Відповідь: РАГУЛІ. Черевики певно. А я скажу,скільки тут в Донбасі рагулізму.... Тут же при Совдепії всяка погань приїжджала-і колишні ув"язнені,"тунеядцы",як кажуть російською,культури-0,0000... Пройшли роки-мало чого змінилось
Відповідь: РАГУЛІ. Тема закрита. Гео-фізичні природні умови зносять залишки ослабленої психіки у відвідувачів. Додано через 9 хвилин _______________________
Шановні форумчани, поясніть, хто це чи що це "рогулі"? У знайомого запитала , так він тільки засміявся і сказав, що це треба бачити і тоді все зрозумієш. Вибачте "самі ми нє мєстниє" )
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Пошук рулить http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28213&highlight=%F0%E0%E3%F3%EB%FC
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Кобита это полонизм - женщина. Колижанка - подружка. Филижанка - маленькая чашечка для кофе А тему закрывать не стоит, еще в прошлой очень много недосказанного осталось
Відповідь: Хто такі "рогулі"? полонізований варіант "жінка" - з часом набуло додатково відтінку - приваблива жінка. Хоча в другому можу й помилятися - хоча знов таки - непривабливих жінок не буває (уточню для нельвів'ян - у Львові таких не бачив)
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Взагалі, слово "кобіта" не дуже приємне на слух, у мене асоціації грубі викликає
Відповідь: Хто такі "рогулі"? А я частіше чую "кубіта", ніж "кобіта".. Думаю воно підходить тільки для галичанок. Сама не вживаю цього слова, але мені б було незручно назвати кобітою дівчину з Києва, наприклад..
Відповідь: Хто такі "рогулі"? та то ж з Києва - там навіть на "котра година" - можуть відповісти "какая я те гадина! на себя посмотри!"
Відповідь: Хто такі "рогулі"? :D:D:D:D:D Додано через 3 хвилини трошка поофтоплю: Я була у Києвi з гуртом (ми спiвали) на Рiздво в 1997 чи 1998, ну ми там виступали в театрi, а мiж тим лазили по мiсту в кольорових українських хустках i колядували в тролейбусах. Отже одного вечора ми йшли до метро i якiсь пацани до нас причепились: "Девчьонкi, а чьо за празнiк", а ми їм: "Йодрань" а вони нам: "Йо Что?????" :D:D:D i смiх i грiх
Відповідь: Хто такі "рогулі"? І дуже правильно. Колись це була лайка. А от слово "дівка" було нормальне, а стало образливим (у значенні "повія".
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Дівчата моєї генерації пам"ятають польський журнал "Кобєта і жиче", який тоді можна було дістати в Києві. Така шпаринка в Європу - на тлі рагульських "Советская женщина", "Работница" та "Крестьянка". Тому звучання слова "кобіта" в нас викликає ностальгічні асоціації...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? А мені подобається слово "кобіта". Часто так говорю. Може тому що польські коріння...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? На Закарпатті на дівчат кажуть "дівка", на жінок - "жонА". Тьху, блін....
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Це тупі, обмежені, примітивні персони, які нестачу інтелекту компенсують маргінальністю, нав"язливістю нахабної поведінки, крикливістю несумісного одягу (смаку) чи відсутністю внутрішньої культури загалом. На жаль, це докорінно негативне явище останнім часом набуває щораз більшого поширення.