Відповідь: Хто такі "рогулі"? МАНКУРТ — це людина, яка свідомо чи підсвідомо відмовляється від своїх прапрадідівських коренів...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? На мой взгляд рогули и маргиналы это разные культуры. Рогуль это некультурный человек который отстаивает право на свое безкультурье и противопоставляет себя городской культуре и правилам общежития(общественного пользования). А маргиналы это сугубо городская культура они обычно стараются не докучать другим горожанам и агресивность они проявляют в разборках в своей среде.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Манкурт - Александр Хохулин... Додано через 7 хвилин так ведь вся городская рать другой культуры, рогули это лицо большенства современного западно укр города.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? времени хватает у него быть таким Додано через 52 секунди кста... Галицкий Москаль с ним знаком?
Відповідь: Хто такі "рогулі"? На мій погляд феномен "рагуля" підрозуміває людину, що опинилась десь на півдорозі між сільською і міською культурою. З одного боку вона вже не є частиною цілісної й органічної сільської культури, раз - тому що переїхала в місто, два - тому що й по селах ця органічність вже давно порушена. З іншого - вона не стала повноцінним елементом урбанної культури, вихоплюючи з неї лише певні фрагменти, які намагається адаптувати до своєї примітивної картини світу. В основі цього феномену базована на поверховності й небажанні вчитись культурна меншевартісність і малоосвіченість, а не сільське походження само по собі. Рагуль не є повноцінно приналежним ані до сільської, ані до міської спільноти.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Это мой друг, виртуальный правда. Ну это вы зря про лицо. Например в центре и на окраине любого города будет разное лицо.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Читал... Согласен, более того, что с центра ведь виднее кто есть кто. Додано через 4 хвилини Да, мама моя так и говорила: вуйки! Але татко був єншої думки!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? марно Ви так... занєте, що старожили кажуть про Львів... що, наприклад, поки совіти сюди не прийшли, то ніхто не знав, що можна штани в чоботи заправляти, а про кірзачі взагалі не чули, та й не пили стільки, про самогон знову ж таки не чули...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? знаю, я той Львув також люблю, і взагалі я розумію всю трагедію "приєднання" західно-укр світу.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Именно так. Советы поляков выселили и дали доступ в город тем кто спортивные штаны в туфли заправляет, в кулак сморкается и свой личный статус считает по колличеству золотых зубов во рту.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? эх, dArt что во Львове до сих пор модная вражда городских и сельских? Это классная штука рогули=селюки, стеб...
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Та у нас "притча во язицах",як "асвабадітєлі" казали на ноцнік:"какая красівая пасудіна для малака",а "асвабадітєльніці" ходили в нічнушках на "прагулку",підперезавшись армійським ременем і в "кірзаках".
Відповідь: Хто такі "рогулі"? не зовсім так... це сталося значно пізніше - приблизно в кінці 60-х на початку 70-х.... Саме тоді, коли Липова Аллея - то був "кінець міста", Новий Львів тільки будувався, Сихів ще був Сихів-5, Наукова крім інститутів (6 шт. в рядок) та пари гуртожитків не мала нічого.... і т.д. І навіть після того тривалий час таки вдавалося "пармалати" якось стримувати.... От що не кажи - таки лише 1991 рік зумів все поставити на свої місця....
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Альона..., читаючи Ваші дописи, мої очі постійно тягне вліво, чим Ви там займаєтесь...?
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Да чего уж там враждовать... учить их надо, учить умыватся, зубы чистить, в носу не ковырять, других уважать, а не только себя.... Особенно ничего не сделаешь, если в город сейчас миниум 70% таких понаехало. Самые гадкие это те, кто до денег или до власти дорвался. Такому не объяснишь, что так делать плохо, тут рагулизм в культе. Как сказал один знакомый знакомых..."А в мэнэ така "БЭХА" що я кидаю де хочу, та срав я на всіх." При чем уже поколение в городе, бизнес свой а как біл біком так біком и остался. Будем надеятся, что его дети уже станут нормальніми людьми.