Хто така Італія?

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Templar, 11 лют 2013.

1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я в курсі ) Але в мене географія подорожі була широка, а часу мало.
    А так з Мілану до Риму за 3 години всього.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поїзди чудові. На кожному місці зарядка для електроніки, кондиціонери само собою. В італійців взагалі дизайн транспортних засобів чудово виходить, цього в них не забрати.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хтось був на Сіцілії-Сардинії? Як знаходили житло?

4. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Мене теж питання Сардинії дуже цікавить. З того, що знаю, то на півночі острова дорого - то район для олігархів, а на півдні ціни більше демократичні.
    Гляньте на цьому сайті. Я випадково на нього натрапила.
    І якщо маєте якусь інформацію, поділіться.
    На разі для себе (поки що тільки теоретично) бачу переліт з Кракова без пересадок Ryanair'ом, а житло.. не орієнтуюся поки.

5. Hase

Hase зайчик

через інтернет ви зможете знайти будь-яке житло, як квартиру, так і будинок, за різні ціни. Знання англійської необхідне.

6. StasAvia

StasAvia Member

Італія цікава, мальовнича і близька (завдяки рейсам Wizzair зі Львова). Полетіти на вихідні в Мілан чи Венецію часом можна за 500-700 гривень (це за 2 авіаквитки!)

Якщо вам вже здається що все бачили в Мілані, то навколо нього є дуже багвто цікавого: чого лише вартує озеро Комо, оточене засніженими вершинами гір (ну дуже красиве!), чи Берґамо з його Citta Alta на горі. Також завдяки хорошому сполученню поїздами можна поїхати у Турин чи Геную.

З Венеції (Тревізо) варто навідатися у Болонію, а там і стародавня Флоренція недалеко.

Зараз Віззейр відкрив рейси у Неаполь, тож і туди цікаво буде полетіти, а з Неаполя якась година часу до Риму.

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Стасю, а куда ще ваш віззейр літає?
    І чого ви блін рейс Дортмунд-Львів закриваєте, га?! От головне питання.

8. StasAvia

StasAvia Member

Samojlovu4, я ніякого відношення до компанії Wizzair не маю, але можу відповісти що віззейр літає по всій Європі, карта з напрямками є на головній сторінці сайту авіакомпанії.

Чому відмінили Львів-Дортмунд для мене самого загадка, адже це був досить зручний спосіб з пересадками дістатися до Амстердаму (автобусом), Португалії(ryanair) чи Німеччини(автобусами).

Неаполь певною мірою тупіковий напрямок, звідти великі лоукости не літають, єдине що до Риму близько.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та ви шо, чесно не маєте?!
    Ну але загалом ясно чого закриваєте рейс, по бундесах так багато заробітчан нема, як по італіях.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А до чого до Мілану озеро Комо і все інше?
    Мілан - промисловий центр. Шо там подивитись - замок Сфорца, галерея Віктора-Емануїла, Міланський собор і "Тайна вечеря" Леонардо да Вінчі. Останнє - по реєстрації за два тижні, тому не побачив, все решту подивився за пів дня.

11. avatarwin

попрошу фото в студію

12. StasAvia

StasAvia Member

Так у тому ж то й справа, що багато людей летять у Мілан на 3-5 днів (що там взагалі робити стіки часу?), оминаючи мальовничі місця навколо. До Комо з Мілану година на електричці, до Турину чи Генуї 1,5-2 - та навіть Бергамо значно цікавіше, як на мене, від Мілану.
    От яке воно Бергамо:
    Саме таким його звичайно побачити не вдасться, але містечко миле.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По магазинам хіба що ходити. Я б поселився в Турині чи Генуї в такому випадку.

14. Зануда

Зануда така зануда

Від часу свого останнього допису у цій темі побувала в Італії два рази. За дві поїздки майже 9 тис. км загалом. Багато міст, багато вражень, я зрозуміла, що можу вертатись туди ще і ще, бо є так багато ще не побаченого, не звіданого... Я у Франції теж багато де була і кілометраж по країні такий самий, і Франція прекрасна, але Італія - її я ніжно люблю. Може це тому, що я ще не бачила Іспанії. Якщо побачу, то взнаю, як є насправді :))

• Подобається Подобається x 2
  15. burchun

burchun Member

Відвідували Венецію і Рим, Венеція звичайно покорила нас. До Риму добирались на літаку. Рим- Венеція - поїзд. Венеція - дім - літак. Хостели бронювали на букінг. ко, грошей багато потрібно, якщо година на гондолі коштує 100 евро

16. Saksoff

Saksoff миється в бані

Що порадите обов'язково побачити в Римі, їдемо туди на 3 дні, а потім до Венеції.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це гумор чи шо?

18. Un.Known

А чого ви туди їдете?

19. Saksoff

Saksoff миється в бані

Як це чого ми туди їдемо?!
    Звичайно відпочити,та побачити нові місця! Тому і запитую, що краще подивитись за такий короткий час!

20. Un.Known

По-перше, часу у вас дуже мало.

Друге - якщо вже їдете кудись, особливо не в якусь собі глухомань, а в Рим! мали б вже мати уяву про місто хоча б шкільних підручників.

А ви почнете хоча б з Колізею, площі святого Петра, Пантеон, фонтан де Треві...

а де твій аватар? :)