Хто такі "рогулі"?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем dArt, 25 вер 2007.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Нет, пан Джеко. Вы говорите слова, которые меня заставляют узбеку накрутить срок. Кстати, на редкость поганый узбек. Отойду на пару часов.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

рагуль купив собі машину

• Подобається Подобається x 9
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

:))) :))) :)))

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

MARTINI, та то десь майже навпроти "Пані Стефи".....банєк з борщем на голову....

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От чому в Обливаний понеділок я люблю їздити на село або не висувати носа з хати. Бідні дівчата:sad:

7. MARTINI

Не здивуюся, якщо за це хтось платить. Це уже явна дискредитація міста

8. Romansd

Romansd Well-Known Member

+ кадри в Юрка один в один як минулого року... як на мене це жу-жу не спроста.

9. Іспанка

А ото часом на фото не наш головний львівський вболівальник Карпат?
    І що цікаво - знов фото Дячишина (як і в 2010 році). Співпадіння? :) Чи він спеціально за тими придурками з фотоапаратом ганяє?

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Минулого року спокійніше було ніби. Але я наткнулася на цілу підбірку в Дячишина http://www.dyachyshyn.com/uk/galleries/gallery/?photogalleryid=128

10. MARTINI

Але я бачу, того разу вже були спроби чинити спротив, хтось ніби дістав тягла (правда не зрозуміло чи то обливальник, чи то жертва) і навіть якась міліція з"явилася.

11. Іспанка

Ага, і ще й та міліція під роздачу попала (так виглядає). А ще цього року ті малі рогулики почали лице закривати майками (раніше фотоапарати їх не лякали).

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

http://news.lvivport.com/zhyttja/42791-u-lvov-vdznachayut-oblivaniy-ponedlok.html мабуть перший репортаж про цьогорічний Обливаний понеділок. Сухенько і скромно.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Стрийські чуваки поставили на машину бочку 200 літрову і гасали містом поливаючи всіх довкола. Офіціантка прийшла мокра до нитки.
    Отакі діла...

13. Іспанка

Забилам би...Чесне слово.

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Гуляло напередодні по фейсбуку. Цікаво, чи допомагали?

• Подобається Подобається x 3
  14. avatarwin

Дуже цікава тема про рагулів, яка мені особисто дуже сподобалася, як корінній Львівянці у четвертому поколінні.

15. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Дикий Обливаний понеділок у Львові. Фоторепортаж із голими дівчатами, навіженими рагулями і побитими міліціонерами. - Львівські новин

Не дивлячись на застереження священиків і прохання міського голови, низка молодих людей перетворила центр Львова в Обливаний понеділок на епіцентр ...

Читати публікацію повністю на news.lvivport.com

16. Полковник

Полковник миється в бані

Круто вы там с милиционерами.
    И шо, за это никого не наказали?

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

18. Locke

Locke невиправний реаліст

А те, що я бачив на свята, прогулюючись сихівським лісом, то навіть не рагулізм. То ідіотизм і богозневага. І це у Львові, де так багато віруючих і декілька церков на квадратний кілометр.
    В лісі влаштували самочинно кладовище для собак і котів, ставлять їм пам"ятники з хрестами о_О, на свята собачі могили уквітчані вінками і горять поминальні свічки о_О
    Не здивуюся, якщо через рік-два замовлятимуть ще і поминальні служби.

Фото цього безчинства помістив під спойлер, щоби не травмувати дійсно віруючих людей, які не захочуть дивитися на це блюзнірство.

Останнє редагування: 7 тра 2013
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

Знаю, що такі цвинтарі є в Америці. Але ніколи там ще не була. Україна завжди переймає все, що в кого є гіршого.
    Локе, а як псам, чи котам залишають мільйони в спадок і то в той час, коли діти чи старі люди десь вмирають з голоду? :sad:

20. Полковник

Полковник миється в бані

Рука Кремля, однозначно.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)