Відповідь: Хто такі "рогулі"? Ну а я що казав?Хоч академія,хоч універ,а москаль москалем.Бидло,воно і в Африці бидло... Полковнику,ви не мене обіс...ли,а себе.Чи всі мозги пропиті? Зразу видно,хто тут рагуль.А ще пхаються когось вчити.Крім мату,голодранці нічого не знають. От воно, "істінноє ліцо Росії!"
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Та,Бог з Вами,Полковнику!Чи я хочу сваритися? Але,повірте,що такими висловами Ви в першу чергу ображаєте себе... Так що:шануймося,бо ми того варті!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Чё? Опять начнём посылания???? Вы мне ТАК и не ответили, чем ЛИЧНО ВАМ мешают русские.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Ксенофобія,українофобія, шовінізм,великодержавний шовінізм.Нічого особистого.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Какое "ДАВНО"? Появились 4 месяца назад на форуме, набрали кучу кармы от нациков, и продолжаете в том же духе.... Но ни на один конкретный вопрос конкретного ответа от Вас не получишь. Гаслоносец - ОДНОЗНАЧНО!
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Яка різниця,коли я прийшов на форум.На світ я народився не вчора,і ріс не у вакуумі. На яке питання вам дати відповідь,щб ви зрозуміли? Не я а ви поводите себе як хам.Не я а ви втрачаєте людську подобу і замість нормальної конкретної відповіді,починаєте гнути матами.Що це - брак інтелекту,чи звичайне вроджене хамство? Не я а ви порушуєте Кримінальний Кодекс і Конституцію України і звичайні норми людського спілкування.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? НЕ, не. СТОП! Конституцию Украины не трожьте! Это святое! А на святое.... сами знаете! Если Вы считаете меня хамом, то поставьте меня в ИГНОР, Это очень замечательная функция данного форума. НО!!!! Мне очень интересно, почему Вы ТАК русских ненавидите? Повторяясь, спрашиваю - что лично ВАМ ОНИ хренового сделали?
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Слухайте,Полковнику.В мене друзі в Нижньому Тагілі,в Пермі,в Пітері.Купа знайомих в Москві.Нормальні,культурні люди.Звичайно,в сімї не без урода... В ігнор я вас ставити не буду,бо мені просто цікаво:подібної паталогії я давно не зустрічав.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Очень хреново, что среди Ваших российских знакомых есть и уроды. Чертовски жаль... НО, вы не отчаивайтесь. В массе - россияне нормальные ребята.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Не передьоргуйте,Полковнику.Ви прекрасно знаєте про кого я говорю.Я розумію,що брудні провокації то ваша спеціальність,але мені якось вони по барабану.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Видимо Вы по центру ходите, а в центре процент русских сильно выше чем на окраинах. Процент конечно не так высок как Вы пишите, просто на русскую речь галичанин обращает внимание. Имею товарищей которые посещали эти точки так наливают там очень разную продукцию неоднородного качества, это для сильно не переборчивых. И еще почему так много русских маргиналов во Львове это то что если к примеру пьющего мужа украинца выгонит жена то он поедит пить дальше к родственникам в село, а у русского переспектива влится в городскую тусовку бомжей.
Відповідь: Хто такі "рогулі"? Росіянин ніколи не може опуститись до рогуля. До цього рівня може дійти тільки москаль...!