Взялась читати "Квіти для Елджернона" Даніела Кізі. Дуже рекомендую. Глибока, відкриває дуже багато питань. Я в захваті.
Це один з кращих творів, які я читала. Автор піднімає найбільш трепетні питання, відповіді на які людство уже давно дало, але завжди поступає навпаки. Я вражена до глибини душі.
Почала вчора читати "Средний пол" Джеффри Евгенидис. Цікаво, дуже подобається опис Віфінії, Бурси, Смірни, аж лізла в атлас, щоб подивитись, де ті міста знаходяться. Не знала про війну між Грецією і Туреччиною. До речі, кораблі союзних військ біля Смірни, які не хотіли рятувати греків дуже мені нагадали Європейський союз сьогодні, такі ж до тошноти дипломатичні і думають тільки про свої інтереси Турки своєю жорстокістю мене вразили, що за народ Цікаво ведеться розповідь, стиль написання дуже мені імпонує. Яскраво описуються образи, характери, емоції, природа. Так захотіла відвідати тутешні краї. Цього автора хочеться читати Цікава сімейна сага
Прочитав Вишневського місяць тому. Дійсно цікава) В мене зараз лежить I. Калінаускас "Жить надо!" и "Хорошо сидим")
І мені сподобався Вишневський, хоч багато поганих відгуків про цей твір. Але, як то кажуть, кожному своє
Читав, хвалю.... Хоча про куріння помоїму він краще написав, а от на тему завязування з алкоголем читав колись, "Вавілонські ріки" вроді називалась, якийсь москаль написав, вже не згадаю його хФамілію, але книженція мегапросвітляюча, як прочитав так і кинув....
Так, куріння було оригінальніше. Карр сам писав, що його Easy Way (розроблений проти куріння) можна застосовувати до будь-якої залежності.
Зараз читаю "Дефіляду в Москві" Кожелянка. Поки йже тяжко, але хочеться дочитати http://starylev.com.ua/defilyada-v-moskvi
Сьогодні - Всесвітній день книг і авторського права “Люди перестають мислити, коли перестають читати” (Д. Дідро).