Хто такі "рогулі"?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем dArt, 25 вер 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

2. egoistka

egoistka Well-Known Member

до вашого відома, українською я володію не гірше ніж російською :rock:

це ще раз підтверджує мої здогадки на рахунок вас:haha: за неможливістю виправдатися краще принизити когось в квадраті:haha:)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Виправдатися? За що це цікаво? Здається я зрозумів приховану філософію створення теми - банальне українофобське обсиралово. Дякую за увагу.

4. egoistka

egoistka Well-Known Member

це ваші хибні здогадки:haha:
    Прошу:)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:hi: Ви на мій опис не звертайте уваги, ви не винні що так вийшло. Поживете трохи - все утрясеться.

6. Bambook

Bambook Persona non grata

У вас фантазії забагато.
    Як людина, в якої є родина в селах, при чому як у галицьких, так і в селах на Вінничині, Черкащині, Волині, Київщині і Херсонщині, скажу: принципово галицьке село відрізняється від центральноукраїнського виключно співвідношенням русизмів і полонізмів. І ще - галицьке село переважно трохи багатше, насамперед за рахунок близькості кордону та передач від родичів-заробітчан. Ну і співвідношення греко-католицьких церков щодо православних інше.
    В усьому іншому села Галичини й інших регіонів України нічим суттєвим не відрізняються.
    Не фантазуйте.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То не фантазія, то цілеспрямовано, просто пані прочитала щось про себе в моєму описі, стало не по собі.

А взагалі це все москальський міф. Якщо прямо мова про Львів - то там немає аристократії, а тонесенький прошарок інтелігенції самі вихідці з села. То хто буде вигадувати класифікацію? Самі собі?

А вигадувати будуть москалі, які скуповують у Львові квартири на оренду, тримають бізнес, просто їдуть бухати на вихідні. Не раз уже зустрічав єнакієвських принцес на форумах з культурним шоком від Львова.

Це риго-анал.

8. Bambook

От під руку потрапило.
    Відео з нерагулем, за класифікацією таваріщєй:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_X4PsDtJI0o

9. Лаверка Лаверка

Лаверка Лаверка я обмежений...

Я не спец по бидлу, вибачте :)
    Я бачу різницю, а ви не бачите. В чому власне кажучи проблема? Мені заплющити очі тільки тому, що ви не бачите цієї різниці? А щодо середньостатистичного українця, я такою статистикою не займався та і не особливо цікаво, щиро кажучи. Якщо говорити про оточення, то в мене знайомих, які відповідають вашому образу українця мало, не заперечую, що такі є, та все ж відсоток дуже низький.

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

давайте все ж не плутати мешканців села з рогулями. Тому, що судячи з останніх дописів все змішали в одну купу :sad:

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А таке враження що в Стрию :))) Що то сі діє з Львівськов областю? На Тернопільщині і Івано-Франківщині немає такого по райцентрам.

Мене тут зовсім інше хвилює - образ українція, як сірої, заляканої, безталанної, з повною відсутністю смаку істоти, не потрібної нікому і нікому не цікавої на планеті Земля при повній неконкурентноздатності. Яка живе у сірих бетонних містах, серед понурих ландшафтів, в новній невідомості перед завтрашнім днем, зводячи кінці з кінцями.
    І мене хвилює Львів, як місто доїжджіючих. Вийдіть в п'ятницю ввечері на дорогу до вокзалу і помилуйтеся на цю колонну.

11. Bambook

Вийдіть на вулицю будь-якого великого міста, і побачите ще й не такі колони.
    Ще краще - спробуйте заїхати зранку на авто до Нью-Йорка, а ввечері - виїхати. В усьому світі "доїжджати" - нормально. У США з їхніми цінами на бензин і дорогами, роботу шукають не в сусідньому кварталі, а в радіусі ста кілометрів. Мій швагро - громадянин Португалії - нормально собі на вихідні летить додому в Альгарве з Франції, де працює сезонно. А потім - назад. ТИСЯЧУ ТРИСТА кілометрів "доїжджає" - і ніхто йому слова не каже.
    А в нас от проблема - "доїжджає" багато.
    От нема в нас більшої біди, ніж вихідці з села.
    Нема в нас проблем більше. От повиганяємо їх усіх назад у села - і заживемо. Багато,демократично і висококультурно.
    Будівельники "Галбуду" почнуть будувати, як на Манхеттені, журналісти "ЛГ" писати, як у Нью-Йорк Таймс, у продавців з офіціантами клієнт буде завжди правий, на вулицях перестанемо смітити, а як хтось випадково раз на півроку кине недопалок, то відразу прилетить на гелікоптері працівник ЖЕКу і прибере... Кожен третій буде випускником музичної школи, кожен другий паралельно закінчить фізматліцей, 99% пройдуть поглиблений курс етикету і протоколу... Принагідно всі мери, губернатори та інші чиновники часів незалежності повернуть награбоване, хулігани постирають свої графіті зі стін будинків, а Полковник перестане матюкатися...

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ні, це взагалі не те. Ви описуєте мегаполісну систему, агломерації. Львову до цього - як до моря рачки. Місто не повинно вимирати на вихідні і свята.

13. Bambook

Львів не вимирає на вихідні і свята.
    Вам краще скооперуватися з егоїсткою і на пару писати якесь фентезі.

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За рахунок туристів? Ну це як здавати на вихідні свою квартиру і казати що ви там живете.

15. Bambook

Чому я знав наперед, що ви скажете саме це?
    А от я повторюся - беріться з егоїсткою за фентезі. Бо з вигадкою у вас обох усе гаразд, а от чи бували ви колись у Львові - в обох випадках невідомо.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та шось по буднях не виходить. А по вихідним і святам бував. Глухо, як у танку. Хто в Перемишляни додому звалив, хто до бабці в Дрогобич, хто до дідуся в Вінницю. Особливо мертва зона відчувається на Різдво.

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дзеко, я якось не розумію, до чого ви це ведете? Нитка дискусії заплуталася. Рагулі - це доїжджєючі? Чи рагулі - це приїжджєючі? :)

18. iso

iso Well-Known Member

І до чого тут мільйонери. І нафіга їм смак. Смак будуть мати їх діти або внуки.
    А загальний рівень культури визначається не тим, що пити і чим закусувати, одягатися в китайську чи англійську куртку. Все це фігня

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Природа количество дебилов распределяет равномерно. Что во Львове, что в Петербурге, что в в селе под
    Харьковом процент приблизительно равен. Нужно убиваться на эту тему?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А до чого, а до чого. Що думаю - те й говорю.

а де твій аватар? :)