коли книжок стало багато, став читати фрагментами... вчора перед тим, як заснути, читав Поля Брега "Нервова сила" з останнього, що прочитав повнicтю, ще й кiлька разiв, - бiзнес-романи Е.Голдратта )
А.Карр класно пише, пiдтверджую ) стиль сподобався - робiть шо хочте, нiякого примусу, але все одно ми походимо вiд мавп-вегетарiaнцiв ) ... можете це забути )
Погоджуюсь відносно тези "не варти сприймати буквально". Всю книгу не читала, але епизодично проглядала. Корисно для загальної ерудіції, але не дай боже серьйозно повірити і прийняти до душі
Останнім часом знову підсіла на класику фантастики. Іноді перечитую інших великих письменників, таких як Айзек Азімов або Рей Бредбері . Нові автори , сказати чесно , радують досить рідко. До речі, нещодавно скачала з інтернету до себе на електронну книгу нового українського письменника , якого звуть Євген Кріпт . Його роман " Навіщо любити людей? " мені дуже сподобався своєю захоплюючою сюжетною канвою , легкой і приємной мовою, непоганим гумором і , що головне, свіжістю і оригінальністю.
читав брєд пєлєвіна. ше той шовініст. в кожній книжці прогнозована війна між росією і україною за крим. і це в книжках 2005-2008 років. ще лукьяненко фантаст рускій, також у двох книжках про стару війну між україною і росією згадує. а ще у нього є планета новая україна де вирощують свней і дуже смердить. всі житрі і дуже жадні ))) зараз читаю ігри престолів. і двилюсь серіал попутно. порівнюю і розумію, що на фільм зразка властелину кілець буле б цікавіше бабки вбухати, замість нарнії чи того ж гобітта.
А я щось ніяк не можу взятись до читання таких книг як "Володар кілель", "Гаррі Поттер", "Голодні ігри", "Ігри престолів" і т.д. Всі радять, рекомендують, а мене щось не тягне. Я люблю атмосферні книги, а ці, сумніваюсь, що створять мені настрій і атмосферу. Хоча ... може ще не доросла ) Читаю зараз Купріна "Яма". Ех, захопив мене цей автор з головою.
Останнім часом знову підсіла на класику фантастики і фентезі. Іноді й перечитую інших великих письменників, таких як Айзек Азімов або Рей Бредбері. Нові автори, сказати чесно, радують досить рідко. До речі, нещодавно скачала з інтернету до себе на електронну книгу нового письменника, якого звуть Євген Кріпт. Його роман "Навіщо любити людей?" Звичайно, це далеко не "геніальний твір", але мені дуже сподобалося.
скачав сьогоднi знову Эндрю Гроув "Выживают только параноики" один з засновникiв Intel... антикризове ) конспект тут: http://baguzin.ru/wp/?p=8489
Кацапе ще раз повторю,якось без ваших совєтов проживу,ну що так кацапи любять всіх вчити і всім давати поради