Не всім йде. Є такі автори, що починаю читати і відкладаю назавжди. Багато недочитаних книжок вже на полицях. Спершу хвилювалася, бо ж як так. Але потім зрозуміла, що краще читати для задовлення, а не через силу.
Тільки-но закінчив прослуховування "ми боги" 2 ч. Правда не знаю, чи є третя частина, бо обірвалося на самому "інтересному " місті, як побачили око в небі. Цікава книга для майбутніх богів. Відповіді чіткої немає про майбуття, але варіантів для думок безкраю.
Науково-популярна книжка нідерландського нейрофізіолога Діка Свааба "Ми це наш мозок". Дік Свааб: книги, актуальна інформація про Дік Свааб – Книгарня "Є" Якшо посилання порушує правила, видаліть його, але не видаляйте весь допис, будь ласка. Я не заробляю гроші, радячи цей магазин. То для ілюстрації. Можу навіть сказати, що краще замовляти на Якабу, бо тут довго обробляють замовлення.
читаю зараз Гюго, "Людина яка сміється", просто нереальнааа книга) всім дуже раджу, чимось схожа на Ромео та Джульєтууу, проте це щось зооовсім інше) раджу всім
Закінчую Графа Монте-Крісто, наступний Черчиль у черзі (Герой Імперії Кендіса Мілларда)! Курва з тим дощем у Львові Погода в Львові на 05 жовтня: +8,Хмарно, дощ; Завтра +8, Малохмарно! . Сьогодні приїхала з Нашого Формату посилочка: Біографія да Вінчі Айзексона, то хай собі дощить, ми люди підготовлені.
це до мене мабуть з україномовних пригадую diasporiana.org.ua toloka.to - український торрент-трекер найсвіжіше качаю з knigi-besplatno.net (там десь 80 відсотків сміття, але інше - цінні книжки, які ніде не знайдеш) хороші сайти: flibusta.site mirknig.su мабуть найбільший twirpx.com (є багато українською) крім того, є багато дрібніших сайтів, спеціалізованих і т.д.