По-перше, ніхто не горів бажанням поступати в комсомол. Був такий період, що приймали всіх, крім безнадійних двійошників та з релігійних мотивів. В партію йшли не через прихильність до неї, а для просування по службі. Ні на якому етапі про УПА та інше нам ніхто мозги не промивав, ми чули цю правду від наших батьків та дідів з перших днів свого свідомого життя. Мозги намагались промивати комуняки починаючи від дитячого садка і закінчуючи ПТУ та ВУЗами, але результат нюльовий. По-друге, логіка проста: кому дитина скоріше повірить, чужому дядькові з червоною пикою та в червоному кашкеті, який навіть індики та бики не сприймають, чи рідним дідові, бабці, мамі та батькові?
и вступал ... несмотря на "кипучу ненавість" и это не мешало ВЛКСМ, КПСС, кричать - "слава", принимать присяги, ну это я понять могу, а вот нынешнюю свирепую ненависть - нет ... как нулевой? мычали в общем стаде и воз тянули куда надо - 100% результат не вопрос, но потом идет служить не "делку предкофф" а тому самому червному дядку, куда индюки с быками не ходят ...
Я радий, що у вас з 14 років досі не змінився світогляд. Незважаючи на набагато більші можливості для отримання інформації порівняно з часами комсомолу. Непохитність у переконаннях ознака правоти. А може зашореності... хз...
Иногда становится стыдно за себя, что по слабости начал читать подобные темы... В нормальные-то не пишут. Сплю. И вам снов добрых.
Та яка там ненависть в 14-ть років? Спокійно "плив за течією" поки не "приплив до берега". ВЛКСМ слава ніхто не кричав, а в КПСС Богу дякувати не був. Та який там віз, хіба, що комсомольські внески по 2 коп. платив і то перед армією був заборгував за пів року, бо забув вчасно поставити печатку, то на военкоматі военком мало ворогом народу не обізвав. А куди було діватись? Навіть у війска КДБ потрапив. Коли був в сержанстській учебці /в Царицино, Москва/,на тактичних заняттях відпрацювували "обнаружение и захват диверсантов" мене першого послали в ліс в ролі диверсанта. Ротний так і сказав:" Давай Степан, ты из западной Украины, знаешь как сделать схрон и как прятаться в лесу, пойдешь первым из своего призова в роли диверсанта, постарайся хорошенько поганять их по лесу". От і ганялись вони за мною по тривозі від 03.00 ночі до майже 06.00 ранку. Ротний оголосив подяку і відпустив на два дні погуляти по Москві. Правда перед подякою від ротного пару копняків получив від "дідів", за те, що ганялись за мною по лісі.
зминЫвся ... совсем нет, моя позиция однозначна только в одном - отсутствие однозначности я не конкретно о вас я о своих местах в общей системе, нахожу лицемерием изрыгать фикалии туда где сам сидел и флажком махал (я о свидонацюках вообще) )) ждите, сейчас прибегут рассказывать как вы детей по тюрьмам ели ...
Рагулі - люди, які виправдовують енкаведистів, котрі вбивали по тюрмах дітей і жінок, та ще й потім про це жартують.
Думав форум складається лише зі свідків Єгови, свідків Перемоги і свідків Пакращєння. А тут оппа... свідки Рагулів з"явилися
Бамбук, ви що не можете, щоб не хамити? Відповідайте за себе і за свої слова, а не підтасовуйте мої цитати. В темі про рагулів не я один давав визначення. Шо за натура у вас така, тільки дивитись де б насрати... .
Артобстел не цитував мене та Полковника. Крім мене та Полковника тв цій темі ще багато інших дописувачів писали свої висновки на рахунок рагулів Тому ще раз кажу, не робіть з себе клоуна та умніка і не рахуйте когось дурнішим від себе. Якщо ж провокуєте когось на конфлікт, бо руки чешуться, то запишіться на бої без правил і там показуйте свою мудрість. Тут люди зібрались, щоб спілкуватись, а не провокувати конфлікт через надлишкову бичу силу.
консультанте, наразі це ви причепилися до мене і при цьому вживаєте хамські визначення. Трохи профільтруйте свої висловлювання, бо ваш стиль спілкування схиляє до того, щоб у вашому випадку погодитися з Артобстрєлом.
Не причепився, відповідав на вашу "підставу" з натяком на рагулізм. Ще раз кажу, крім Полковника і мене ви більше нікого там не побачили?
Та можна навести ще зразки. Суть же не зміниться - тих, хто давав визначення рагулізму, рагулями обізвав не я, а артобстрєл. Особисто я цієї думки не підтримую, про які натяки йдеться? Чому артобстрєл вирішив обізвати вас та інших учасників теми рагулями - це ви у нього запитайте.
Можно кидать в меня камнями. Мы все знаем, кто такие рагули. Стыдно, что люди с iq выше статистического, опускаются на уровень рагулей...
Мене та інших учасників теми поіменно він не згадував, а дав емоційну відповідь загального змісту і знову ж таки дякуючи вам. Не бачу сенсу ще щось писати по даній конфліктній ситуації, для мене все й так зрозуміло. Кожен робить висновки по мірі свого інтелекту та духовності.