Відповідь: Хто такі "рогулі"? Рогуль, якщо узагальнити інформацію - це щось на подобі лося, який з великими крислатими рогами йде або проривається через хащу, ламаючи все перед собою і залишаючи після себе лише витоптану траву та поламані кущі... . Лось є лось... .
Відповідь: Хто такі "рогулі"? ще й послід залишає. і лушпайки... ще про золоті зуби напереді - такий-собі проблисковий маячок - не згадували...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Отдельная отличительная черта это в шахматном порядке, так сказать "За особые заслуги" Этим летом на бухте, приехали отдохнуть, шашлычек покушать, детей выгулять. За соседней беседкой довольно большая компания затянула "Спивы" поначалу пели неплохо, после 3го часа начали фальшивить (сказалось колличество выпитого) на и поддостали уже. Сделали им замечание - 0 эмоций. Обозвали нас "москалями" Ситуация начала накаляться. Все решилось очень просто. Знакомые ребята подогнали "Кукурезера" прямо под беседку открыли окна и включили "Рамштайн". "Спивы" моментально утихли, "Рамштайн" выключили.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? я не про повноту частоколу - про сам факт. Був колись період, коли два передні - то було обов'язкове - своєрідна "візитка для бідних". Причому колись поцікавився - під тим "глянцом" в хлопчини були цілком здорові власні зуби. На питання "навіщо?" - відповісти не міг
Відповідь: Хто такі "рогулі"? І, не кажіть...КОЛОРИТНИЙ. Ніколи не забуду картину, коли на ринку, в ковбасних рядах, (не знаю, залишились ці ряди, там ковбаса і кров"янка прямо на столі лежала, і торгували в основному люди з села). Так ось, одне дівчисько, яке продавало цю саму ковбасу, чистило собі нігті. І як ви думаєте, чим? НОЖЕМ, яким різалась ця ковбаса...Бр-р-р-р...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? :D :D :D Ну, Вам не догодиш! Що ж, вона мала нігті кусати, чи що? Що б Ви про неї подумали?! А хто Ви такі, щоб руки кожному показувати? Поважна львівська пані з Бібрки, :dance: а Ви кубаса, кубаса. Як казав наш прапор в армії: "если руки всю жизнь не мыть, то организм привыкает сам бороться с заразой, а так мыло кончилось - и все, дизентерия".
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Доречі... нещодавно дізнався, що є люди які ніколи не миються і дійсно непогано себе почувають... :8: Так що в кожному жарті... А щодо дизентирії, так загальновідомо, що це хвороба власне не брудних, а чистих рук... тобто найчастіше хворіють ті, хто біжить мити руки ледь не після кожного рукотискання або діти, над якими батьки - грендбатьки трясуться і пилинки здувають З.І.: Правда не тре мене одразу лаяти сам миюсь регулярно і нікого ні до чого не закликаю:agree:
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Ну, це поняття дуже неоднозначне. Я, наприклад, коли приїзджала до села на літо, ніколи не мила яблука, чи груші з дерева. Батьки завжди сварилися, що підхоплю якусь заразу. А, що їм там буде, тим яблукам на дереві ??? Ніколи не хворіла. Але, наприклад не можу купувати і їсти продукти, які продаються в умовах антисанітарії. Коли бачу, що у продавця руки брудні, а він продає м"ясо...Фе!!! Верне від такого.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? розлучається чукча з францужанкою.... Причина - "шибко грязная"... Суд в шоці - як?!!! - "Два раза в день моется..."
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Напомнил мне схожую ситуацию этим летом - жена уболтала отвезти ее и ребенка в Оселю на озера. Я поначалу упирался, - кто мол глава семьи, кто решает куда ехать отдыхать и т.д.... Короче, загораем мы возле озера в Оселе, и как обычно под вечер начинают съезжаться местные. На мотоциклах, цибареты, кепки, девки, балалайки... Я раз замечание - не шумите матом - ребенок у меня маленький, понаберется - вроде поутихли. Второй раз, третий... Их человек весемь, я один. Уже себе представляю как еду домой с разбитой рожей, но в тот раз обошлось. Жена потом правда больше меня в Оселю не тянула
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Тю, та я таку ж картину бачила коли вибирали кавуна з батьком.Сидить собі такий немитий дядечко біля машини з кавунами і ножем чистить собі нігті на ногах!..А потім цим же ножем людям перевіряє кавуна на стиглість.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Фуууууууууууууууууууууууу, як гидота... я і так на базари в мясні відділи не можу заходити, як бачу тих жоночок з масними руками і брудними фартухами... а ви ше тут таке пишите:ninja:
Відповідь: Хто такі "рогулі"? А куди дінешся?Що маєм, то маєм )Я вже на базар майже і не ходжу, їду в супермаркет , хоч дорожче, та надійніше якось.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? чого так голосно та емоційно, простий рагуль, а шо йому робити,фантазії нуль у нього?
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Ага, туди хіба що серед тижня їхати, коли місцевих нема, а то на вихідних вони весь відпочинок псують!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? а ви не задумувались, можливо це ви їм псуєте відпочинок? Дуже часто буває сиджу на річці спокійно рибалю..., приїхають машинами з міста одразу музику, танці, алкоголь, конопля... ЗІ : сільські не можуть бути рагулями, це скорійше городські але без культури...