Хто такі "рогулі"?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем dArt, 25 вер 2007.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я розумію шо для вас то не докази, але так, на всякий, перегляньте тут, може шось до вас дійде, хоча здається шо з тим трудно....

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

конечно трудно у вас просто? вот ваш же пример доказывающий что кирпич красный: "на черной земле лежала куча зеленого кирпича" .... где про убийства детей? даже голову сельсовета отдубасили а не застрелили ... я не могу понять это специфика такая местечково-национальная говорить одно а примеры приводить другого?

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

artobstrel, Вам досить чи ще треба?

До речі.. Я думаю Ви не будете заперечувати щодо повного знищення деяких сел артилерією? Багато таких сел були просто стерті з лиця землі назавжди саме таким методом. Звісно з усіма їхніми жителями. Включаючи тих самих дітей... Хоча що Вам доводити?

Останнє редагування: 19 тра 2013
  4. artobstrel

нет - достаточно, признаю наличие такого мнения, вот только это беллетристика, это не текст приказа, это мнение его читавшего ... опять же я допускаю что факты такие могли быть, ввиду наличия дебилов, но как целенаправленная политика - не верю и доказательств вы не привели ... впрочем по -вашему антоновцы тоже детей стреляли, что до вашей истерии:
    я так понимаю за детей Нагасаки, Хиросимы, Дрездена и т.д. где количество оных измеряется не одной ТЫСЯЧЬЮ - вы американский флаг есть не станете? как и кричать какие они подонки? да и на доблестных нацистов - тоже не станете, за куда как более уничтоженных детей, в том числе и целенаправленно, в рамках расовых чисток, откуда ж такая избирательность в суждениях? от Гебельса? вот за что его уважаю, та к за качественный подход к пропаганде, 70 лет прошло а работает ... Кстати как там с Волынской резней? хэрои деток резали или нет? пока вы не изошли на "праведный" гнев, повторюсь в этой истории мои симпатии на стороне Антоновцев, но верное суждение только тогда верное когда - не предвзято...

мы имеем обратную ситуацию где все что льется сразу - урина, без рассмотрения или хотя бы понюхивания ...

• Подобається Подобається x 1
  5. Capitoshechka

А я ніколи не казав що вони "молодці". Безумовно, ці покидьки не мають права на те, щоб їх називали людьми. Але Ви забули одне "але". Що стосується тих самих американців, то вони воювали з іншою країною.
    Наша РККА теж спочатку звіріла, коли прийшла до Німеччини. І солдати розстрілювали теж всіх без розбору - і мирне населення в тому числі, включаючи й дітей (доки не були прийняті певні міри...) Але в даній ситуації цього солдата ще можна якось зрозуміти. За 4 роки в ньому стільки всього накіпіло, що це навіть не викликає здивування.
    А в нашому випадку мова йде про знищення СВОГО ВЛАСНОГО НАРОДУ!!! СВОГО!!!!! Різницю відчуваєте?

6. Capitoshechka

Спеціально для artobstrel

Краще дивитись перед сном. Щоб краще спалося
    Зверніть особливу увагу на слова губернатора. Дуже чітко прослідковується "індустріалізація", за яку Ви нещодавно розповідали і до чого вона призвела.

7. artobstrel

вы знаете другие методы борьбы за власть ? в случае с тамбовцами - подавление мятежа, кроваво? - кроваво, эффективно? - эффективно ...

вы что хотите мне доказать или объяснить? что когда крестьян стреляют это плохо? так я согласен - плохо ... и заложников брать - плохо ... и т.д. мятеж - протест против насильственной продразверстки, продразверстка - единственный способ стремительной индустриализации, результат - мы видим, нравится? - не нравится, а толку?

факты расстрела детей есть? или опять вентиляция ротовой полости?

8. Capitoshechka

добра частина цієї "індустріалізації" просто тупо згнила прямо на складах і на залізничних станціях. Що тоді, в 20-21 роках, що в 32-33-му. Під час освоєння цілини теж було те саме - зібрати-зібрали, а сховати забули...Просто дєдушка Лєнін зробив дуже простий висновок: "Влада - це хліб". Забери його в людей і влада в твоїх руках. І більше нічого не треба."

9. artobstrel

треба - промышленность, танки, самолеты, орудия, и Сталин это ооочень хорошо понимал вот и шел к цели кратчайшим путем, жестоко? - да, эффективно? оказалось - да, извиняет ли это методы? - я не готов сказать

10. Capitoshechka

Я так зрозумів що кіно Ви ще не дивилися...

