Хто така Італія?

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Templar, 11 лют 2013.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та, по історії Італія дуже Україні близька.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви шоб не сернути не пройшли б повз. Любителька принципу "можеш не писати - не пиши". Шо, правда не зрозуміли, чи сьогодні в усіх модерів день трололо?

3. Un.Known

Нє, то тільки в кітани від Вашої кльовості діарея. :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А у вас закрепи? Шо ж ви вчора не сказали? Побалакали б по душам на рівних. Ви ж знаєте, мені вам завжди є шо сказати.

5. Un.Known

Ви так моїм травленням зацікавились? :)

В мене, пане докторе, хороший шлунок. А Ви, якщо мали що сказати - було сказати, що ж Ви так, з хрестиком після похорону прийшли?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви Кітаниним зацікавились, панно фельдшерко.

Я ж тільки що це саме написав, нащо ви повторюєте? Сьогодні магнітна буря конкретно по модерам пройшлася, 100%.

7. Un.Known

Ой ні, не приписуйте мені своїх хоббі. )
    Читайте уважно.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не так треба, а так: "Не приписуйте мені своїх хоббі. ©Майже Левандівка". Так солідніше буде.
    І "Читайте уважно. ©Майже Левандівка".

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

10. Un.Known

Ні-ні. Не приписуйте мені своїх хоббі. © Un.Known

і

Будьмо уважні. © левандівка

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коротше, ніхто ні бельмеса не знає про Італію в цій темі. Все на рівні "Ооо, мореееее, пальмииии, як гарноооо". На хлопський розум від А до Я. Їздіть на "Жигулях" в Болгарію і мастіть собі голову.

12. Зануда

Зануда така зануда

:)))Ой немає ради! Дзеко пишіть тут під псевдонімом Жак Паґанель :haha: Відкрийте Всім нам очі на ґеоґрафію.
    П. С. Навіть якщо би у вас був приватний літак, то він не дає вам право зневажати тих, хто має Жигулі. Виховані люди так не роблять. Та й чого вас так гребе хто на чому і куди їздить?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить попав в яблучко.

14. Зануда

Зануда така зануда

• Подобається Подобається x 4
  15. Zhenja

Zhenja Member

Хто має шенген!!! Запрошую на відпочинок до Італії!
    Одну або дві попутчиці(25-35рр), або маму з дитиною (4-7р). Самостійна подорож. Нас двоє: мама 29 і доця 5. Ми гарні веселі дівчата). Хочемо компанії і здешевлення аппартаментів.
    Бюджетний пляжний відпочинок з відвідуванням Венеції та Тревізо(можна інше по бажанню).
    Лоу-кост переліт зі Львова ВізЄйром 7 червня.назад 19 червня. Допоможу забронювати квитки(собі вже придбала). Аппартамент забронювала(біля моря з кухнею на 4 чол). кому цікаво, пишіть в ПП.

Останнє редагування модератором: 18 тра 2013
  16. kotjunj

kotjunj New Member

Усім привіт!
    Можу поділитись власним досвідом подорожі до Італії: автобусом зі Львова до Кракова (300грн в один бік і ніч дороги-десь від 23год до 5 ранку будете в Кракові). Далі у нас був в запасі цілий день на огляд Кракова і о 20год літаком Раян Ейр до Риму (2 години часу і бл 75євро в один бік). Приліт в аеропорт Чампіно. У Кракові між автовокзалом і аеропортом сполучення гарне - коли летіли "туди" то добирались типу електричкою, коли летіли назад - таксі, по вартості різниця була не приципово велика (цін уже не пам'ятаю - то було минулого року в серпні).
    Ми взагалі їздили не до Риму, а в Неаполь, то нас з аеропорту забирали на авто. А коли вже мали відлітати, то з Неаполя їхали потягом, тоді біля вокзалу великий автобус десь раз на годину(казали люди, що є й маленькі частіше) відвозить прямо в аеропорт.
    Під час відпочинку відвідали Рим, Неаполь, Касерту, Венецію, Сан-Маріно, о.Капрі. Найбільше вразив останній - емоцій там було не передати.

17. stoker

stoker Member

Може хтось підсказати, які шанси отримати візу Італію для сімї з дитиною 5 р. , якщо буде запрошення від тітки, яка там проживає вже 10 років.
    Або варіант броні готелю та покупки квитків, і просто туристичну відкривати, чи є шанс її отримати, і що потрібно щоб цей шанс збільшити?
    Читав що з візою в Італію не все так просто.

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

В Римі була влітку. Точніше, відпочивали ми в невеличкому містечку Скаурі, в Рим робили вилазку на 2 дні. Поблизу ЖД вокзалу різних готелів взагалі то багато, на різний гаманець. Ми платили 70 євро за добу, номер не сказати, щоб шикарний, ) але досить просторий, включаючи і санвузол. Сніданок включено.
    Взагалі то за мірками Європи Італія не є багатою країною. Ми ж не з Україною порівнюємо? І там є свої заробітчани (їздять переважно в Німеччину).

Наступної неділі збираюсь до Венеції (в програмі також Верона та Мілан)

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Власне, відбулась в мене поїздка до Італії маршрутом Віченца-Верона-Венеція-Мілан-Скаурі (70 км від Риму)-Ангрі (містечко біля Помпей)-Неаполь
    Враження тільки позитивні, попсовані лише переживаннями через новини з України. До речі, про Україну там говорять багато і всюди (в потягах, кафешках і т.д.)
    Ціни на готелі в діапазоні 70 євро (на Півдні) і трохи за 100 (на Півночі). За добу, звісно.
    Прикольні швидкісні італійські потяги зжерли більше грошей, ніж квитки на літак в обидві сторони )
    Фото десь пізніше, якщо не залінюсь )

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По міркам Європи це країна в стані кризи. Такі міста як Неаполь - там безробіття тотальне, хіба шо в мафію йти наркотиками торгувати.

Є такі самі нешвидкісні, втричі дешевші.

а де твій аватар? :)