Відповідь: хто слухає Avril Lavigne Слухаю, обожнюю, добре що є такі як вона, а то і слухати не було б що))
Відповідь: хто слухає Avril Lavigne "Hey! Hey! You! You! I could be your girlfriend..." Після цього кліпу в усіх емо склалося враження шо вона емо))))
Відповідь: хто слухає Avril Lavigne Я знаю!І я тоже не емо! Але через то,жи в неї ружові скарпети,більшість труйових емо,подумали,шо вона одна з них!
Відповідь: хто слухає Avril Lavigne Цьогорічні переможці MTV Europe Music Awards 2007 в основних номінаціях: Краща сольний виконавець (Solo Artist) - Avril Lavigne Найпопулярніший хіт (Most Addictive Track) - Avril Lavigne “Girlfriend” [youtube]9H5aujMxxuE[/youtube]
Відповідь: хто слухає Avril Lavigne Стівен Кінг слухає http://www.outzone.ru/post/2015/#more-2015 Заодно рекомендую цей сайт любителям фантастики. Кращих рецензій, ніж тут, не зустрічав ніде.
Відповідь: хто слухає Avril Lavigne подобалась її рання творчість. а всі ці "гьолфренд" і т.п. - маскульт. це вже не та аврілька. комерція. я б сказала, відчувається вплив Сам-41 немає якогось почуття в піснях - раніше було, а тепер не зачіпає мене її музика
Відповідь: хто слухає Avril Lavigne Раніше слухав часто, зараз можу послухати декілька пісень, та вціломо гадою що вона молодець, в неї гарна музика.
Відповідь: хто слухає Avril Lavigne Прикольна тьотя, мені її багато пісень подобається. Єдиний мінус на мою думку, це те що її творчість якась трошки одноманітна. ІМХО, що не пісенька, то на ту саму тему. Але то таке, зараз головне мати гарне личко, веселі кліпи і вміти погецатись на сцені:dance:
Як її можна не слухати?))) Чесно кажучи знаю багатьох металістів і народу який не слухає попсу вхагалі, але музику Аврілки катірують, і правильно роблять, вона дуже талановита))) Особисто мені подобаються усі альбоми.
До альбому з Girlfriend в неї справді були дуже класні композиції, наприклад Skaterboy або With You. Але потім Евріл вже занадто влізла до попси.
Нічого страшного, їм теж треба на щось їсти))) а альбом хоч і попсовий, зате драйвовий і аж ніяк непоганий
що я скажу: перший альбом бомбезний, другий так само, третій - не кращий за попередні, а ось четвертий - хто зна, перша пісня кльова, чекаю жовтня....