Я чудово розумію що це для Вас не доказ - бо це не документ. Печатки на ньому немає, підпису товарісча Сталіна також
    І взагалі - срать я хотів на всі документи після того що мені розповів мені мій дядько, який служив в Німеччині. Для цього ніякі документи не потрібні.
    Для чого була випущена директива 11072? З якою метою?
    Різниця лише в тому, що в 45-му командування намагалося з цим боротися і карало тих, хто це робив, а у випадку з Тамбовом ніхто нікого не карав і карати не збирався. Громадяни іншої держави виявилися ріднішими, ніж свої. Хоча я не виправдовую дій тих солдатів, які робили такі речі. Але з іншого боку - їх можна зрозуміти по-людські. Коли в нього німці живцем в хаті спалили дружину разом з дітьми чи все село живцем у сараї спалили , то зрозуміло що цукерки він навряд чи роздаватиме.
    Так от, у 45-му командування боролося з такими випадками. А от тоді, у 20-ті роки дєдушка Лєнін не випадково наказав Тухачевському: "Любым способом в месячный срок...." Тобто йому абсолютно було НАСРАТЬ скільки і кого там ляже. Скільки там ляже військових, населення і т.д. І якими методами це буде зроблено. НАСРАТЬ! Головне - результат. Партія сказала НАДО, комсомол отвєтіл ЄСТЬ.

11. Capitoshechka

http://www.youtube.com/watch?v=AbEJYZWxrVg
    Доречі, там є ДУЖЕ ЦІКАВІ моменти щодо індустріалізації...
    Рекомендую дивитись приблизно з 14 хвилини

Останнє редагування: 20 тра 2013
  12. artobstrel

я вот не понимаю почему это для вас - доказ? потому что в рамках концепции восприятия?
    да вы просто глаза открыли! сегодня вечер очевидных изречений? я не знал ... я знаком с красным террором и методами славного Ильича ... но вы опять доказываете то с чем никто особо и не спорит ...

вы что-то новое услышали? я - нет ...

детей не стреляли хоть ?

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну, ви себе дуже точно описали. Біда тільки в тому, що вам чомусь за таку поведінку зовсім не соромно...

14. artobstrel

потому что она не такая

15. avatarwin

а ось це наші РАГУЛЯТКА----http://cripo.com.ua/?sect_id=6&aid=155616

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Так, я не жалію, що подивився. Досить цікава інформація в цьому відео.:good:

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сьогодні стала свідком мамського рагулізму (хоча то, мабуть, не рагулізм, а ідіотизм і відсутність мізків). Значить, стою я собі на пішохідному переході на проспекті Червоної калини, чемно чекаю зеленого світла. Тут мене ззаду хтось сильно штовхає, я ледь не вилітаю на проїжджу частину. Повертаю голову- а там мамочка тягне дитя за руку і мчить, як той молодий олень, на червоне, попутно клянучи мене, бо я їй бачте не даю пройти:ireful1: Нє, ну якщо себе не шкода - то одне. А дитя чим завинило?

• Подобається Подобається x 7
  18. консультант

Є така категорія людей, яких мають всі об"їзджати. Мій знайомий таксист розповідав, як тому три роки якась бабка вискочила йому на капот, внаслідок чого загинула. Добре, що таксист не втікав. Коли приїхали гаїшники, то так і сказали - дострибалась... . Виявляється вона періодично кидалась під колеса автомобіля і так додатково, крім пенсії, підзаробляла на життя. Родичі, які прибули за нею підтвердили цей факт і до таксиста жодних притензій не мали.

• Подобається Подобається x 5
  19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А є ще й такі, які на червоне світло пруть і штовхають поперед себе візочок з дитиною.
    Самі ж привчають дітей ще змалку забивати на елементарні правила безпеки та поведінки в соціумі, а потім дивуються, де ж то стільки тих рагулів понабиралося.

• Подобається Подобається x 4
  20. консультант

Одного разу, як я стояв перед пішоходним переходом в центрі, на вулиці Коперніка, чекаючи на зелене світло світлофора, відчув, як щось вдарило мене в плече і побачив падаючого на асфальт чоловіка. Мені ледь вдалось зловити його вже над самим асфальтом перед колесами машин. Коли підвів його до кіоска, виявилось, що в нього був серцевий напад.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)