Відповідь: Хто такі "рогулі"? Я теж тільки так говорю. Мама не любить того, але трудно. Просто про історію слова кажу. Гарним словом на той час у польській мові було "невіста" (niewiasta).
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Золоті слова. Читала тему і думала, що відповісти. Не придумала, а тут Ви... Людина, яка від народження не мала можливості бачити навколо себе культуру, повагу, терпимість, не має звідки тому всьому навчитися. Якщо додати ще і відсутність природних рис, які допомагають піднятися на більш високий рівень інтелекту вже дорослому, то що ви хочете від такої людини? Вона як сама природа, натуральна.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? просто додам - рости ніхто нікому не заважає - крім однієї перепони - "Я"
Відповідь: Хто такі "рогулі"? О, какая дивная тема имеется! Спасибо dArt’у. Очень познавательно. Помнится примерно год назад администратор Byblos (кстати, куда он подевался?) постил тут одну статью замечательную – «До 750-річчя Львова: місто-феномен, місто-легенда, місто-жертва» http://www.dt.ua/3000/3760/54622/ Так вот гляжу – растащили её по цитатам, по Википедиям. В принципе, так и должно было случится. Наверное правильно все же "рагуль", через "а", нє? Из упомянутой статьи: Сумно.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Из статьи: Тарас Возняк: …Епідемія львівського рагулізму — це наслідки катаклізму, який спіткав Львів. У ХХ сторіччі місто втратило своє населення. 30% євреїв, які населяли Львів до війни, були винищені. 50% польськомовного населення виїхало. Решта — 20% українців зазнали депортації, Так и хочется позвать Читателя с его Чудо-калькулятором!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? поржав == дійсно - пора шукати інший форум - цей якраз в самий раз став популярним
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Юрій Макаров гарно розписав про львівських рогулів. Самі львів'яни постійно скаржаться на те, що в місті надто велика частка, як вони самі дозволяють собі неполіткоректно висловлюватися, „рогулів".
Відповідь: Хто такі "рогулі"? він не львів'янин - це "погляд зі сторони" Але так само, як всі росіяни щиро вважають, що в Росії "дві проблеми - дороги і дураки", - так само у Львові всі говорять про проблему "рагулів". -- Ну, з росіянами зрозуміло а от львів'янам пора би вже задуматися - не на "абстрактних рагулів" жалітися, причому думаючи про якогось певного сусіда/співробітника/начальника - а таки частіше в дзеркало дивитися
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Погляд з сторони завжди дуже помічний, допомагає на проблему глянути іншими очима
Відповідь: Хто такі "рогулі"? але на 90% - поверхневий саму суть "мимобіжним поглядом зі сторони" - не охопиш Най пожиє тут, походить по темним вулицям та попровалюється в "свіжі розкопки" без прапорців6 полає дороги чи потовчеться в бидловозах, звикне до викидання сміття "бизвікно2 з 8-го поверху - а тоді най говорить -- а так - то погляд "вокзал-готель-каварня-вокзал-Київ"
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Борисе, Ви смієтеся... У мене на роботі, прийшов новий менеджер з продажу, колишній СБУ- шник. Взагалі невдаха якийсь, попрацював десь півтора місяці, збагнув що гроші дарма не платять та й пішов далі шукати нову роботу. Так от він носив такі підкови.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Не думаю, що в Києві, де він живе немає рагулів, тим паче, що він з Болгарії, а потім емігрував в Росію, мабуть з таким життєвим досвідом людина має право мати свою точку зору на рагулізм
Відповідь: Хто такі "рогулі"? я також думаю, що зі сторони інколи більше видно... не знаю як Макарову, але людям, які народились і виросли у Львові... Бо багато людей, які кожен день стикаються з "рагулізмом", на багато дрібниць на звертають уваги... Проблема навіть не в вихідцях з села... а в тих, людях , які приїжджають до Львова і не хочуть себе розвивати і змінюватись.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? там то троха іначей таки ми, МИ!!! колиска терміну6 поняття та явища -- згідно старого анекдоту - у нас заповідник! - а Київ лише до нас тягнеться, для чого кращих з кращих - імпортує Для прикладу - Василь Базів - така була газета - "За вільну Україну", чи як? - вже не пригадую Ну а решта - (перегляньте списки львівських "чільниуів") - додавайте самі
Відповідь: Хто такі "рогулі"? В продовження теми хочу запитати, а що таке рогобан, і чи має воно якесь відношення до автобану?
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Колись сама шукала значення цього слова. Цитую знайдене: Рогобан - имеет рога в следствии чего упирается ими в землю: ничего не буду делать и не заставишь. Но после внушительных беседрога оказываются пластилиновыми.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Ну коли з"явилося слово "дискотека", у діджеїв був термін для "спецпрограми" - "роготека". Тобто для певного контингенту.