Хто що зараз читає?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем lyana, 25 вер 2008.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба попробувати почитати, але чогось мені здається шо я вже раз пробував і мені не сподобалось.

2. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Не знаю, для мене ця книга в ТОП 3 по саморозвитку :good:

3. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Взялась читати "Квіти для Елджернона" Даніела Кізі. Дуже рекомендую. Глибока, відкриває дуже багато питань. Я в захваті.

• Подобається Подобається x 2
  4. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Це один з кращих творів, які я читала. Автор піднімає найбільш трепетні питання, відповіді на які людство уже давно дало, але завжди поступає навпаки. Я вражена до глибини душі.

• Подобається Подобається x 1
  5. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Почала вчора читати "Средний пол" Джеффри Евгенидис. Цікаво, дуже подобається опис Віфінії, Бурси, Смірни, аж лізла в атлас, щоб подивитись, де ті міста знаходяться. Не знала про війну між Грецією і Туреччиною. До речі, кораблі союзних військ біля Смірни, які не хотіли рятувати греків дуже мені нагадали Європейський союз сьогодні, такі ж до тошноти дипломатичні і думають тільки про свої інтереси diablo: Турки своєю жорстокістю мене вразили, що за народ :sad:
    Цікаво ведеться розповідь, стиль написання дуже мені імпонує. Яскраво описуються образи, характери, емоції, природа. Так захотіла відвідати тутешні краї. Цього автора хочеться читати ;) Цікава сімейна сага :good:

6. Dmyttro

Dmyttro Active Member

Прочитав Вишневського
    місяць тому. Дійсно цікава)
    В мене зараз лежить I. Калінаускас "Жить надо!" и "Хорошо сидим")

7. Goldstein

Goldstein Егоїстка

І мені сподобався Вишневський, хоч багато поганих відгуків про цей твір. Але, як то кажуть, кожному своє :)

8. Eastman

Eastman Well-Known Member

Краща книга, прочитана мною, за останні 5 років.

9. manur

manur Well-Known Member

Фантастика?

10. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Ефективна?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Читав, хвалю.... Хоча про куріння помоїму він краще написав, а от на тему завязування з алкоголем читав колись, "Вавілонські ріки" вроді називалась, якийсь москаль написав, вже не згадаю його хФамілію, але книженція мегапросвітляюча, як прочитав так і кинув....

12. terRen

terRen Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  13. Eastman

Так, "кинути курити" була моя перша книжка. Але зло від бухла нааабагааато більше за паління.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я просто до того що про куріння він написав краще, а про бухло то вже для "розширення асортименту"

15. Eastman

Так, куріння було оригінальніше. Карр сам писав, що його Easy Way (розроблений проти куріння) можна застосовувати до будь-якої залежності.

16. NataliiaBB

NataliiaBB Member

17. NataliiaBB

NataliiaBB Member

18. Goldstein

Goldstein Егоїстка

"Казус Кукоцкого" Улицкая, дуже хороший твір

19. terRen

terRen Дуже важлива персона

Сьогодні - Всесвітній день книг і авторського права

“Люди перестають мислити, коли перестають читати” (Д. Дідро).

20. Wili

Wili Well-Known Member

а де твій аватар? :)