 46 хвилин та це кульна веселуха, у тих кошмарно нудьних буднях, які тепер вже є нормою, а винні в цьому хто?! Додано через 53 хвилини п"яна ватага то погано, але я щі такого не бачив, щоб п"яна ватага селянських хлопців західної, чіплялася до людей мирних, того шо місцеві знають приїхали не просто так а до бабки чи дідка, іноді фамільярно цікавляться до кого приїхали... ...не перемивайте кісточки сільським - Нірванка та ваші заступники...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Нехай кожен дописувач відповідає за свої слова. Я говорю за себе - для мене нема різниці звідки людина, головне, щоб була культурна. Я заступляюсь за тих, кого ображають безпідставно, незалежно звідти він родом. Але тут не про це мова. Прикро, що і мій Львів кишить рагулями, але, як то кажуть, в сім'ї не без виродка.. Та вони самі зізнавались, що їм виявилось мало того, що вони взяли Справа не в факті прохання, а в тому як вони це робили. Загалом на Оселі дружня обстановка, там можна і горілку на хліб виміняти, і казанок позичити, і з рибалками посидіти.. Гарно там, і не хочеться, щоб хтось псував відпочинок..
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Да никто не перемывает... Вот, с дАртом уже договорились - в следующий раз поедем отдыхать вместе, припрутся сельские рогули - просто молча их порвём и всё
Відповідь: Хто такі "рогулі"? ...а это, позвольте поинтересоваться Капитан, отдыхать ведь это здоровья набраться, но с такими раскладами его, здоровье можно оставить там... ЗЫ : ведь не исключено что Рафику дзюдо может не помочь!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? То что я предпочитаю выглядит весьма мило и эротично. Но Ваш альтернативный вариант может быть уместен лишь в одном случае - если у Вас имеется два ряда коренных зубов Только одно условие - ниже пейджера не бить!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? ...то что Вы постоянно мне пытаетесь предложить вызывает во мне чуйство содрогания конечностей, за сем прошу меня простить, но в подобных играх я не буду замечен... что по поводу зубов, представьте себе у меня с зубами все в норме как говориться, и если уж вы горите желанием это проверить, найдите географическую возможность осуществить это, в предах разумного естественно, и еще вас обоих не хватит, нам!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Ну тогда извините, а я то думал что Вы банальной сексуальной ориентации