Елленберґ Джордан. Як ніколи не помилятися. Сила математичного мислення [PDF] Кейн Сьюзен. Сила інтровертів. Тихі люди у світі, що не може мовчати [PDF] Форд Мартін. Пришестя роботів. Техніка і загроза майбутнього безробіття [PDF]
А Ви самокритична, це в наш час рідкість Все одно, не варто так себе називати при чужих людях ; Так Ви чому не вітаєтеся з форумчанами?
це шедевр... треба друкувати мільйонними тиражами... Книга Сміттєва революція. Порушуючи круговерть марнотратства
Я випадково взнав про один російський сервіс для читання — Bookmate. Пишу, що російський, щоб знали ті, хто свідомо відмовляється від російського. Там дуже багато українських книг видавництв Фабула і Клуб сімейного дозвілля. Зокрема Волинь Вятровича. Надіслано від мого M6 Note, використовуючи Tapatalk
Зараз читаю те, що чоловік пише. А він роман пише. А нещодавно прочитала серію романів Валерія і Наталі Лапікурів "Інспектор і кава". Дуже цікава детективна серія про слідчого, який жив у Києві часів СРСР.
Оповідання Гемінґвея з книжки «Переможцю не дістається нічого» дуже сильні. Особливо сподобалось A Natural History of the Death, на жаль, не помню, як в українському перекладі, який і читав, видавництва Старого Лева, перекладачка Ганна Лелів.
Мені на свята діти привезли дві книжки. Сказали, що вони норм. Я практично завжди довіряю смакам дітей. Але цього разу ну ніяк не йде... За півтори тижня я прочитав десь два десятки сторінок, і не пам"ятаю про що там Народ, хто читав це? Як воно вам?