Хто такі "рогулі"?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем dArt, 25 вер 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Хто такі "рогулі"?

Рогуль, якщо узагальнити інформацію - це щось на подобі лося, який з великими крислатими рогами йде або проривається через хащу, ламаючи все перед собою і залишаючи після себе лише витоптану траву та поламані кущі... . Лось є лось... .

• Подобається Подобається x 3
  2. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

:D :D :D :D :D :y:

• Подобається Подобається x 1
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ще й послід залишає.
    і лушпайки...
    ще про золоті зуби напереді - такий-собі проблисковий маячок - не згадували...

• Подобається Подобається x 2
  4. syavych

syavych копач

ну нє, то вже не рядові рагулі, то афторітєти

5. dArt

dArt Well-Known Member

Отдельная отличительная черта это в шахматном порядке, так сказать "За особые заслуги" :)

Этим летом на бухте, приехали отдохнуть, шашлычек покушать, детей выгулять.
    За соседней беседкой довольно большая компания затянула "Спивы" поначалу пели неплохо, после 3го часа начали фальшивить (сказалось колличество выпитого) на и поддостали уже.
    Сделали им замечание - 0 эмоций. Обозвали нас "москалями" Ситуация начала накаляться.
    Все решилось очень просто. Знакомые ребята подогнали "Кукурезера" прямо под беседку открыли окна и включили "Рамштайн". "Спивы" моментально утихли, "Рамштайн" выключили.

6. afterstep

я не про повноту частоколу - про сам факт.
    Був колись період, коли два передні - то було обов'язкове - своєрідна "візитка для бідних".
    Причому колись поцікавився - під тим "глянцом" в хлопчини були цілком здорові власні зуби. На питання "навіщо?" - відповісти не міг ;)

7. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

І, не кажіть...КОЛОРИТНИЙ. ;)

Ніколи не забуду картину, коли на ринку, в ковбасних рядах, (не знаю, залишились ці ряди, там ковбаса і кров"янка прямо на столі лежала, і торгували в основному люди з села). Так ось, одне дівчисько, яке продавало цю саму ковбасу, чистило собі нігті. І як ви думаєте, чим? НОЖЕМ, яким різалась ця ковбаса...Бр-р-р-р...

8. volk

volk Well-Known Member

:D :D :D
    Ну, Вам не догодиш! Що ж, вона мала нігті кусати, чи що? Що б Ви про неї подумали?! А хто Ви такі, щоб руки кожному показувати? Поважна львівська пані з Бібрки, :dance: а Ви кубаса, кубаса.

Як казав наш прапор в армії: "если руки всю жизнь не мыть, то организм привыкает сам бороться с заразой, а так мыло кончилось - и все, дизентерия".

9. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

?????

А, ви б таке їли ? [​IMG][​IMG][​IMG]

10. sslonn

sslonn Well-Known Member

Доречі... нещодавно дізнався, що є люди які ніколи не миються і дійсно непогано себе почувають... :8:
    Так що в кожному жарті...;)
    А щодо дизентирії, так загальновідомо, що це хвороба власне не брудних, а чистих рук... тобто найчастіше хворіють ті, хто біжить мити руки ледь не після кожного рукотискання або діти, над якими батьки - грендбатьки трясуться і пилинки здувають;)
    З.І.: Правда не тре мене одразу лаяти;) сам миюсь регулярно і нікого ні до чого не закликаю:agree:

11. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ну, це поняття дуже неоднозначне. Я, наприклад, коли приїзджала до села на літо, ніколи не мила яблука, чи груші з дерева. Батьки завжди сварилися, що підхоплю якусь заразу. А, що їм там буде, тим яблукам на дереві ??? Ніколи не хворіла.
    Але, наприклад не можу купувати і їсти продукти, які продаються в умовах антисанітарії. Коли бачу, що у продавця руки брудні, а він продає м"ясо...Фе!!! Верне від такого.:beee:

12. afterstep

розлучається чукча з францужанкою....
    Причина - "шибко грязная"...
    Суд в шоці - як?!!! - "Два раза в день моется..."

• Подобається Подобається x 5
  13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Напомнил мне схожую ситуацию этим летом - жена уболтала отвезти ее и ребенка в Оселю на озера. Я поначалу упирался, - кто мол глава семьи, кто решает куда ехать отдыхать и т.д....
    Короче, загораем мы возле озера в Оселе, и как обычно под вечер начинают съезжаться местные. На мотоциклах, цибареты, кепки, девки, балалайки... Я раз замечание - не шумите матом - ребенок у меня маленький, понаберется - вроде поутихли. Второй раз, третий... Их человек весемь, я один. Уже себе представляю как еду домой с разбитой рожей, но в тот раз обошлось. Жена потом правда больше меня в Оселю не тянула :)

14. dArt

dArt Well-Known Member

В следующий раз зови - поедем вместе. Уже 2е против 8ми будет :)

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тю, та я таку ж картину бачила коли вибирали кавуна з батьком.Сидить собі такий немитий дядечко біля машини з кавунами і ножем чистить собі нігті на ногах!..А потім цим же ножем людям перевіряє кавуна на стиглість.

16. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Фуууууууууууууууууууууууу, як гидота...
    я і так на базари в мясні відділи не можу заходити, як бачу тих жоночок з масними руками і брудними фартухами... а ви ше тут таке пишите:ninja:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А куди дінешся?Що маєм, то маєм :))Я вже на базар майже і не ходжу, їду в супермаркет , хоч дорожче, та надійніше якось.

18. vasili

vasili Well-Known Member

чого так голосно та емоційно, простий рагуль, а шо йому робити,фантазії нуль у нього?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, туди хіба що серед тижня їхати, коли місцевих нема, а то на вихідних вони весь відпочинок псують! :sad:

20. vasili

vasili Well-Known Member

а ви не задумувались, можливо це ви їм псуєте відпочинок?
    Дуже часто буває сиджу на річці спокійно рибалю..., приїхають машинами з міста одразу музику, танці, алкоголь, конопля...
    ЗІ : сільські не можуть бути рагулями, це скорійше городські але без культури...

а де твій аватар? :)