Ахаха, як це типово. Улюбленна з дитинства, але ще ніразу не був.)) Це як найбільші фанати Ню Йорку - жевжики в футболках Ай серце НЙ, які в цьому брудному вулику ніколи не бували.
Имхо, "сердце Италии" надо искать в небольших городках и деревеньках...например, на Сицилии они очень колоритны..а в принципе, там везде интересно: Рим, Милан, Венеция, Флоренция, Бергамо...на озерах Комо, Гарда - такая красота, что дух захватывает, и электричкой туда легко доехать - от Милана до Комо, например, дальше сесть на пароходик и высаживаться на каждой остановке, гулять по курортным местечкам
Як можна жити в Італії? Кошмар. Безробіття і купа проблем, і люди якісь підірвані. Ото хіба купити палац на острові і приїжджати туди раз в рік.
Проблеми всюди є, і що для когось проблема - для іншого дурниця. Я і зараз нікого не прошу працевлаштувати мене, і нічого - живу.
Чого ж самі італійці не знають куди подітися? Ще можна в Грецію податися, там розпродаж островів. А хто там народився - не особливо тішиться. Ну після України звичайно екстаз.
Тому що не у всіх, очевидно, є робота, котра не прив'язує до місця проживання. Ну та й узагальнювати не треба - є і такі італійці, котрі не мусять нікуди "діватись". Не тільки після України.
Трохи Сицілії. Сицілія - це країна в країні. І раджу їхати в маленькі містечка, де нема емігрантів і шуму. Будете зачаровані, як я.
Ну там ...вузькі вулички старого міста, літні кафе, елегантні дами в капелюшках , і при тому просто майстерне зображення пристрастей і дикої похоті, особливо жіночої. Може і німецьке таке є, але мені подобалось саме італійське
Перепрошую, у Вас як посада називається? В тому операторі? Грубший менагер по зв"язках з тирнетівською громадськістю?