Хто такі "рогулі"?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем dArt, 25 вер 2007.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

2. Полковник

Полковник миється в бані

Милая Н.Ю.!
    Я уже писал на форуме о посещении села Вятское Ярославской Губерни.
    Там перед Музеем есть надпись "Село, которое мечтало стать городом".
    Пора на въезде во Львов ставить вывеску "Древний Город, который стал СЕЛОМ"

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Не, не рагули?

Спершу покласти квіти до могил солдатів прийшли близько 50 ветеранів Львівської залізниці. Після цього з’явилися два представники Української республіканської партії. Чоловіки тримали плакати «Геть, московські окупанти!» та «Геть, вбивці!» із зображенням свастики, серпа і молота й черепа. На одному з них була футболка з портретом Франка і його віршем «Не пора, не пора, не пора москалеві, ляхові служить».

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні не рагулі. Рагулі колорадські лєнточки носять.

• Подобається Подобається x 2
  5. zherech

zherech Well-Known Member

А что такое колорадские ленточки?

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Символ радянського шовінізму, придуманий в травні 2005-го року.
    Коли почала просуватися ідея заміни національної символіки - радянською(неорадянською).

7. zherech

А меня другое мнение насчет этого. Спорить будем или нет?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Звичайно, це ж інтернет форум :)
    Викладайте свої думки

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Зразу мій аргумент - якби замість колорадських лєнточок у нас роздавали і в'язали синьо-жовті лєнточки це тільки б пішло на примирення людей з різними поглядами.

9. zherech

Цвета георгиевской ленточки были на медали "За Победы над Германией" на ордене Славы. Почему это было и зачем-вопрос другой. Это было,и ветераны ВОВ носят эти цвета. И Это вызывают у меня уважение!

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Вы судя по всему не очень понимаете,что с такими как Вы мириться никто не собирается и никому Вы с Вашим примирением осбо не нужны. У меня в доме магазинчик есть,там девушки и женщины с Украины работают,Сумская и Запорожская область. Так они судя по разговорам не особо с уважением относятся к ЗУ героям,так же как и моя тетя из Киева,и многие мои родственники.По их словам,в одной стране с подобным Вам персонажам они жить не хотят. Это так,маленькие примеры.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та нє, кольори кольорами, так можна всі кольори перебрати, які так чи інакше були присутні в радянській символіці. Я конкретно про таке явище як ті лєнточки. Піар російсько-радянського шовінізму.

11. zherech

Да считайте как хотите. Вам что эту ленточку кто-то навязывает?

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Партія Регіонів, КПУ

Хмм, хто не хоче? Якісь росіяни прикордонних українських областей які повернулися на історічєскую родіну?
    Бог їм в поміч.
    Навіть вгадаю що вони кажуть:
    Львовские бендеры нашим дедам в спины стреляли

13. avatarwin

14. Оля

Оля Старожилка форуму

А ви впевнені, що то маєте панові kjk сказати? Якраз його діди звідси, нікуди не лізли. То може таваріща zherech-а діди лізли... ;)

15. zherech

Да какие там россияне. Вполне украинские украинки,например. Или Вы считаете украинцами только тех,кто проживает в областях Зап.Украины?

---------- Додано в 08:30 ---------- Попередній допис був написаний в 08:28 ----------

А давайте Вы не будете трогать моих дедов,абсолютно не зная их биографию,а я про Ваших дедов помолчу? Договорились?

• Подобається Подобається x 4
  16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та я цю казку вже на пам'ять знаю - украінци ето вот тут в Донєцкє, родствєннікі в Кієвє, і тд
    Вся Украіна за Януковіча/хочєт СССР/по-братскі относітса к Россіі - а кто протів, то ето мєньшинство націоналістов на западє.

Ви їх вважаєте вполнє украінцамі, але от невдача - у них російська мова, релігія, історична позиція, світосприйняття, політичні вподобання.

17. zherech

Нет,у них не русский язык,украинский,или Вы украинским,считаете только западноукраинский диалект? Исторычна позыция- у них деды в РККА воевали,какая по -Вашему у них должна быть позиция???

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та я то вже чув не раз. І в РККА в них діди воювали, і в 1918-20 за червоних, словом всі їхні політичні і історичні погляди співпадають із російськими.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

ОУН за вбитих 2.5 цивільних вони рішуче засуджують, а радянську владу за Голодомор - ні.

19. zherech

Да,у них деды воевали. Только они не за красных,зеленых или желто-голубых воевали- за Родину воевали.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

граждане потомки славных дедов (УПА, ОУН, Запорожцы, галицяко-волыняки и еже ) сколько из ваших дедов действительно участвовали в вышеперечисленном, и почему это не помешало вашим родителям/вам пополнять ряды Всесоюзного Ленинского комсомола, Коммунистической партии советского союза и т.д. ??? так кто вы потомки славных дедов ("а был ли мальчик?") или своих непосредственных родителей? следовательно на каком-то этапе вам промыли мозги, поделились так сказать "знанием" и вуаля - имеем адептов ереси да еще с идеологией как оказывается идущей из глубины веков ... однако ...

а де твій аватар? :)