Сейчас читаю Джоди Пиколт "19 минут". Кстати советую. Вот еще читалку удобную нашла http://vsofte.biz/291-cool-reader.html
"19 хвилин" - це перша книжка Піколт, яку я читала, мабуть вона у неї і найсильніша. Якщо подобається ця авторка, можу порадити "Обіцянку", мене зачепила. Нажаль, досі не видали в нас її "Second Glance", буду чекати, мабуть дочекаюся
Introduction to algorithms. Third Edition. MIT Press. Дуже цікавий сюжет. Заплутані сюжетні лінії. Я гарантую, що прочитавши її вам захочеться перечитати її ще раз і ще раз.
Дочитала, роман-феєрія "Зачаровані музиканти" Галини Пагутяк. Як завше, щось корисне можна взяти з прочитаного...
Мене дуже надихають книги по самовдосконаленню, намагаюсь кожну вільну хвилину витратити хочаб на декілька сторінок. На даний момент читаю книгу: Гениальность на заказ. Легкий способ поиска нестандартных решений и идей (Марк Леви) купить книгу в Киеве и Украине. Причиою стала осінь, банально, проте моя працездатність дуже знижуєтсь разом зі спадом температури, а книга наштовхує на генерування нових ідей.
Така книжка з'явилася. Про батальйон "Азов". Де з'явилася не знаю, напевно в якихось зашифрованих таємних книгарнях, як вся українська література.
Якщо уже по серіалам,то читала "Щоденник вампіра",але прочитала 1 книгу,вона зовсім не схожа з серіалом.напвно тому і поканула(
Урсула Ле Гуїн - За день до революції '' Роберт Хайнлайн - " Чужинець у чужій країні" і '' Кот , який проходить крізь стіни '' Євген Кріпт - " Навіщо любити людей ''? та '' Продемонструй слабкість '' Від усіх цих книг, залишилась в захваті люблю захоплюючу фантастику, яка не відпускає до останньої сторінки , як наркотик. До речi, останнiй автор дуже забавно висмiює ватникiвз дуже яскравим гумором
Зараз читаю Алекса Яновського, вже другу книжку, але це література по бізнесу... Після обов'язкого щось з художньої літератури почну
Мені взагалі тяжко читати таку літературу, мабуть, по ідеї, вона повинна компенсувати нерви, важливим змістом