Ліза та Цюця П. Лариси Денисенко. То взагалі цікава ситуація вийшла із цією авторкою. Вона в мене на сайті замовила жіночі прикраси (два комплексти), і якось там зайшла розмова, що вона дитяча письменниця. То аж мусів книжку купити, щоб мати підстави до розмови. Бо обіцяла, що буде ще до нас заходити... Взагалі-то цікова книжка. такий тип дитячої літератури мені пообається.
Про театр Михаил Резникович -"Долгий путь к спектаклю". "... рождение подлинной актерской индивидуальности, рождение личности артиста может произойти лишь в том случае, если действенность и духовность органично слиты в индивидуальности". Вартісна книга - для тих, хто цікавиться внутрішньою світобудовою театру.
Сьогодні завершив читання двох творів Еріха Марії Ремарка. Роман "На західному фронті без змін" цікавий - бо про війну, але і важкий - бо теж про війну, але не про таку героїчну, захоплюючу, та цікаву забавку, яку переважно зображуть в кінофільмах, а про таку війну яка вона є насправді - з усіма важкими пораненнями та смертями, з незліченою кількістю розбитих вщент людських доль, з абсурдом права визначення однією людиною доль мільйонів. Роман "Три товариші" сприймався трохи легше, бо він про життя (хоча і повоєнне, одже нелегке), дружбу, кохання. Але нажаль завершення твору трагічне, і читаючи до останньої сторінки думалось, що все завершиться щасливо...
Виктор Пелевин. "Последние Песни Политических Пигмеев Пиндостана" Вердикт- Пелевін "списався" це остання його книга яку я читаю Не варто витраченого часу.
читаю катажину грохолю спочатку прочитала другу книжку "серце в гіпсі" а от тепер першу читаю "ніколи в житті" така мудра така жіноча як сказала моя геніальна подруга
Запитав би хто, чого НЕ читаю! Різноманіття сягає глибоких нетрів Літпрому в інтернеті, переміжно з медичними опусами (хай їм пусто!) і аж до англомовних паперомаражників!
Полюбляю фантастику, перечитав її багато...хоч я всеїдний, в плані читання, ну там етикетки від освіжувача чи від відбілювача, без різниці
Отримала від чоловіка на Різдво повне зібрання творів Оскара Уайльда... Насолоджуюся здійсненням однієї із мрій!