Я в курсі ) Але в мене географія подорожі була широка, а часу мало. А так з Мілану до Риму за 3 години всього.
Поїзди чудові. На кожному місці зарядка для електроніки, кондиціонери само собою. В італійців взагалі дизайн транспортних засобів чудово виходить, цього в них не забрати.
Мене теж питання Сардинії дуже цікавить. З того, що знаю, то на півночі острова дорого - то район для олігархів, а на півдні ціни більше демократичні. Гляньте на цьому сайті. Я випадково на нього натрапила. І якщо маєте якусь інформацію, поділіться. На разі для себе (поки що тільки теоретично) бачу переліт з Кракова без пересадок Ryanair'ом, а житло.. не орієнтуюся поки.
через інтернет ви зможете знайти будь-яке житло, як квартиру, так і будинок, за різні ціни. Знання англійської необхідне.
Італія цікава, мальовнича і близька (завдяки рейсам Wizzair зі Львова). Полетіти на вихідні в Мілан чи Венецію часом можна за 500-700 гривень (це за 2 авіаквитки!) Якщо вам вже здається що все бачили в Мілані, то навколо нього є дуже багвто цікавого: чого лише вартує озеро Комо, оточене засніженими вершинами гір (ну дуже красиве!), чи Берґамо з його Citta Alta на горі. Також завдяки хорошому сполученню поїздами можна поїхати у Турин чи Геную. З Венеції (Тревізо) варто навідатися у Болонію, а там і стародавня Флоренція недалеко. Зараз Віззейр відкрив рейси у Неаполь, тож і туди цікаво буде полетіти, а з Неаполя якась година часу до Риму.
Стасю, а куда ще ваш віззейр літає? І чого ви блін рейс Дортмунд-Львів закриваєте, га?! От головне питання.
Samojlovu4, я ніякого відношення до компанії Wizzair не маю, але можу відповісти що віззейр літає по всій Європі, карта з напрямками є на головній сторінці сайту авіакомпанії. Чому відмінили Львів-Дортмунд для мене самого загадка, адже це був досить зручний спосіб з пересадками дістатися до Амстердаму (автобусом), Португалії(ryanair) чи Німеччини(автобусами). Неаполь певною мірою тупіковий напрямок, звідти великі лоукости не літають, єдине що до Риму близько.
Та ви шо, чесно не маєте?! Ну але загалом ясно чого закриваєте рейс, по бундесах так багато заробітчан нема, як по італіях.
А до чого до Мілану озеро Комо і все інше? Мілан - промисловий центр. Шо там подивитись - замок Сфорца, галерея Віктора-Емануїла, Міланський собор і "Тайна вечеря" Леонардо да Вінчі. Останнє - по реєстрації за два тижні, тому не побачив, все решту подивився за пів дня.
Так у тому ж то й справа, що багато людей летять у Мілан на 3-5 днів (що там взагалі робити стіки часу?), оминаючи мальовничі місця навколо. До Комо з Мілану година на електричці, до Турину чи Генуї 1,5-2 - та навіть Бергамо значно цікавіше, як на мене, від Мілану. От яке воно Бергамо: Саме таким його звичайно побачити не вдасться, але містечко миле.
Від часу свого останнього допису у цій темі побувала в Італії два рази. За дві поїздки майже 9 тис. км загалом. Багато міст, багато вражень, я зрозуміла, що можу вертатись туди ще і ще, бо є так багато ще не побаченого, не звіданого... Я у Франції теж багато де була і кілометраж по країні такий самий, і Франція прекрасна, але Італія - її я ніжно люблю. Може це тому, що я ще не бачила Іспанії. Якщо побачу, то взнаю, як є насправді )
Відвідували Венецію і Рим, Венеція звичайно покорила нас. До Риму добирались на літаку. Рим- Венеція - поїзд. Венеція - дім - літак. Хостели бронювали на букінг. ко, грошей багато потрібно, якщо година на гондолі коштує 100 евро
Як це чого ми туди їдемо?! Звичайно відпочити,та побачити нові місця! Тому і запитую, що краще подивитись за такий короткий час!
По-перше, часу у вас дуже мало. Друге - якщо вже їдете кудись, особливо не в якусь собі глухомань, а в Рим! мали б вже мати уяву про місто хоча б шкільних підручників. А ви почнете хоча б з Колізею, площі святого Петра, Пантеон, фонтан де Треві...